Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, mohu se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s kuchyňskou linkou od firmy Monarc? Moc děkuji za info ![]()
@miru88 Ahoj, pracovala jsem v nábytku a produkty této firmy jsme prodávali. Tak se ptej, co tě zajímá ![]()
No hlavně jestli jsou to kvalitní kuchyně, nerada bych někde udělala chybu. Kuchyňská linka vyjde, co se financí týče docela výhodně, tak si říkám jestli to není na úkor kvality ![]()
Ahoj, my máme linku od Monarcu už třetí rok a naprosto bez problému, žádné vady ani reklamace jsme neměli. Při zařizování všechno proběhlo v pohodě a s maximálním přizpůsobení se našim požadavkům (návrh linky jsem si vymyslela sama, jen jsme si ujasňovali některé technické věci).
Ještě nám dali dobrou cenu na všechny spotřebiče a ty jsou zatím taky v pohodě ( Fagor- myčka, horkovz. trouba, digestoř a varná deska)… Takže za nás ANO!
Hodně štěstí při výběru ![]()
@miru88 Co se kvality týče, tak si myslím, že super. Reklamace nám vůbec nechodily. Taky záleží jaký chceš materiál - nabízejí lamino, prolis, thermopal a lak. Já bych šla konkrétně do lamina, vydrží nejvíce a nabízejí i barevné. Výhoda je, že časem můžete dodělat další nábytek ve stejném dekoru. Zboží dodávají vesměs smontované, nicméně bych si radši připlatila a nechala si to domů „nainstalovat“ od prodejce. Protože když si něco špatně přiděláte např. na zeď a spadne to, reklamace se na toto nevztahuje. A taky kdyby se manipulací nějáký díl odřel, tak vám prodejce řekne, že jste si to udělali sami, i když to třeba tak už přivezli. ![]()
Známá má kuchyň už pár let a naprostá spokojenost.
Já si u nich kupovala skříně do chodby a taky bez problému.
No tak super, moc děkuji všem za info.. Chceme červenou lesklou kuchyňku, takže jsme vybrali fólii, prý je to nejlevnější, ale i nejkvalitnější, v tom thermopalu byla taková tmavě červené až do vínova a to se nám nelíbilo.. Ještě vymyslet, co na podlahu a bude to ![]()
@miru88 Dobrý den, zrovna se rozhodují, zda u nich koupit kuchyň. Jak jste po letech spokojená?