Kuchyně ve venkovském stylu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33488
3.7.13 14:07

Škoda, že tato diskuze nefunguje. Také chci vyzděnou kuchyni a hodily by se mi nějaké rady a fota.
Prosíííím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.11.13 23:08

Taky by se mi zděná linka líbila, je tahle diskuze ještě živá? Představu o vzhledu a rozmístění spotřebičů mám, ale uvítala bych zkušenosti někoho kdo jí má již hotovou, jak se v ní funguje po praktické stránce.
A ještě dotaz na cenu: linka bude cca 3,5×1,5m a 2,5m barový pult, moje představa je sokl vyzděný z 10cm ytongu naplocho, z 5cm ytongu boční strana kratšího ramene L-ka a zadní a boční strana baru, zbytek (vnitřní příčky a police) z lamino DTD, pracovní deska z Ikei. Vejdeme se do 45t, když budeme všechny práce dělat svépomocí a nebudu si vymýšlet velké extrabuřty? Dřez už máme, lednici si necháme dokud bude sloužit, takže nové zbývá pořídit jen trouba s varnou deskou a digestoř. A nové rozvody elektřiny, máme žalostně málo zásuvek (muž je elektrikář, takže i toto svépomocí). Šuplíky nechci, místo nich bych radši košíčky v policích, takže drahé pojezdy by se nekonaly, dvířka taky mohou počkat až zas přišetříme, ale do stavu aby se v nové kuchyni „dalo vařit“, bych se ráda dostala do Vánoc. Pak už budu mít pupek asi příliš velký na to abych mohla být mužovi k ruce, a až se miminko narodí, už tuplem nic neuděláme. A stávající linka po bývalých majitelích je už v rozkladu, dalších min 5 let než odroste kašičkám poslední plánovaný potomek už nevydrží ani omylem:-(
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.12.14 08:36
@lostrisis píše:
Ahoj holky :mavam: Budeme dělat novou kuchyni po kompletní rekonstrukci, stašně se mi líbí kuchyně ve venkovském stylu. Dívala jsem se na fotky kuchyní provence, francouzké, anglické… Ale ráda bych viděla skutečné kuchyně, ne jen načančané od designerů :think:Líbí se mi i takové ty vyzděné spodní příčky a jen dřevěná dvířka a podobně, no prostě lovím inspiraci :D Máte někdo? Pochlubte se :kytka:

Zdravíčko. Manželka má. :D Krása, ale opravdu pracná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný