Ktoré ergo nosítko doporučíte?

104
22.3.16 16:09

Ktoré ergo nosítko doporučíte?

Chcela by som Vás poprosiť o radu ohladom nosítka pre miminko od 2.mesiacov. Malej sa nosenie velmi páči, zatial sme skúšali iba šátok, ten nám vyhovuje, bohužial mi príde zložité celé to viazanie. Chcela by som si kúpiť niečo podobné šátku (pocitovo - pre mimčo i pre mňa)ale s jednoduchšou manipuláciou. Mám problémy so zádami, takže by som ocenila aby to záda zaťažovalo čo najmenej. Čo poradíte? Moc Vám ďakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1109
22.3.16 16:13

U nas vede manduca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
22.3.16 16:22

Mela jsem babyvak (na nic), satky (nebavilo me vazani), patapum, ergo, manducu (absolutne mi nesedla) a nakonec jsem objevila pro me a malou to nej, nositko Tula.

Doporucuji zajit do nejake prodejny a vyzkouset ruzne druhy, co ti sedne. Pak klidne koupit na bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.16 16:33

My začínali od narození se šátkem a pak přešli na Kibi. Sedlo nám nejvíc a líbilo se mě i muži, taky nosí, že je české a rostoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.3.16 16:34

My máme KiBi. Já moc nenosila, manžel moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
22.3.16 17:03

Rozhodne Kibi. Je na nem skvela velka rozmanitost nastaveni. A navic ceska vyroba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.16 17:03

@Aromar pro prcky je šátek nejlepší.. ideál je to někde zkusit - na srazech. Nám např manduca nesedla ani omylem, nej je asi Tula či Kibi - ale pro úplná mrňata nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.3.16 17:26

Ja mam I love mum, libil se mi design a je moc pohodlne, ale je tusim az od sesti kilo…

Blizko satku jsou ruzne Mei-tai

Najdi si na FB skupinku nosicich mamin z tveho okoli a na srazech muzes ozkouset ruzna nositka ci satky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
22.3.16 17:49

Fakt vam manduca nesedla? :think: to kibi i tula vypada hodne podobne… nam ji pujcil na zkousku svara, nez jsme ji koupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.3.16 17:52

@Aromar doporučuji nosítko, které nemá batohové popruhy, takže Bondolino nebo nějaké takové podobné. Je to tzv. šátkové nosítko, je z materiálu jako šátek, ale úvazově pohodlné a jednouché jako nosítko. Váha se rozloží na celá záda, má dlouhé popruhy, které si zavážeš kolem těla a není to jen na ramenou a seplé vzadu sponkou. Bederák je velký a šikorý a zase kolem celého pasu s přesahem. Opravdu doporučuju, nosím v něm už druhé dítě :-) Manduca a podobná nosítka mi nesedí a ani se mi nelíbí.

Příspěvek upraven 22.03.16 v 17:53

• Citovat
  • Upravit
84
22.3.16 17:53

Doporučuji manducu. Předtím jsem měla bazaru levné nosítko, ale bylo to peklo po chvilce mě řezal popruh do krku a bolelo rameno a záda. S manducou jsem moc spokojená i kamarádky si jí chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30952
22.3.16 18:03

@Lizzi To je zajimavy postreh, mame zatim vybrane KIBI, ale jak to pises, tak to zni vcelku logicky. Pises napr. Bondolino, jsou jeste nejaka satkova nositka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
22.3.16 18:24

@Cuddy jsou, ale musí mít ty dlouhé zavazovací popruhy jako mei tai nebo Bondolino. jsou totiž i šátková s batohovými popruhy. Jedno je takové, že si můžeš popruhy dát i přes ramena jako šátek, ale nevzpomenu si na název…
Edit: už to mám, je to Didytai ;-)
Edit2: Koukám, že už i Stirchenwiege dělá šátkové nosítko :-)
Edit3: tady je celá sekce zavazovacích nosítek http://www.nosenideti.cz/…-zavazovani/

Příspěvek upraven 22.03.16 v 18:39

• Citovat
  • Upravit
1220
22.3.16 18:26

Rozhodne Manduca. Lze v ni nosit decko az do 20kg. My mame radu Black Line - ta je šitá v ČR. Nositkomje dobre nastavitelne dle proporci postavy. Maly je v ni strasne rad. Jsme moc spokojeni! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
22.3.16 20:12

Taky máme manducu a jsem moc spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie