Kuchyňka Smoby Tefal Studio

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
16.10.10 10:59

kuchyňka Smoby Tefal Studio

Ahojky maminky. moc ráda bych věděla,zda má někdo zkušenosti s dětskou kuchyňkou Smoby Tefal studio. Zajímalo by mě, zda je funkční i toruba, zda bydává zvuky a svítí. Zkoušela jsem pátrat na internetu, ale všude píší jen o plotýnce, že vaří a rychlovarná konvice, že vydává zvuk. Pomůže mi někdo? :roll:

Ono jich je více druhů, já mám namysli tu co je jako by oboustranná. Děkuju :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
16.10.10 14:46

Ahojky, tak kuchyňku jsem viděla na vlastní oči a vážně neumí nic navíc. :-( Takže tě asi nepotěším. Zkušenost máme ještě s kuchyňkou Smoby Tefal „Bon Apetit“ a když jsme ji vybalovali, fakt jsem myslela, že jí kus chybí. :lol: Ale nechybělo. Celkově jsem byla zklamaná, je to holt kus plastu, který povalí i dvouleté dítě… Ale malá si s ní teda hraje. :palec: Nevím, v této cenové relaci to bude asi všechno podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.10.10 15:38

moc děkuju. a ta kuchyňka Bon Apetit dělá co za zvuky? zase jen plotýnka? nebo i trouba peče?…
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
16.10.10 15:53

Peti, ta nemá ani tu plotýnku. Zdála se nám stabilní atd, ale fakt to byl jen dojem. Tu, na kterou ses ptala, má neteř. Na ty elektrozvuky jsme se vybodli s tím, že rychovarka (toustovač…) se dá dokoupit, že jí to „dozdobíme“ po svém - např. přilepit k troubě minutku, co si může sama nastavovat a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
16.10.10 20:27

petap: my mame tu prvni a spokojenost a to uz sis s ni hraje nase mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
17.10.10 09:06

Ahojda, my máme tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
malá si s ní hraje, funguje jen plotýnka a nechá se kroutit knoflíkama u trouby, ale otevírají se klasicky jako dvířka, tam tam máme schovanou pračku :D
S toustovačem si nehraje vůbec, ale kafe vaří poctivě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.10 22:20

Pěkný večer, já bych chtěla pořídit holce Tefal excellence.Omlouvám se jestli to píšu špatně.Máte ji někdo doma?Jakou máte zkušenost.Děkuji :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino