Kuchyně Oresi - cena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
898
23.11.11 21:41

My mame Oresi Alto - 2,4 na 1,8m - vsude spodni a vysoke horni skrinky za 32 tisic, za montaz si rkli 9 tisic. Spotrebice jsme si sehnali levnjsi na internetu.
Kuchyn mame rok a jsme spokojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanzlici
23.11.11 22:32
Anonymní píše:
Ahoj devcata,
mam takovou trosku osobnejsi otazku. Budeme delat kuchyn a nechali jsme si udelat navrh. A mne by zajimala cena Vasich kuchyni. My mame kuchyn cca 4m na 2,5, a 1,5 (na teto strane nejsou vrchni skrinky). Tahle cca velikost je nasi kuchyne, a mame rozpocet na 85 tisic bez montaze s montazi cca 100 tisic bez par korun. Je to malo nebo moc. Je to kuchyne z Oresi SAMOA.
Dekuji z aodpovedi a snad nechci zas tak moc :-) jen radu prosim :-)

Mám doma truhláře, takže už jsem v oblasti kuchyní celkem vytrénovaná. Za Oresi je tahle částka nehorázně moc. Za 100 tis. ti uděláme luxusní kuchyň z masivu na míru a budou v tom i spotřebiče!! A co se nám zákazníci svěřují, tak největší tragédie je Ikea (ať už kuchyně nebo jakýkoli jiný nábytek). Ale to je jasný, nahánět zákazníky vysokou cenou prostě nejde. A pak lidi jdou a objednávaj si truhláře na pořádnou kuchyň :-)

• Citovat
  • Upravit
teresa20
24.11.11 08:18

Hanzlici, nám dělaly kvalitní spotřebiče skoro 40 tis. navíc a to jsem objednávala z netu za ty nejlepší ceny, co jsem našla… Takže že by se zakladatelka vešla i s nimi do 100 tis za tak velkou kuchyni, to zírám 8o
Jinak co se týče té oresi, tak jsem hodně slyšela stížnosti na ty montážní firmy.. my to udělali tak, že si u nich objednali jen materiál, ten nám dovezli za 1 týden po sepsání objednávky, komplet všechno jsme si zkontrolovali, jestli není třeba někde nějaká drobná vada a bylo to v pořádku a kuchyni nám montoval můj bratr truhlář. Jinak montáž za naši kuchyni by dělala 10 tis.
Měli jsme nabídku na tu samou kuchyni i od truhláře a pravda byla trošku levnější, ale zas se šílenou dobou dodání :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný