Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, tak zase otravuji kvůli kuchyni. Nejdřív jsem jí chtěla vymalovat na oranžovo, ale každej mi to rozmlouval a nakonec jí máme bílou. Ale už se mi to nelíbí a mám teď nové nádobí do tmavě fialové a z toho jsem unešená, tak mě napadlo že vymalujeme na fialovo a dokonce souhlasí i manžel, ale zajímalo by mě která barva by se k té fialové hodila nejvíc, chci to kombinovat. Máte některá fialovou kuchyň? Nebo jsem jen ulítla
![]()
Díky za odpovědi a případné foto
![]()
Já jsem chtěla původně vymalovat náš obývák spojený s jídelnou a kuchyní taky nafialovo a pak jsem si to rozmyslela
Je to celkem velký prostor a bylo by to moc.
Nakonec budeme mít fialovou ložnici
Nábytek máme světlý, javor a víc už tam nebude, maximálně tmavší fialové závěsy ![]()
Záleží taky, jaké máš dvířka kuchyně,aby ti to ladilo ![]()
Ahoj
a jaká je barva kuch. linky? my teda máme fialovou v ložnici a všichni nam říkaj že je to odvážne.máme nábytek olši- dřevo- doplnky- dávam spíš bíle aby to nebylo tmavé a je to super.
![]()
Jestli se díváš na Cesty domů, tak tam má vymalovaný byt major Jírová nafialovo. Odvážné to je, zvlášť tedy kombinace s červenou koženou sedačkou ![]()
critline píše:
Ahoj
a jaká je barva kuch. linky? my teda máme fialovou v ložnici a všichni nam říkaj že je to odvážne.máme nábytek olši- dřevo- doplnky- dávam spíš bíle aby to nebylo tmavé a je to super.![]()
![]()
Taky máme ložnici do fialova, moc se mi to líbí, koberec je bílá káva a nábytek v javoru, k MdŽ jsem dostala fialovou orchidej dendrobium ve fialovém květináči tak se mi to krásně vyjímá na parapetu.
V kuchyni záleží na barvě linky a pracovní desky,pokud už tam jsou sladěné barvy tak bych moc neexperimentovala a zvolila bych jemný tón aby linka víc vynikla. Toď můj názor …
Leník, prosím tě, nemáš fotku vaší ložnice?? Taky máme javor nábytek, z Jamallu.
Ta fialová orchidejka je super nápad, to si musím pamatovat a zrealizovat ![]()
Příspěvek upraven 17.03.11 v 13:08
k fialové jde nádherně hráškově zelená
ale jen jako doplněk, fialová je výrazná barva, takže bych volila zelenou jen střídmě
Linku máme světlé dřevo, myslela jsem jen takovou světlou fialovou, myslím že kdybych dala tmavou tak by jsme byli jako v jeskyni, pracovní deska je jako světlounký mramor a mám k tomu i takový podobný lino.
Ahoj k fialové jedině VANILKOVOU
to je nejlepší kombinace, krásně to zjemní…takto to chci v budoucnu taky ale nejspíš do ložnice. Určitě pokdu budete někde kde michaji barvy tak ti tuhle kombinaci vynachválí!!!!
xxZuzana píše:k fialové jde nádherně hráškově zelená
ale jen jako doplněk, fialová je výrazná barva, takže bych volila zelenou jen střídmě
Taky mě ta zelená napadla, ale já moc experimentovat neumím, tak proto se i raději ptám
![]()
Ahoj, já trvala na fialové kuchyni..
Takze vymalovano mame svetle fialovou a linka má tmave fialovou desku(neco neskutecneho sehnat jednobarevnou fialovou) a skrínky jsou bile a maji svetlounce sedivy motiv.. No jsem na ní hrdá, za me do toho jdi, málo kdo to má.. : )
LeníkDOMO píše:critline píše:
Ahoj
a jaká je barva kuch. linky? my teda máme fialovou v ložnici a všichni nam říkaj že je to odvážne.máme nábytek olši- dřevo- doplnky- dávam spíš bíle aby to nebylo tmavé a je to super.![]()
![]()
Taky máme ložnici do fialova, moc se mi to líbí, koberec je bílá káva a nábytek v javoru, k MdŽ jsem dostala fialovou orchidej dendrobium ve fialovém květináči tak se mi to krásně vyjímá na parapetu.
V kuchyni záleží na barvě linky a pracovní desky,pokud už tam jsou sladěné barvy tak bych moc neexperimentovala a zvolila bych jemný tón aby linka víc vynikla. Toď můj názor …
Příspěvek upraven 17.03.11 v 13:15
ppalea píše:
Ahoj, já trvala na fialové kuchyni..Takze vymalovano mame svetle fialovou a linka má tmave fialovou desku(neco neskutecneho sehnat jednobarevnou fialovou) a skrínky jsou bile a maji svetlounce sedivy motiv.. No jsem na ní hrdá, za me do toho jdi, málo kdo to má.. : )
Jééé děkuji konečně někdo kdo jí má, nemohla by jsi mi poslat fotku, právě i překvapil manžel že do tý fialový by šel, tak musím i rychle než si to rozmyslí ![]()
Jsem v práci ale skusim to doma vyfotit a poslat..
Jestli tam bude něco videt, máme docela malou kuchyn..