Kuchyně Oresi - cena

Anonymní
23.11.11 15:28

Kuchyne Oresi cena

Ahoj devcata,
mam takovou trosku osobnejsi otazku. Budeme delat kuchyn a nechali jsme si udelat navrh. A mne by zajimala cena Vasich kuchyni. My mame kuchyn cca 4m na 2,5, a 1,5 (na teto strane nejsou vrchni skrinky). Tahle cca velikost je nasi kuchyne, a mame rozpocet na 85 tisic bez montaze s montazi cca 100 tisic bez par korun. Je to malo nebo moc. Je to kuchyne z Oresi SAMOA.
Dekuji z aodpovedi a snad nechci zas tak moc :-) jen radu prosim :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
23.11.11 15:35

neporadím, nás odradila cena i kvalita, nakonec jsme vzali kuchyň z Ikey. Dva naši kamarádi kuchyň mají a i by byli spokojení, ale mají strašnou zkušenost s instalací kuchyně. Vřele doporučuji si to ohlídat. Pro Oresi to montuje více živnostníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.11.11 15:36

Já mám taky kuchyň SAMOA, kupovaná před několika měsíci, máme rohovou, rozměry si přesně nepamatuju, ale zhruba 4m na 3,5 m, na jedné straně jen spodní skříňky a vyšlo nám to bez montáže na 60tis. Ono hodně záleží, co si vyberete, pokud máš např. všude výsuvy místo normálních skříněk ,tak pak to skáče nahoru.

• Citovat
  • Upravit
4515
23.11.11 15:45

U Oresi jsme si taky nechali dělat návrh ale když jsem viděla že chcou přes 10 tis za namontování tak jsme si jí nechali udělat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2124
23.11.11 15:50

Mě se vzory z Oresi taky líbily, nechala jsem si zpracovat návrh, ale maj to vše typyzované. Oslovila jsem truhláře, udělal mi ji na míru a vyšla o 20 tis. levněji (všude plnovýsuvy, vestavěné spotřebiče, výsuvná špajs) - jejich návrh byl i s montáží kolem 115. tis. Truhláře jsem si pohlídala a naporoučela vše možné. Jako inspirace ale Oresi dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
23.11.11 15:51

Oresi je drahá a jsou s nima dost problémy - montáž, kvalita…
Nejdražší na kuchyni bývají ty výsuvy, tiché dojezdy, drátěné programy, ale i toto se dá sehnat za dobrou cenu - v Polsku ;)
Nám udělala Oresi odhad taky na Samoa za 100 a něco tisíc bez montáže a dopravy :lol:
Sykora (o hoooodně lepší značka, o 200 % lepší kvalita) to měla plus mínus stejné.
Takže nakonec jsme si vybrali no-name kuchyňské studio, které používá polský materiál (btw. stejně jako Oresi), ale ne šunt. A kuchyň jsme si sami nakreslili, vše vybrali do nejmenších detailů a vyšlo nás to asi na 70 tisíc se vším ;) (jo a máme výsuvy a tiché dojezdy Hettlich), takže si fakt projděte malá studia a domluvte se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
23.11.11 16:19
heyday píše:
Oresi je drahá a jsou s nima dost problémy - montáž, kvalita…
Nejdražší na kuchyni bývají ty výsuvy, tiché dojezdy, drátěné programy, ale i toto se dá sehnat za dobrou cenu - v Polsku ;)
Nám udělala Oresi odhad taky na Samoa za 100 a něco tisíc bez montáže a dopravy :lol:
Sykora (o hoooodně lepší značka, o 200 % lepší kvalita) to měla plus mínus stejné.

naprostý souhlas :palec:
já šla taky nejdřív do Oresi, abych si udělala orientační cenovou i vizuální představu (dají Ti návrh zdarma s sebou, ohánějí se nejnižší cenou), tak jsem byla zvědavá, shodou okolností Samoa nás vyšla na cca 80 000 (a to byla tehdy v akci), k tomu montáž … nic moc přístup na prodejně, návrh takový „umolousaný“, lepší si stvořím sama
o to víc jsem byla překvapená v Sykorovi, naprosto profesionální přístup, návrh ve třech verzích do dvou dnů, vizualizace úpně o něčem jiném (reálná ve skříňkách i barvě) a navíc cena byla stejná jako v Oresi (v ceně montáž)
teď vím, že Sykora není drahý, já žila představou, že na něj nemáme, ale je to jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
23.11.11 16:27

jak psali holky jsou strašně předražené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.11.11 17:02

My jsme si nechali dělat kuchyň od Oresi teď o prázdninách.Máme typ Avorno do U (asi 2,5×2,5×2,5 - jedna stěna vysoké moduly na zbytku vrchní skříňky po celé délce),vyšla nás na 85tisíc a montáž na 15tis.Musím říct,že i tak jsme maximálně spokojení,všechno je precizně zpracované a montáž byla opravdu profesionální.Za mě tedy mohu jen doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.11.11 17:07

Ikea, 3,5m spodních skříněk, 2,5m horních skříněk plus jedna potravinová vysoká, 30tis. (dřez, baterie, digestoř Ikea, prac. deska jediná z Hornbachu)
Spotřebiče kupované zvlášť dalších 30 (lednička, sporák, myčka…)
Montáž samo domo zadara=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
23.11.11 17:15

A to mluvíte o cenách S nebo BEZ spotřebičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.11.11 17:32
veria píše:
A to mluvíte o cenách S nebo BEZ spotřebičů?

U nás to bylo 85tis linka,15tis montáž a spotřebiče dalších 40tis :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
23.11.11 17:37

Tak to jo. Já jen že jsem pořídila u Sykory poměrně malou kuchyň za 200. Ale je to včetně spotřebičů Siemens (i když ty nebyly úplně mega drahé, vybírala jsem jejich nižší modely), a granitového dřezu a dobré baterie atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.11.11 18:16
tumpach píše:

u nás tohle neplatilo, my si nechávali udělat pět různých návrhů a oresi byla nejlevnější :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24798
23.11.11 20:28
madi píše:
tumpach píše:
u nás tohle neplatilo, my si nechávali udělat pět různých návrhů a oresi byla nejlevnější :nevim:

Nejspíš jako ve vztahu kvalita/cena… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný