Soda Stream - máte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
QQQQ
15.3.11 10:34

Soda Stream-máte?

Ahojky :mavam: . Vy co máte SodaStream-která příchuť vám nejvíc chutná? My měli zatím jen Coca-Colu a chtěli by jsme vyzkoušet i něco jiného. Doporučte prosím Vašeho favorita :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7678
15.3.11 10:37

U mě vyhrál Grapefruit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
15.3.11 10:38

Koupili jsme ho našim k Vánocům. Zatím jsem toho moc neochutnala. Ale výborný je pomeranč. I tonic, ale toho se musí dát míň, než podle návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.3.11 10:40

Citron, ale musí se dát poloviční dávka než doporučená, i míň.

• Citovat
  • Upravit
16557
15.3.11 10:42

Já ho dostala od přítele k vánocům :hug: Zatím si dělám jen sodovku bez příchutě,ale mám k tomu zdarma Dvě příchutě-bílá broskev s hruškou a bílá brusinka s jablkem-chystám se vyzkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
15.3.11 10:48

Nám dost chutnala příchuť Brusinka-Malina,Kiwi-Hruška,Grapefruit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2321
15.3.11 10:52

My také máme sodu a nejvíce si děláme jen čistou a ty příchutě mi příjdou zbytečně drahé když ten účel splní i obyč. štáva nebo nějaký sušený potvory (Tang atd.- píšou do litru a mě podle sladkosti vydrží třeba i na 6L bez problému za 5kč)což je pro mě lacinější než dávat 150kč (v akci 99kč)za ty příchutě :think: :nevim: mě osobně to takhle vyhovuje :mrgreen: :palec: Určitě nedocílíš příchutí, které nabízejí, ale… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
15.3.11 10:55

Super je grep i pomeranč, ale nejlepší je Tinic. V podstatě ale nemusíš kupovat originál sirupy, stačí normální sirup, jen ho dát maličko víc než do normální šťávy a taky dobrý.
Ráda si i nabublám vodu k vínečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
15.3.11 10:56

u nás vede Redberry - malina. Mají ji i ve velkém výhodném balení a chutná jako ta klasická točená malinovka z našeho dětství :srdce:

Moje č.2 je Medový meloun, ten je úúúžasný.

• Citovat
  • Upravit
1950
15.3.11 10:59
Sabika píše:

:palec: také ho zbožňuju a nebo mi moc chutnal ananas - ten je teda s něčím, myslím s pomerančem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.3.11 11:01

Super je grep,meloun a nejraději mám ginger-zázvor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.3.11 11:03
Sabika píše:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
15.3.11 11:12

Pomeranc a tonic (toho ale mensi mnozstvi) a pak jeste jde ta cola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.3.11 11:18
Macinkaa píše:
My také máme sodu a nejvíce si děláme jen čistou a ty příchutě mi příjdou zbytečně drahé když ten účel splní i obyč. štáva nebo nějaký sušený potvory (Tang atd.- píšou do litru a mě podle sladkosti vydrží třeba i na 6L bez problému za 5kč)což je pro mě lacinější než dávat 150kč (v akci 99kč)za ty příchutě :think: :nevim: mě osobně to takhle vyhovuje :mrgreen: :palec: Určitě nedocílíš příchutí, které nabízejí, ale… :-)

My právě sladíme málo a když už chceme mít „sodovku“ osladíme klasickou šťávou, ale OBČAS by jsme si chtěli dopřát :lol:

• Citovat
  • Upravit
9299
15.3.11 11:45

Ahoj!My jsme vyzkoušeli taky pár příchutí a zůstali jsme u čtyř: Ginger, Grapefruit, Pomeranč a Redberry.Dáváme poloviční dávku než je psáno a drahé to není. Počítali jsme to se všema nákladama a lahev mohu říct nás vyjde cca na 8 kč což je super.Balenou minerálku vůbec nekupujeme, jelikož bydlíme ve 4. patře bez výtahu, kdo by se s tím tahal??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí