Ktory overlock za to stoji?

16.9.10 17:09

Ktory overlock za to stoji?

Prave som dala na postele doma site plachty z frote … a chcem viac :mrgreen: ale sit to na obyc stroji je pekne na nervy. Vedeli by ste mi poradit, ktory overlock je dobry a naozaj stoji za tie peniaze?
Najlacnejsi nechcem a ked si mam priplatit, tak by som chcela aby sluzil a nemusela som nanho nadavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
415
16.9.10 18:02

Omlouvám se, jsem mimo mísu, nešiju, respektive bych chtěla nějaký maličkatý stroj, strašně skladný na velmi velmi nahodilé šití, ale nedá mi to, abych se nezeptala:

ta bábi Zlopočasná - to je Granny Weatherwax z Pratchetta? :think: díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.10 18:31

jo, uhadla :mrgreen:

Malinkaty stroj neviem poradit, lebo ten moj sice dokaze aj 5 rokov stat v kute, ale ked to potom na mna pride, tak sijem denno denne, tak mam trochu lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
16.9.10 20:01

Jo, to je fakt, stát v koutě dovede ledacos :lol:
Mám tuhle Pratchettovu sérii moc ráda. Mojí oblíbnou postavou je Perdita: štíhlá holka a spousta čokolády :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.9.10 20:34

Můžu ti poradit Pfaff stojí asi 15000,–
já má Brother asi za 10000,– ,mám ho asi tři roky a zatím spokojenost jo mluvím o čtyřnitkách,jdou na tří a i na dvě nitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
16.9.10 20:41

taky bych ráda stoj, máme jen šlapací, šije dopředu z roku 18něco na drobný opravy jsem si s ním vždy vystačila, ale na to něco na něm ušít je to málo

mě by stačilo, aby to aspoň ten entl mělo, prošil i rifle, byl spolehlivej - ale 15000 je na mě teda pálka, to néé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.9.10 20:50

obyč. stroj se dá koupit za mín,ale entl za moc nestojí :lol: já mám obyč.stroj značky Veronika,myslím,že tato značka na trhu stále je,dá se pořídit od 7500,– tuším :oops: ,ale já bych nejradši průmyslovou Jukinu,jenže to je cca 60000,– :jazyk: ,ale to je tím,že na ní šiju v práci,tak jsem zvyklá na pořádnej stroj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
16.9.10 20:59
PeBa píše:
taky bych ráda stoj, máme jen šlapací, šije dopředu z roku 18něco na drobný opravy jsem si s ním vždy vystačila, ale na to něco na něm ušít je to málomě by stačilo, aby to aspoň ten entl mělo, prošil i rifle, byl spolehlivej - ale 15000 je na mě teda pálka, to néé

Já mám od vánoc tento a jsem s ním moc spokojená. Na průmyslové stroje (také je znám ze školy a na těch se šilo dobře)to nemá, ale na běžné domácí šití stačí. http://www.sicistroje.net/produkt.asp?…
Jinak overlock bych také chtěla, ale zatím jsem si nevybrala a ještě to není až tak nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
16.9.10 21:32

ten vypadá dobře a koukám,že ty ceny šly fakt dost dolů,za to co dal můj tatka před 14lety za mašinu pro mě do školy,tak těd stjí třetinu
a ten můj Brother a je taky zlevněnej o víc jak 1000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.10 23:21

Ja mam tiez obyc stroj zetinu/janome, tento
http://www.zetina.cz/…X-index1.php

a spokojnost, pred troma rokmi stal desat tisic, takze teoreticky by som do zetiny sla zase … ale bude to moj prvy overlock … a zase, surne ho nepotrebujem … len by to znamenalo sit bez nadavania :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.9.10 10:43

slušný overlocky se dají pořídit do 10000,–
za dobrou cenu je třeba Janome 204 : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
a to je slušná značka,
určitě kupovat čtyřnitku- ty 3 nitky nestojí za nic, musí se pak ještě přejet rovným stehem, a pozor na to, aby měl overlock diferenciál, dělají se i bez diferenciálu a opět to nestojí za nic, vlastně se tím podstata overlocku degraduje

a pak je ještě jedna zajímavost, novinka, šicí stroj s vestavěným odstřihem: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , takže člověk nemusí kupovat stroj a overlock a má vše v jednom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat