Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobře a výhodně se dá hodně věcí pořídit v IKEA ![]()
Jinak mám Tescomu
A asi vlastně nic jiného ![]()
No to jsem zapomněla napsat, že IKEA mě sice napadla, jenže máme ji daleko ![]()
hrnce a tyhlety serepatičky opravdu doporučuji tescomu, mám i hrnce fisler (tusim ze se to tak pise) a jsou taky dobry a bezproblemovy …
nože mame japonské přímo z japonskeho eshopu ostrejší než cokoliv, ale sou fakt hodně křehký ![]()
sejtka, skrabky… neco od tescomy, neco z ikea… prkýnka bych tam nekupovala nic nevydržej…
ja bych ti doporučila jit na tescomu na netu a objednat to z netu, mas to nejjednodusi a nemusis hnout prstem ![]()
Ahoooj ![]()
Tak nás taky čeká to samý, a nakonec ikdyž máme Ikeu daleko tak pojedem tam.A už máš myčku? ![]()
Ty základní věci a tak budou mít určitě i v nějakém hyper Tescu, Globusu… (V Tescu určitě i Tescoma)
A jinak fakt ta Ikea, udělejte si výlet ![]()
Taky mám téměř veškeré vybavení Tescoma, já objednávala z netu, a to tady:
a tady odtud mám nádobí - talíře, hrnky, skleničky…
Jen napíšu, že jednu sadu skleniček mi poslali jinou barvu než jsem objednala, když jsem jim to napsala, omluvili se a poslali správné balení bezplatně s tím, že přeposílání tam a zpět je drahé, tak ať si nechám i ty původně zaslané. ![]()
My tu Ikeu asi nedáme
Máme to 140 km a museli bychom kupovat dálniční známku, takže by se to až tolik nevyplatilo
A jak se znám, nakoupila bych tam spoustu jiných blbostí s tím, že se tam zas hoodně dlouho nedostaneme ![]()
Myčku ještě nemáme, ani kuchyni. Ale bude brzo.
Chci tyhle drobnosti nakoupit teď, když mám trochu času na výběr. Pak budeme vybírat dražší věci, tak chci mít toto z krku. Ale myčka bude
![]()
Ahojky, víš co..já jsem z Brna, takže možnosti veliký a takovýhle věci do kuchyně jsem jela kupovat do Ivančic, kousek od Brna, bydlí tam poblíž moje babička. Koupila jsem všehcno vařečky, šufánky, štouchadlo, a spoustu dalších věci. Jako lidový ceny a nedá se to srovnat s kvalitou v ikeii- teda podle me. Z ikei mam par veci, myslim že asi spis dekorační, do kuchyně akorát plastový prkýnka, jinak nic nemám ráda ten jejich design. Být tebou vyrazím fakt na maloměsto a nakoupíš všechno a za levněji. ![]()
Dice píše:
Ahojky, víš co..já jsem z Brna, takže možnosti veliký a takovýhle věci do kuchyně jsem jela kupovat do Ivančic, kousek od Brna, bydlí tam poblíž moje babička. Koupila jsem všehcno vařečky, šufánky, štouchadlo, a spoustu dalších věci. Jako lidový ceny a nedá se to srovnat s kvalitou v ikeii- teda podle me. Z ikei mam par veci, myslim že asi spis dekorační, do kuchyně akorát plastový prkýnka, jinak nic nemám ráda ten jejich design. Být tebou vyrazím fakt na maloměsto a nakoupíš všechno a za levněji.
To já bydlím na maloměstě
Je tu jedna prodejna Tescomy a dvě „kuchyňky“, kde prodávají tak nějak všechno. Tak právě váhám, jestli vše nakoupit v takovém nějakém obchodě nebo objednat z netu rovnou tescomu
Zatím s ní mám jen dobré zkušenosti, kromě jedné značky nožů, ale tu samo neobjednám ![]()
Pak je tu tesco, kde je jedna ulička s nádobím, něco málo v albertu a kaufu a to je tak vše.
to tam nemas v okoli nejake „vetsi“ mesto? Tescoma ma uz i kamenne obchody v kazdem meste ne… ![]()
madi píše:
My tu Ikeu asi nedámeMáme to 140 km a museli bychom kupovat dálniční známku, takže by se to až tolik nevyplatilo
A jak se znám, nakoupila bych tam spoustu jiných blbostí s tím, že se tam zas hoodně dlouho nedostaneme
Myčku ještě nemáme, ani kuchyni. Ale bude brzo.
Chci tyhle drobnosti nakoupit teď, když mám trochu času na výběr. Pak budeme vybírat dražší věci, tak chci mít toto z krku. Ale myčka bude
![]()
My to taky máme těch 140km.Ale už se právě těšim jak nakoupim i spoustu jiných,určitě „potřebných“ věcí
Jinak zrovna kuchyň předěláváme
a teda budu ráda až to bude hotový.Toho bordelu
Jinak myčku jsem si už vybrala ![]()
Ahoj, já mám většinu Ikea - taky to máme daleko, ale vyplatí si udělat si výlet. Jinak hrnce mám tefal ingenio a do myčky je to absolutně bezkonkurenční nádobí…
Tescoma mám jen takové ty věci jako otvíráky, paličku an maso atd.
Jinak opravdu stačí Ikea
Hrnce z Ikei nedoporučuju, to fakt Tescomu nebo Tefal.
Jinak misky, talíře atd. klidně, to maj dobrý a za dobrý ceny.
Ahoj.
Najde se někdo, kdo zrovna zařizuje nebo zařizoval kuchyni?? Čeká mě nákup dá se říct skoro všeho. Máme jen jídelní soupravu a hrnce, ale takové ty nezbytné drobnosti a blbůstky mě čekají. Tedy chci zatím to nejnutnější k vaření, vychytávky a zlepšováky pořídím časem. Takže jde o prkýnka, naběračky, struhátka, otvíráky, misky, nože, sklenice,kořenky… Prostě věcí spoustu.
Kde jste tyto věci kupovali?? V kamenném obchodě nebo někde na netu?? Znáte nějaký obchod s dobrými cenami?
Jaká značka se vám osvědčila?? Zatím máme vše od tescomy, ale nějak na tom netrvám, stačí, když mi to po pár umytí v myčce nezrezne
Máte nějaké tipy?? Jaké věci určitě koupit a kde případně ušetřit?