Soda Stream - máte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Koupili jsme ho našim k Vánocům. Zatím jsem toho moc neochutnala. Ale výborný je pomeranč. I tonic, ale toho se musí dát míň, než podle návodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Citron, ale musí se dát poloviční dávka než doporučená, i míň.
- Citovat
- Upravit
Já ho dostala od přítele k vánocům
Zatím si dělám jen sodovku bez příchutě,ale mám k tomu zdarma Dvě příchutě-bílá broskev s hruškou a bílá brusinka s jablkem-chystám se vyzkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám dost chutnala příchuť Brusinka-Malina,Kiwi-Hruška,Grapefruit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My také máme sodu a nejvíce si děláme jen čistou a ty příchutě mi příjdou zbytečně drahé když ten účel splní i obyč. štáva nebo nějaký sušený potvory (Tang atd.- píšou do litru a mě podle sladkosti vydrží třeba i na 6L bez problému za 5kč)což je pro mě lacinější než dávat 150kč (v akci 99kč)za ty příchutě
mě osobně to takhle vyhovuje
Určitě nedocílíš příchutí, které nabízejí, ale… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super je grep i pomeranč, ale nejlepší je Tinic. V podstatě ale nemusíš kupovat originál sirupy, stačí normální sirup, jen ho dát maličko víc než do normální šťávy a taky dobrý.
Ráda si i nabublám vodu k vínečku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u nás vede Redberry - malina. Mají ji i ve velkém výhodném balení a chutná jako ta klasická točená malinovka z našeho dětství ![]()
Moje č.2 je Medový meloun, ten je úúúžasný.
- Citovat
- Upravit
Sabika píše:
U mě vyhrál Grapefruit
také ho zbožňuju a nebo mi moc chutnal ananas - ten je teda s něčím, myslím s pomerančem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomeranc a tonic (toho ale mensi mnozstvi) a pak jeste jde ta cola
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macinkaa píše:
My také máme sodu a nejvíce si děláme jen čistou a ty příchutě mi příjdou zbytečně drahé když ten účel splní i obyč. štáva nebo nějaký sušený potvory (Tang atd.- píšou do litru a mě podle sladkosti vydrží třeba i na 6L bez problému za 5kč)což je pro mě lacinější než dávat 150kč (v akci 99kč)za ty příchutě![]()
mě osobně to takhle vyhovuje
![]()
Určitě nedocílíš příchutí, které nabízejí, ale…
My právě sladíme málo a když už chceme mít „sodovku“ osladíme klasickou šťávou, ale OBČAS by jsme si chtěli dopřát ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj!My jsme vyzkoušeli taky pár příchutí a zůstali jsme u čtyř: Ginger, Grapefruit, Pomeranč a Redberry.Dáváme poloviční dávku než je psáno a drahé to není. Počítali jsme to se všema nákladama a lahev mohu říct nás vyjde cca na 8 kč což je super.Balenou minerálku vůbec nekupujeme, jelikož bydlíme ve 4. patře bez výtahu, kdo by se s tím tahal??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
. Vy co máte SodaStream-která příchuť vám nejvíc chutná? My měli zatím jen Coca-Colu a chtěli by jsme vyzkoušet i něco jiného. Doporučte prosím Vašeho favorita