Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky
Budeme dělat novou kuchyni po kompletní rekonstrukci, stašně se mi líbí kuchyně ve venkovském stylu. Dívala jsem se na fotky kuchyní provence, francouzké, anglické… Ale ráda bych viděla skutečné kuchyně, ne jen načančané od designerů
Líbí se mi i takové ty vyzděné spodní příčky a jen dřevěná dvířka a podobně, no prostě lovím inspiraci
Máte někdo? Pochlubte se ![]()
Tak tohle se mi taky strašně moc líbí, tak že si taky počkám na odpovědi ![]()
Mrkni na mimibazar do bydlení - „bydlenky“ jich tam mají plno ![]()
Takovou kuchyň mám
Je opravdu krásná - ale úplně blbě udělaná. Předchozí majitelka prý moc nevařila - což je bohužel znát.
No a tím, že je zděná do ní nemůžu moc kopnout - každá změna musí začít od podlahy ![]()
Ale je krásná, to jo ![]()
Kurňa holky, nehodíte někdo fotky?
Mě se to moc líbí, i přítel s tím nemá problém, jako s vyzděním a tak… Ale přemýšlím, že pokud bych ji chtěla pak vyměnit, tak je to bohužel další kopaní, nová dlažba a tak
Ale vypadá to luxusně
takže kdo má fotky sem s něma ![]()
My vystavěli kuchyň z ytongu, na to jsme koupili pracovní desku, ytongy obložili mozaikou (rozbité obklady) a dvířka nemáme… máme proutěné košíky
@sophinka taky jsme přemýšleli nad těma ytongovýma tvárnicema, lehké, jednoduché na postavení, jen ta dlažba pod tím
nemáš náhodou fotky?
Bouhužel nemám v počítači žádnou fotku hotové kuchyně, ale uprostřed v tom sníženém je plynový sporák a naproti lednici je už teď zabudovaná trouba
@sophinka ty jo, a navíc máte vymalováno úžasnou barvou
mě se tenhle styl hodně líbí a asi do něj vážně pujdeme
A pokud mi teda náhodou neprojde, tak bude kuchyň Ikea ![]()
Jenom fakt upozorňuji, že jsou to fotky,,polotovaru,, hrubé kuchyně ![]()
Vygoogluj si obrázky rustikálních kuchyní, taky plánujeme a je to hodně inspirativní.
@Lola29 vygooglovaných mám obrázků dost, spíš jsem chtěla vidět reálnou kuchyni ve které se žije, ne jen vystylovanou fotku
Podívat se co a jak a hlavně slyšet, či přečíst
, názory majitelek, jak se v takové kuchyni žije
co údržba, do čeho by už nešly a tak ![]()
Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli někdo máte doma v kuchyni nějaký příborník z holandského nábytku. Máme starší domeček - v kuchyni jsou klenuté klenby, místnost je krásná, ráda bych ji nějak stylově a za málo peněz předělala. Po bývalých majitelích tady je stará papundeklová hrozná kuchyně. Děkuji všem za tipy. Ráda bych mrkla na nějaká fotky k inspiraci.. jak tam zapasovat myčku a ledničku a sporák?