Kuchyně Ikea - poradce?

256
31.1.15 22:33

Kuchyně Ikea - poradce ?

Dobrý večer, mám dotaz. V Ikea jsme zatim nekupovali nějak extra nábytek, tak jsem si nevšimla, ale mají tam poradce ohledně kuchyně, který nám vypočítá, navrhne, poradí námi vybranou? A jste spokojené? Děkuji moc na odpovědi a rady čeho se vyvarovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35489
31.1.15 22:37

Ano, primo v oddělení kuchyni. Je tam lépe jet o víkendu hned na otviracku, protože pak už se tvoří fronta na poradce. Vytisknete si pořadové číslo. Doporučuji spis Zličín. Jinak návrh si můžete i předpřipravit v Ikea plánovací, ale není to nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
31.1.15 22:38

Ja bych v ikea kuchyni nekoupil, pokud ji teda nebudes mit jen na par let. Ikea je levný designovy nabytek, žádná extra kvalita a samá překližka. V kuchyni je pára a jak se rozklíží po pár měsicích roýky a spoje a chytne do toho plíseň při špatném větrání zad skříněk.. no nevím.. :nevim: učitě v ikea ráda nakupuji, ale třebas tu kuchyň nebo postel bych tam nekoupila, tak bohatá nejsem.. (s postelí mám bohužel vyzkoušeno.. dostali jsme… a po dvou letech už nemáme…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
31.1.15 22:48

@MarieOVMUC naopak bych rekla, ze ikea ma maloco tak kvalitni, jako kuchyne. S posteli souhlasim, tu bych take nebrala, pohovku take ne, ale kuchyni klidne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16162
31.1.15 22:52

Poradci určitě poradí, ale já stejně doporučuju hrát si několik večerů s jejich plánovačem na netu. My máme kuchyň IKEA, a udělala jsem snad dvacet různých návrhů, ke kterým jsem se vracela a vychytávala mouchy, než jsem našla pro sebe ideální řešení. Vařím tu asi tři roky a všechno funguje parádně, nemůžu si na nic stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
31.1.15 22:55
@Cuddy píše:
@MarieOVMUC naopak bych rekla, ze ikea ma maloco tak kvalitni, jako kuchyne. S posteli souhlasim, tu bych take nebrala, pohovku take ne, ale kuchyni klidne.

kuchyne neznám, je mozné, že se pletu.Za me - dalsí kuchyn bude z masivu :) máme hodne kvalitní, hodne hezkou a drahou kuchyn na míru a po peti letech se mi stejne klíží rožky a je mi jasné, že za dalších pet uz to nebude hezké a bude se muset menit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.15 22:56

Ahoj, já mám kuchyň z Ikea cca 4 roky, jsem s ní moc spokojená, celkově nás vyšla na super peníze a vypadá moc pěkně, akorát pracovní desku a úchytky nejsou z Ikea (nevybrala jsem si tam), naplánovala jsem si to v tom jejich plánovači, je to jednoduché a přehledné. Manžel linku sestavoval a moc si pochvaloval, jak to mají pěkně udělané, nachystané a čisté. Dokonce mě překvapilo, že byly v ceně i tzv. dojezdy v zásuvkách, myslela jsem, že to je jen za příplatek, ale měli to už automaticky (asi u všech). Myslím, že jsme to řešili s poradcem, až jsme to měli všechno vymyšlené a naplánované, jen aby to zkontroloval, jestli to tak může být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
31.1.15 22:58
@Katka.U píše:
Dobrý večer, mám dotaz. V Ikea jsme zatim nekupovali nějak extra nábytek, tak jsem si nevšimla, ale mají tam poradce ohledně kuchyně, který nám vypočítá, navrhne, poradí námi vybranou? A jste spokojené? Děkuji moc na odpovědi a rady čeho se vyvarovat :mavam:

Hlavni je fajn, ze ti tam udelaji model jak by to mohlo v kuchyni vypadat a vytisknout to a myslim, ze za to nic nechteji, koupit to uz nemusis…ale bues mit predstavu jak by to mohlo vypadat.
My mame kuchyn na miru, ale taky to neni ideal(ale spise malo mista a tak to neni uplne tak jak bych si predstavovala)…ale uchytky, svetla aj. mame odsud, hezke a cenove dostupne. http://www.demos.cz/…vozovny.html a i v Praze je pobocka. Kuchyn mame ze dreva taky odtamad, takze jsmse na vse mohli prijit podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
31.1.15 23:07

Kuchyně Ikea máme v rodině už 3 a kvalitní jsou…ted jsme právě objednali další, je to už jiný systém kuchyň, doufám, ze kvalita nesla dolu…kuchyně doteď byly velmi kvalitní, s opakem nemůžu souhlasit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
31.1.15 23:09

Postel ani gauč bych tam naopak nikdy nekoupila, sunty od pohledu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.1.15 23:42

@MarieOVMUC Také se musím připojit k těm spokojeným. :andel: Máme v rodině minimálně 5 IKEA kuchyní a drží a drží, některé přes deset let, pořád pěkné. Takže bez obav doporučuji. :palec:
Postele tedy také máme, já si nestěžuji, ale je pravda, že gauče trochu rozvrzané jsou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
31.1.15 23:49

@MarieOVMUC mám kuchyň Ikea už asi šest let a nehne se nic ani se nic nikde nerozkližuje. Dvířka mám z masivu - břízu.

A gauč mám taky, už deset let - Klippan, na něm se ani nedá nic zničit, kromě potahu ;). Samozřejmě, že když si někdo koupí pohovku za 2000 z překližky a molitanu, tak asi nevydrží, ale vybrat se tam určitě dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
31.1.15 23:50

Děkuji všem, máme na spadnutí koupi baráčku místo bytu a už bych si chtěla vychytat a hlavně díky prostoru podle představ, což moc v bytě kvůli místu nejde. Ale je fakt, že jsme kupovali sektorovou kuchyň tuším v Obi a za 8 let stále v pohodě..
@vodolejka a jaké mají zhruba lhůtu dodání, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.2.15 00:10

Na kuchyň z Ikea nedám dopustit a na jejich vstřícnoct k zákazníkovi také ne, mám s nima moc perfektní zkušenosti. Ve všem vyjdou vstříc,–za mne nej a to z důvodu stěhování jsem od nich koupila už druhou kuchyni. děkuji Ikeo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
1.2.15 00:23
5 dni max :palec:
@Katka.U píše:
Děkuji všem, máme na spadnutí koupi baráčku místo bytu a už bych si chtěla vychytat a hlavně díky prostoru podle představ, což moc v bytě kvůli místu nejde. Ale je fakt, že jsme kupovali sektorovou kuchyň tuším v Obi a za 8 let stále v pohodě..
@vodolejka a jaké mají zhruba lhůtu dodání, jestli se můžu zeptat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný