Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
maminky co máte zkušenosti s dečkou pro miminka na usínání…
přemýšlím o mazlíkovi dečce …bud této
http://www.robatko.cz/kralik-mazlik/
nebo jen bavlněné s hlavičkou zajíčka a 4 uzlíkama
jde mi o to, jestli mám mimi radši víc věcí na uchopení viz první mazlík
nebo jestli je lepší jen dečka a pár uzlíků a radši se přitulí..
jaké máte zkušenosti ?díky moc
Ahoj muj prcek usínal s plynkou napřed a ted si oblíbil malou peřinku
a jak ju nemá je křík krasně to žmuchle
nechci odrazovat, ale taky jsme to nakoupili a stejnak nejradši má naše malá plínu ![]()
Naše malá si vždycky plácla na obličejík plenku a mazlila se s ní..kolikrát na mě lidi koukali dost divně, že jí snad přikrývám pusinku
tak jsem jí koupila ňuňáčka na mazlení, je to čtvereček s hlavou pejska a čtyři uzlíky.. a? Neuspěla jsem..
TULÍ SE JEN K PLENCE! ![]()
Zuzka ma takovou modrou mysku (typu mazlik - decka) a nejvetsi uspech slavi az ted, a to ji jsou skoro 2 roky (ale ted ji fakt vyzaduje kazdej vecer)
Tak do roka a pul stacila v postylce zmuchlana plinka a dudlik ![]()
U nás se nic takovýho neuchytilo
. Naší malý stačí strčit do ruky část mmho trička a chrní hned
.
Když jsem čekala mimi a nechtěla jsem vědět co to bude, tak jsem koupila něco podobného v růžové i modré. Bohužel neuchytilo se nic a bylo to na prd. Za mě nee, ale snad se někdo najde kdo ano ![]()
aha hmmm tak jste mě asi přesvědčili a nebudu kupovat nic, tulí se taky k plínce, ale já chtěla něco hezčího a milejšího no, mě se to osobně líbí haha
já bych s mazlíkem usnula, ale asi máte pravdu…plínka asi zvítězí když už se k ní mazlí teď..
pjajaj píše:
nechci odrazovat, ale taky jsme to nakoupili a stejnak nejradši má naše malá plínu
Přesně tak.
![]()
madrianova píše:
aha hmmm tak jste mě asi přesvědčili a nebudu kupovat nic, tulí se taky k plínce, ale já chtěla něco hezčího a milejšího no, mě se to osobně líbí haha
já bych s mazlíkem usnula, ale asi máte pravdu…plínka asi zvítězí když už se k ní mazlí teď..
Já jsem taky chtěla něco hezčího hlavně do kočárku, ale háže mi na to bobek a chce plínu.
Takže se s mazlíkem můžu mazlit sama.
![]()
u nás je mazlík pučmeloud, drží mu ty velký uši a usíná, druhý chrní s brumdou a čmeldou, pro mimino mam kvapnika
u nás jedno dítě preferuje plínu, druhý mazlíka…já bych ho klidně zkusila koupit ![]()
Jinak ja jsem si taky dlouho rikala, ze postylka je prazdna, krome plinky nic v ni (pak ani ta plinka), jen to mimino
A tak od roka a pul ma polstarek, mys - mazlika, plysovou kocku a panenku. A beda, kdyby pri usinani neco z toho chybelo ![]()