Kuchyně ve venkovském stylu

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2351
7.9.12 17:54

Kuchyně ve venkovském stylu

Ahoj holky :mavam: Budeme dělat novou kuchyni po kompletní rekonstrukci, stašně se mi líbí kuchyně ve venkovském stylu. Dívala jsem se na fotky kuchyní provence, francouzké, anglické… Ale ráda bych viděla skutečné kuchyně, ne jen načančané od designerů :think:Líbí se mi i takové ty vyzděné spodní příčky a jen dřevěná dvířka a podobně, no prostě lovím inspiraci :D Máte někdo? Pochlubte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sayonare
7.9.12 18:00

Tak tohle se mi taky strašně moc líbí, tak že si taky počkám na odpovědi :mrgreen:

http://favi.cz/…nkovsky-styl

• Citovat
  • Upravit
11530
7.9.12 18:18

Mrkni na mimibazar do bydlení - „bydlenky“ jich tam mají plno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.9.12 19:47

Takovou kuchyň mám :) Je opravdu krásná - ale úplně blbě udělaná. Předchozí majitelka prý moc nevařila - což je bohužel znát. :nevim: No a tím, že je zděná do ní nemůžu moc kopnout - každá změna musí začít od podlahy :,(

Ale je krásná, to jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
8.9.12 09:21

Kurňa holky, nehodíte někdo fotky? :think: Mě se to moc líbí, i přítel s tím nemá problém, jako s vyzděním a tak… Ale přemýšlím, že pokud bych ji chtěla pak vyměnit, tak je to bohužel další kopaní, nová dlažba a tak :think: Ale vypadá to luxusně :D takže kdo má fotky sem s něma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.9.12 09:26

My vystavěli kuchyň z ytongu, na to jsme koupili pracovní desku, ytongy obložili mozaikou (rozbité obklady) a dvířka nemáme… máme proutěné košíky

• Citovat
  • Upravit
2351
8.9.12 09:29

@sophinka taky jsme přemýšleli nad těma ytongovýma tvárnicema, lehké, jednoduché na postavení, jen ta dlažba pod tím :think: nemáš náhodou fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.9.12 09:31

Bouhužel nemám v počítači žádnou fotku hotové kuchyně, ale uprostřed v tom sníženém je plynový sporák a naproti lednici je už teď zabudovaná trouba

• Citovat
  • Upravit
2351
8.9.12 09:48

@sophinka ty jo, a navíc máte vymalováno úžasnou barvou :potlesk: mě se tenhle styl hodně líbí a asi do něj vážně pujdeme :mrgreen: A pokud mi teda náhodou neprojde, tak bude kuchyň Ikea :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.9.12 09:59

@lostrisis v kuchyni máme dvě barvy .tu zelenou a kouřovou šeď

• Citovat
  • Upravit
sophinka
8.9.12 10:01

Jenom fakt upozorňuji, že jsou to fotky,,polotovaru,, hrubé kuchyně :oops:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
8.9.12 10:39

A tohle je můj sen koupelny

• Citovat
  • Upravit
659
8.9.12 10:44

Vygoogluj si obrázky rustikálních kuchyní, taky plánujeme a je to hodně inspirativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
8.9.12 12:18

@Lola29 vygooglovaných mám obrázků dost, spíš jsem chtěla vidět reálnou kuchyni ve které se žije, ne jen vystylovanou fotku :nevim: Podívat se co a jak a hlavně slyšet, či přečíst :mrgreen:, názory majitelek, jak se v takové kuchyni žije :D co údržba, do čeho by už nešly a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
15.2.13 15:32

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli někdo máte doma v kuchyni nějaký příborník z holandského nábytku. Máme starší domeček - v kuchyni jsou klenuté klenby, místnost je krásná, ráda bych ji nějak stylově a za málo peněz předělala. Po bývalých majitelích tady je stará papundeklová hrozná kuchyně. Děkuji všem za tipy. Ráda bych mrkla na nějaká fotky k inspiraci.. jak tam zapasovat myčku a ledničku a sporák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný