Kuchyňka od Miele nebo Tefal?

5
20.10.11 15:20

Kuchyňka od Miele nebo Tefal??

Ahoj maminky, prosím prosím, potřebuju poradit, máte některé z vás zkušenosti s kuchyňkou od Miele, jedná se mi o tu nejmenší, stojí kolem 1100 - 1200 Kč, a kuchyňka od Tefalu, Cooktronic, je buď zelená nebo tmavě červená, v popisu je ještě název Mini Tefal… Mám zálusk na jednu z nich, a nevim, kterou vybrat…jedná se mi o rozdíl v rozměrech, a hlavně v kvalitě plastu…díky moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
20.10.11 15:21

Ta tefal cooktronic je od Smoby, a stojí kolem 1300…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.10.11 15:40

za mne miele od Kleinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.10.11 15:47

díky, tam je právě rozdíl v těch různých druzích, já mám konkrétně na mysli tuto:

http://www.dracik.cz/…-detail.aspx?…

a jinde na netu ji nemůžu najít :( , jen střední, nebo velkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
20.10.11 16:33

Jo, tak nepíšeš kolik je děcku. Máme tu Mielku z odkazu, syn si s ní hraje pořád..Dokoupili jsme jen „opravdové“ nádobí z ikei a je to fakt pořád jedna z nej hraček.
Má zvuk - takový čudlík, který šumí jako když jede vlak :nevim: moc jsem to nepochopila..ale kluk to asi chápe..
Jinde máme ještě kuchyňku z lídlu, ta je menší, ale jinak taky stačí :nevim: nemá zvuk a je víc vyviklaná trouba, ale jinach nevidím zásadní rozdíl.

J.

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.10.11 17:40

malý je dva a půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.10.11 21:59

máme tuto http://www.kamilka.cz/index.php?… moc se mi líbí,svítí trouba,po otevření trouba vydá zvuk,má pět knoflíků 4 vydávají zvuk(syčí,prská,bublá a jako že peče trouba,pátý knoflík je otočný a cvaka,dcera má 92 cm a je jí akorát,jen jí to zatím moc nebere :cry: :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Novaktt
28.5.12 09:31

Miele určitě nedoporučuji

Tak včera zrovna dostala naše malá tu kuchyňku miele a veliké zklamání. Vpodstatě je to jen plastová krabice oblepena nálepkami.Všchny ty svítící displaye všechny ty tlačítka apod. co vidíte na obrázku krabice jsou ve zkutečnosti pouze nálepky , které si ještě sami při skládání musíte na kuchyňku nalepit.Má jen otevírací dvířka jedny zepředu-trouba a jedny zezadu-myčka.Prostor uprostřed je společný pro obě, není tam ani polatí vůbec nic.Dvířka jsou mimochodem docela prohnuté, takže jedny se nám blbě zavírají-tenký palst.Knoflíky na ovládání trouby jsou kulaté plastové, i jako dospělý je musím uchopit docela silou abych je vůbec otočil.Jak píší, že je kuchyňka elkronická-no nenazval bych to tak-má jen jedno jediné tlačítko které vydává divný chraplavý zvuk.Nic víc. Prostě na obrázku to vypadá, jako, že je supr s hromadou elektroniky, ale je to jen plastová krabice s dvířky polepena nálepkami.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino