Kuchyňský robot Kenwood

pet p
10.10.23 11:02

Kuchyňský robot Kenwood

Zjistila jsem, že by se mi hodil kuchyňský robot, žádného jsem zatím neměla. Chci ho hlavně na šlehání piškotu, krémů, mísení těsta, mixování. Je jich strašně moc, jak značek, tak druhů jednotlivých značek.
Slyšela jsem o zn. Kenwood, že je dobrá, tak jsem během pěti minut vybrala typ
Kenwood KHC 29.J0WH (cena cca 4 tis).

Máte někdo zkušenost? Nebo má smysl si ještě připlatit? Nebo snad úplně jinou značku?

Dívala jsem se ještě na zn. Eta, za cca 7 tis. se dá pořídit např. ETA Gustus IV Gulliver 4128 90010 - ale překvapuje mě, že váží 10 kg (Kenwood jen 4,5).

Kdyby měl někdo nějaký dobrý tip nebo postřeh, na co si dát pozor, tak předem děkuji!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59395
10.10.23 12:07

To bude nějaká nižší řada takže nic moc kvalita. Já mám KA a ten má 10,5kg. Co recenze. Já chtěla celokovový, menší šance že tam něco praskne. Zase dle ceny asi moc nejde čekat zázraky. určitě bude i vyšší řada. Chce pročíst recenze jestli v té ceně není něco lepšího. Já mám teď od KA i toustovač a ten váží 5kg. takže robot 4,5 kg bude skákat po lince :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
10.10.23 13:21
@pet p píše:
Zjistila jsem, že by se mi hodil kuchyňský robot, žádného jsem zatím neměla. Chci ho hlavně na šlehání piškotu, krémů, mísení těsta, mixování. Je jich strašně moc, jak značek, tak druhů jednotlivých značek.
Slyšela jsem o zn. Kenwood, že je dobrá, tak jsem během pěti minut vybrala typ
Kenwood KHC 29.J0WH (cena cca 4 tis).

Máte někdo zkušenost? Nebo má smysl si ještě připlatit? Nebo snad úplně jinou značku?

Dívala jsem se ještě na zn. Eta, za cca 7 tis. se dá pořídit např. ETA Gustus IV Gulliver 4128 90010 - ale překvapuje mě, že váží 10 kg (Kenwood jen 4,5).

Kdyby měl někdo nějaký dobrý tip nebo postřeh, na co si dát pozor, tak předem děkuji!

Ted mam novy tento https://www.kenwoodworld.com/…/KVL85.124SI?…
Byl v akci za 11.300, tak jsme ho vzali.
Dve misy jsou super (skladuji se v sobe) a lopatky bytelne, tezke, ocelove (zadny hlinik).
Prospero je takovy plastacek, kdyz jsem si ho osahavala v obchode, tak me nezaujal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
10.10.23 13:52

Kenwood je velmi dobrý a kvalitní robot.
Volila bych určitě celokovový model a raději si připlatila.
Koupili jsme před deseti lety jejich robot z řady pro gastronomické provozy, byl dost drahý, celokovový a 10 let funguje.
Ty gastro řady jsou dražší, ale jsou koncipované pro větší a častější zátěž, takže víc vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
10.10.23 15:39

Hmm… nepeču každý den, takže určitě to u nás není jak v gastroprovozu… ale jak to tu čtu, tak to ještě promyslím a asi si připlatím. Opravdu bych ráda, aby dlouho vydržel a ne že budu muset za pár let kupovat nový.

Se v těch jejich řadách nevyznám, ale Kenwood KVC3170S za 10 tis. předpokládám už bude ta vyšší. Je celokovový, váha 7,3 kg.

• Citovat
  • Upravit
pet p
10.10.23 15:46

Tak jsem zjistila, že dokonce už existuje food processor, což je něco jiného než kuchyňský robot 8o No tohle mě fakt baví :?

• Citovat
  • Upravit
26864
10.10.23 17:01

@pet p Určitě výběr neuspěchej. My vybiírali snad 3 měsíce :roll:
V Buchty po ránu Maršálek používal Sencor Paul. Třeba taky nemusí být špatný. 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.4.24 11:24

Já jsem teď objevila tuto akci. Mají kuchyňského celokovového robota, i s kovovým upínání metel a celkem obstojné příslušenství. Také jsou to češi a mají nyní zdarma i fritézu k nákupu. Nemáte prosím někdo zkušenosti se značkou Patricca? :mavam:
Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1