Napěňovač mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Napěňovač mléka
Moc prosim o radu…jaky vybrat napenovac mleka? Na pressu se nam odporoucel ten „vyrobnik mlecne peny“, tak bych chtela nejaky rucni.
Mam na mysli neco takoveho ![]()
Ikeu mame trosku z ruky a nevim jestli ma smysl koupit nejaky takovy „drazsi“
Jestli to vubec k necemu je? Nebo jestli stejnou sluzbu udela tohle? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám aeroccino od nespresa, je pravda, že je drahý, ale já ho využívám každý den, připravuji s ním kakao na snídani.
Je možné v něm totiž ohřívat mléko, nebo mléko šlehat do krásně husté pěny, a to buď studené či teplé. Skvělé je potom z našlehaného mléka kapucino.
Jinak ale pokud chceš jednodušší, kamarádka mi koupila v Ikee takový modrý z umělé hmoty, mechanický. Fungoval daleko lépe, než ty na baterku
.
http://cuisinede4sous.canalblog.com/…7649850.html
Ale teď jsem se koukala a už ho asi nevyrábějí.
Nicméně z těch, co jsi poslala odkaz bych určitě vybrala ten poslední mechanický!
Příspěvek upraven 18.03.11 v 19:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ten levny z Ikey se nam brzy rozbil a neni to ono, ja si nedavno koupila rucni napenovac z Tchiba a maximalni spokojenost - ta pena je k nerozeznani od profesionalniho presovace z kavarny
http://www.tchibo.cz/…0004672.html
- Citovat
- Upravit
Ten z Ikey opravdu nemá smysl, žere baterky a za chvilku se rozpadne.
Ten poslední ruční mi pro změnu přijde, že se to s ním musí umět, máme podobný, a občas pěna super, občas se můžu ukvedlat a nic ![]()
Máme Frapovač od Ety, ale přestali ho prodávat, nevím proč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HANULE jestli to není mlékem. Několikrát se mi stalo, že jsem tím elektrickým i s novýma baterkama prostě nenašlehala ani ťuk a z jiné krabice jo. I když od stejné značky.
Jinak já mám ten ruční jako je ikea. Nevím jaké je značky, dostala jsem ho. Ale rozhodně to není nic drahého, bude to takový podobný za pár kaček a jsem s ním teda spokojená.
Je pravda, že to je tak na to si udělat jedno kafíčko pro sebe. Máme ho i v práci, je to šikovný, ale pro to dělat x kafí denně to fakt je děsnej žrout baterek, protože jakmile jsou jen trochu vybité, tak už to hodně blbě šlehá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych rekla, ze jako ty levne na baterky, ti stejne poslouzi normalni ponorni mixer. Ja s nim delam v lete frape a mam penu jak brno. ![]()
S rucnima zkusenost nemam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám od číňáků hrneček v kterým je vrtulka, stál mě 89 kč a je k nezaplacení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
petula87 píše:
já mám od číňáků hrneček v kterým je vrtulka, stál mě 89 kč a je k nezaplacení
petula hrnecek s vrtulkou?
…to zasnu
A to je na baterky nebo na rucni pohon? ![]()
Teri to Tchibo vypada moc pekne
Nevis jestli to maji i na tech svych prodejnach nebo je k dostani jenom pres net?
cernus no to uz jsem nekde cetla, ze ponorny mixer poslouzi uplne stejne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
brumlo ja to kupovala pres net, na prodejne jsem to nijak nezkoumala, takze netusim
- Citovat
- Upravit
já sem si v německu koupila za pár euro, šlehač, který vypadá jako malá rychlovarná nerezová konvička, to se dá do zásuvky, naleje mléko a přiklopí se víčkem, na kterém je šlehací metřička. Konívka se postaví na stojánek, kterej je přesnej jako u rychlovarky, akorát menší, zapnu a za půl minuty mi to ušlehá a zároveň ohřeje mléko, pěna je z něj opravdu hustá. Tyhle ruční šlehače se s tím nedají srovnat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denino to asi myslis neco takovyho
No uprimne…az tak moc se mi do toho nechce investovat
A jak jsem prolezla net, tak bud jsou ty na baterku…nebo ty rucni…a pak uz zacinaji tady ty (co vypadaji jako varna konvice) pro domacnost a profi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsem moc dekuju za rady a typy ![]()
Nakonec jsem zajela do Tchiba…tak mam ten rucni, co sem davala odkaz Terezka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je na baterky a až budu mít chvilku hodím foto
je to za
pár korun a poslouží perfééktně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit