Kuchyňský robot RONIC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
22.3.11 14:40

kuchyňský robot RONIC

znáte? máte? čím je lepší než ostatní (tedy předpokládám ,že by měl být lepší,když je tak drahý)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
22.3.11 14:44

Já mám Ronic Original 25, zdědila jsem ho po babičce. Nejdřív jsem nadávala co je to za šunt a pak jsem zjistila kolik to stojí a zase jsem nadávala babičce, jak si ho mohla koupit.
Nemám srovnání s jinými roboty, ale já chválím a často ho využívám (na strouhanku, mleté maso, bramboráky …) Mám k tomu i odšťavňovač a ten jsem taky jednu dobu hodně využívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
22.3.11 16:02

dostala jsem ho od babicky k vanocum… sunt prisernej, kdyz jsem v tom jednou zkousela strouhat mrkev mela jsem ji po pulce kuchyne a to jsem se snazila to pochytat ;)
kdyz jsem zjistila kolik stal tak me malem vezli, mnohem lepsi je podle me jakejkoliv jinej jen ne tenhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.3.11 16:56

hmm tak teď teda nevím :lol: hlavně čím má být tak vyjímečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.3.11 17:15

Nevím jestli je vyjímečný, ale mám jej 10 let a dělám na něm opravdu hodně a problémy jsmem s ním neměla. Strouhám, dělám těsta, majonézu prostě všechno.Doufám, že mi vydrží ještě dlouho, protože na další nemám prachy a srovnatelný budu shánět těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
22.3.11 18:54

Vyjímečný se mi nezdá v ničem, kdybych ho nedostala, tak si ho určitě nekoupím za ty peníze. Ale je fakt, že babička ho měla hodně let a já teď další dva a bez poruchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
27.3.11 07:02

Já osobně nemám ale chci si ho koupit.má ho mamka snad už 15 let a dělá v něm všechno.líbí se mi že je malej a stačí k němu jedna miska a jeden nožík.
Kacenice nechápu jak ti mohla mrkev lítat vedle když miska je při strouhání pevně uzavřená 8-o :nevim:
Teď ještě přemýšlím jestli není i jiný typ než znám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepa jednicka
1.9.12 13:04

Muzu jen chvalit, pouzivame uz dvacet let Ronic Partner, koupeny kdysi za 5 tisic, dnes je jeste drazsi, jak jsem zjistil, a prekvapilo me, ze se jeste vubec vyrabi ten stejny, ale asi vedi proc. Nikdy nemel zadnou poruchu, motor je dostatecne silny a vykonny, pouzivame tech dvacet let dost casto, mele vsechno, odstavnuje, nikdy nezklamal. Drahy, ale vyplatil se nam. Za me doporucuji.

• Citovat
  • Upravit
cookofarmy
10.11.12 11:55

ronic

Hola lidi, makáme na něm v práci už spousty let, denně je v pořádném zápřahu a je bezva. Hlavně na česnek a zeleninu vůbec, jen se nám na typu Junior rozbila plastová miska a mám obavy, že ji neseženeme. Už jsou na trhu novější typy a hledám kde můžu, ale na netu nic. Budu tam asi volat. Zdravím všechny uživatele, a ať šlape!!! :)

• Citovat
  • Upravit
11530
10.11.12 18:55

Tak to je fór, mi včera praskla taky - mám Ronic 25. Objevila jsem náhradní díly tady :
 http://www.ronic-czech.cz/…oboty-ronic/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
7.12.12 13:39

@Sati ahoj objednávalas tu misku?
Já ten robot zdědila po tchýňi(před 12.lety zemřela), má cca 15 let, no a včera mi ta mísa praskla, tak nevím jestli investovat do nového robotu, nebo jen objednat misku :nevim: jestli se to ještě vyplatí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
7.12.12 14:02

Rozhodně objednej novou mísu. Měla jsem ji doma za dva dny. Mamina si teď koupila robot za 5000, a svou rychlostí mi přijde jak hračka pro děcka - ten Ronic je fakt dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
7.12.12 14:42

Díky asi to tak dopadne, teď miska a až odejde motor, tak hold od jiné firmy, teď mám ten 25 originál a když jsem viděla ty ceny tak mě málem omylo 8o, už jsem měla vybraná bosch za 5. ještě se mi líbí od kitchen aid, ale to už je pálka- 16000 a příslušenství nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elik080
3.1.13 19:35

Drahý? :hug: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
elik080
3.1.13 19:38

Ja mislela :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max