Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky maminky. moc ráda bych věděla,zda má někdo zkušenosti s dětskou kuchyňkou Smoby Tefal studio. Zajímalo by mě, zda je funkční i toruba, zda bydává zvuky a svítí. Zkoušela jsem pátrat na internetu, ale všude píší jen o plotýnce, že vaří a rychlovarná konvice, že vydává zvuk. Pomůže mi někdo? ![]()
Ono jich je více druhů, já mám namysli tu co je jako by oboustranná. Děkuju ![]()
Ahojky, tak kuchyňku jsem viděla na vlastní oči a vážně neumí nic navíc.
Takže tě asi nepotěším. Zkušenost máme ještě s kuchyňkou Smoby Tefal „Bon Apetit“ a když jsme ji vybalovali, fakt jsem myslela, že jí kus chybí.
Ale nechybělo. Celkově jsem byla zklamaná, je to holt kus plastu, který povalí i dvouleté dítě… Ale malá si s ní teda hraje.
Nevím, v této cenové relaci to bude asi všechno podobné.
moc děkuju. a ta kuchyňka Bon Apetit dělá co za zvuky? zase jen plotýnka? nebo i trouba peče?…
Moc děkuju
Peti, ta nemá ani tu plotýnku. Zdála se nám stabilní atd, ale fakt to byl jen dojem. Tu, na kterou ses ptala, má neteř. Na ty elektrozvuky jsme se vybodli s tím, že rychovarka (toustovač…) se dá dokoupit, že jí to „dozdobíme“ po svém - např. přilepit k troubě minutku, co si může sama nastavovat a tak.
petap: my mame tu prvni a spokojenost a to uz sis s ni hraje nase mala.
Ahojda, my máme tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
malá si s ní hraje, funguje jen plotýnka a nechá se kroutit knoflíkama u trouby, ale otevírají se klasicky jako dvířka, tam tam máme schovanou pračku ![]()
S toustovačem si nehraje vůbec, ale kafe vaří poctivě ![]()
Pěkný večer, já bych chtěla pořídit holce Tefal excellence.Omlouvám se jestli to píšu špatně.Máte ji někdo doma?Jakou máte zkušenost.Děkuji ![]()