Návrh kuchyně do školy- jakou byste chtěly kuchyň?

Anonymní
6.1.16 09:35

Kuchyně jinak

Zdravím, měním si téma bakalářské práce a navrhla jsem vyučujícímu návrh kuchyně.
Jako odpověď mi napsal. „A co tam má být nového.“ Mě jde o jiný design, protože mi přijde, že všechny kuchyně vypadají stejně. Ale asi jsem mu to nenapsala dostatečně jasně.
Když tak znovu přemýšlím nad formulací, napadlo mě se vás zeptat, co vy byste chtěly v kuchyni nového, jak by měla jinak vypadat podle vaší fantazie, ne podle katalogu a standardizovaných designů. Jsem jen zvědavá, svoji představu mám :)

• Sama bych do návrhu chtěla integrovat více oblých tvarů, bylinkovou kuchyni trošku jiným způsobem než „hodit to na poličku“, změnit vzhled i umístění barového pultu. Nechci měnit funkčnost, jen design. Ale to bych musela nakreslit.

Anonym - nechci aby každý věděl co dělám ani kde jsem ve škole a tak, raději prosím o smazání, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4071
6.1.16 10:25

Já v jednom U. S. pořadu viděla ostrůvek nahoře jako plochu pro přípravu jídla a uvnitř ostrůvku měl pes svoji boudu. Přišlo mi to zvláštní, pes v kuchyni, ale bylo to v pořadu Luxusní přestavby…no a v jednom díle byla vestavěná pípa. To by se asi líbilo chlapům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
6.1.16 10:28

Já osobně bych chtěla v kuchyni vestavěnou TV i s připojením na externí disk, baví mě vařit s filmem připadně oblíbeným seriálem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.1.16 10:33

No tak to pak sem hoď ten návrh, osobně si nic moc revolučního v kuchyni představit nedokážu. (Vždy tam musí být spotřebiče + spousta úložných prostor.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 12:02
@sediza píše:
Já osobně bych chtěla v kuchyni vestavěnou TV i s připojením na externí disk, baví mě vařit s filmem připadně oblíbeným seriálem :)

To pomerne hodne resi kuchyne s obyvakem dohromady ne? :) Mame tv na kloubovem drzaku, takze si ji natocim do kuchyne, casteji mi ji tam nataci partner, staci mi poslouchat.

To same vlastne plati pro toho psa v byte se v te kuchyni casto pohybuje, pokud je kuchyne predelova, je to jako hodne dobry napad, kam psa umistit :D Ty „luxusni“ veci nemusi stat ani prilis mnoho penez, jde o napad. Diky za tip, mrknu se co americane vymysli, mam rada jejich tvary kuchyni.

• Citovat
  • Upravit
9023
6.1.16 12:16

Mi by se líbilo nějak vymyslet a zakomponovat skryté plochy. Kuchyně by byla čistší a elegantnější, možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.16 14:38

To víš, já ti to řeknu a ty ten nápad vezmeš a budeš na tom vydělávat. ;) Proč si všichni vysokoškoláci myslej, že bez praxe si vezmou to nejlepší.
V první řadě si dej otázku: umím vařit a chci každý den vyvářet, či jen tak někdy o víkendu spatlat těstoviny s kukuřicí a jinak přes týden je mi dobrá mikrovlnka? V prvním případě potřebuješ vcelku normální kuchyň, neb je potřeba ji taky udržovat čistou a jednou za čas ji celou komplet odmastit. Čím méně serepetiček, tím lépe. Co jiného tam vymyslet nového? Ať vezmeš jakýkoliv časopis o bydlení, Rezidence, kuchyně apod. všechno už tu bylo. Tak se vymýšlí motorově otevírací zásuvky a vyklápění horních skříněk, proč by ne. Výrobcům a prodejcům to vyhovuje, marže jsou více než dobrý a né malý, já se spíše řídím zásadou, co tam není, to se nepo*ere. Ani moc nepreferuji drátěný programy, všechno v nich se šoupe sem a tam, ale budiž. Pokud chceš změnit design, dej si místo ostrůvku vitrínu na pěstování konopný kytky a čekej na sklizeň. Pak si dej pár retek z čerstvého a zaručeně ten vzhled ta kuchyň změní několikrát za den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
7.1.16 11:44
@strýček sally píše:
To víš, já ti to řeknu a ty ten nápad vezmeš a budeš na tom vydělávat. ;) Proč si všichni vysokoškoláci myslej, že bez praxe si vezmou to nejlepší.
V první řadě si dej otázku: umím vařit a chci každý den vyvářet, či jen tak někdy o víkendu spatlat těstoviny s kukuřicí a jinak přes týden je mi dobrá mikrovlnka? V prvním případě potřebuješ vcelku normální kuchyň, neb je potřeba ji taky udržovat čistou a jednou za čas ji celou komplet odmastit. Čím méně serepetiček, tím lépe. Co jiného tam vymyslet nového? Ať vezmeš jakýkoliv časopis o bydlení, Rezidence, kuchyně apod. všechno už tu bylo. Tak se vymýšlí motorově otevírací zásuvky a vyklápění horních skříněk, proč by ne. Výrobcům a prodejcům to vyhovuje, marže jsou více než dobrý a né malý, já se spíše řídím zásadou, co tam není, to se nepo*ere. Ani moc nepreferuji drátěný programy, všechno v nich se šoupe sem a tam, ale budiž. Pokud chceš změnit design, dej si místo ostrůvku vitrínu na pěstování konopný kytky a čekej na sklizeň. Pak si dej pár retek z čerstvého a zaručeně ten vzhled ta kuchyň změní několikrát za den. :)

Chci takovou vitrínu!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze