Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My mame Oresi Alto - 2,4 na 1,8m - vsude spodni a vysoke horni skrinky za 32 tisic, za montaz si rkli 9 tisic. Spotrebice jsme si sehnali levnjsi na internetu.
Kuchyn mame rok a jsme spokojeni
Anonymní píše:
Ahoj devcata,
mam takovou trosku osobnejsi otazku. Budeme delat kuchyn a nechali jsme si udelat navrh. A mne by zajimala cena Vasich kuchyni. My mame kuchyn cca 4m na 2,5, a 1,5 (na teto strane nejsou vrchni skrinky). Tahle cca velikost je nasi kuchyne, a mame rozpocet na 85 tisic bez montaze s montazi cca 100 tisic bez par korun. Je to malo nebo moc. Je to kuchyne z Oresi SAMOA.
Dekuji z aodpovedi a snad nechci zas tak mocjen radu prosim
Mám doma truhláře, takže už jsem v oblasti kuchyní celkem vytrénovaná. Za Oresi je tahle částka nehorázně moc. Za 100 tis. ti uděláme luxusní kuchyň z masivu na míru a budou v tom i spotřebiče!! A co se nám zákazníci svěřují, tak největší tragédie je Ikea (ať už kuchyně nebo jakýkoli jiný nábytek). Ale to je jasný, nahánět zákazníky vysokou cenou prostě nejde. A pak lidi jdou a objednávaj si truhláře na pořádnou kuchyň ![]()
Hanzlici, nám dělaly kvalitní spotřebiče skoro 40 tis. navíc a to jsem objednávala z netu za ty nejlepší ceny, co jsem našla… Takže že by se zakladatelka vešla i s nimi do 100 tis za tak velkou kuchyni, to zírám ![]()
Jinak co se týče té oresi, tak jsem hodně slyšela stížnosti na ty montážní firmy.. my to udělali tak, že si u nich objednali jen materiál, ten nám dovezli za 1 týden po sepsání objednávky, komplet všechno jsme si zkontrolovali, jestli není třeba někde nějaká drobná vada a bylo to v pořádku a kuchyni nám montoval můj bratr truhlář. Jinak montáž za naši kuchyni by dělala 10 tis.
Měli jsme nabídku na tu samou kuchyni i od truhláře a pravda byla trošku levnější, ale zas se šílenou dobou dodání ![]()