Soda Stream - máte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
15.3.11 20:58
limetka, ale teď kupujeme normální šťávu a je to také výborné
Mazlucha píše:
Ahoj!My jsme vyzkoušeli taky pár příchutí a zůstali jsme u čtyř: Ginger, Grapefruit, Pomeranč a Redberry.Dáváme poloviční dávku než je psáno a drahé to není. Počítali jsme to se všema nákladama a lahev mohu říct nás vyjde cca na 8 kč což je super.Balenou minerálku vůbec nekupujeme, jelikož bydlíme ve 4. patře bez výtahu, kdo by se s tím tahal??? :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
15.3.11 21:08

ahojky,
tak já jsem dostala od ježíška + příchutě red bery a lemon lime ( chutná to jako sprite). Chystám se zkusit tu zázvorovou :)
Jsem za to fakt ráda, jak už jste tady psali je to lepší než se tahat s lahvema, taky je to ekologičtější a levnější.

• Citovat
  • Upravit
16.3.11 11:38

Dostali jsme ji k ježíškovi. Já teda piju a straší dcerce taky dávám bez příchutě, ale muž na tom ujíždí. Jednou za čas si dám grep :roll: ale moc se mi to do té zdravé stravy nehodí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
16.3.11 17:58

ahoj, my si sodastreem koupili zhruba před rokem, ale čekala jsem od toho trochu víc. Na začátku nám to moc nebubalo, pak jsme najeli na jinej systém mačkání a šlo to líp…pak nám došla bombička, a manžel ji odmítá vyměnit, páč se toho bojí…no já taky.

chci se zeptat, jaký máte doma typ? všechny fungujou na stejným principu, že se mačká tlačítko? My měli takovej obyčejnej a šlo to celkem z tuha, tak ještě dumáme, že prubnem jinej, kterej má snadnější manipulaci.

z příchutí u nás jednoznačně vede grep, výbornej je i červenej, pak pomeranč, citron …podle mě se s normálníma šťávama nedá moc srovnávat. Ale zklamala mě cola :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.3.11 09:49

Holky mám super tip!!!! :dance: :dance: :dance:
Prý se dá bombička naplnit tam, kde se plní hasičáky! Naplnění vyjde na 10-70kč. Záleží asi jak kde… Ale i tak- buď 200kč za výměnu nebo cca 50kč za naplnění, to je sakra rozdíl :dance: :dance: :dance: A je ušetřeno :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
beruska malinka
29.7.12 22:33

bombicky

Super, ale presto nema nekdo i napad jak resit ty bombicky, nejsou nejdrazsi, ale slo by to i levneji??diky :D

• Citovat
  • Upravit
4263
29.11.12 06:48

My máme také, kupujeme obyčejné šťávy, ne od značky SS. Stojí to zbytečně moc peněz a chutě ve šťávách jsou skoro stejné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
29.11.12 06:48

@ww My je plníme v Globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
29.11.12 07:36

@ww Super :potlesk:,ale kde se dovím kde se plní hasičáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
29.11.12 07:46

Mi ho mame doma od min. vanoc. jen tu stoji a prasi se na nej, bombicku jsme jeste nemenili a nak extra zajem o nej neni. moc nam to nechutna, asi to neumime poradne udelat, nebo nevim :nevim: jinak mamky pritel mi rikal ze bombicku nam muze naplnit, dela na Bánsky zachrany, ale nasi tempem pujde spis driv do duchodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
29.11.12 08:49

Mame SodaStream od Vanoc a pouzivame ho pravidelne a hojne. Sirupy kupuji YO nebo superhuste Jupi, ja ale vetsinou piju jen cistou perlivou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kejt.zak
6.6.13 09:14

klasické sirupy

Zkoušel někdo dát místo sirupů soda stream dát normální sirup, např. Jupí, hello atd.?

• Citovat
  • Upravit
9299
6.6.13 12:21
@kejt.zak píše:
Zkoušel někdo dát místo sirupů soda stream dát normální sirup, např. Jupí, hello atd.?

Odpověď je hned před tvým příspěvkem, jinak já si dávám sem tam, ale sirupy soda stream vyjdou levněji, protože když se to propočítá a hlavně normálního sirupu se musí dát víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.12.13 11:21

Holky, stále nevím jaký typ přístroje si vybrat :x Chci se zeptat, jestli to není náhodou jedno, protože jsou všechny jakoby stejný, ne? Prostě našroubuješ lahev a několikrát stiskneš? Jestli si prostě nemám koupit tam nejlevnější a nebudu na tom stejně jak u dražšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
28.12.13 13:18

@motaba
Vše je na stejném principu, jen teď ty dražší jsou disainově hezčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...