Soda Stream - máte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My objednáváme tady http://www.extralevne.cz/…astream.html a moc i chutná ta malina za 99,– ale i ta normální a coca cola je k nepoznání od normální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak my měli Colu (klasickou červenou i tu Zero - ale klasika je klasika), pak CLEAR brusinka-malina a CLEAR Maracuja-Mango – a to mi teda moc nechutnalo.. tak jsem ráda, že jsme to dopili
mám zálusk na klasiku pomeranč (já tomu říkám žlutá limonáda
). Jinak občas dáváme i obyč šťávu a taky dobrý nebo prostě jen sodovku. Je to fajn věc, protože tahat ty petky nahoru .- jsme sice ve 2 patře a taky to stačí… ![]()
Příspěvek upraven 15.03.11 v 13:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denino píše:
My objednáváme tady http://www.extralevne.cz/…astream.html a moc i chutná ta malina za 99,– ale i ta normální a coca cola je k nepoznání od normální
ty jo, to je kauflanská značka! Ale u nás jsem to ještě neviděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já už to u nás taky hledala a nikde to nemají, tak jich vždycky pár objednam zz internetu
je moc dobrá. Typická stará malinovka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Denino píše:
já už to u nás taky hledala a nikde to nemají, tak jich vždycky pár objednam zz internetuje moc dobrá. Typická stará malinovka
kolik stojí poštovné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem tu, tak se ještě optám - jak často měníte tu bombičku?? My ji máme od Vánoc a zatím drží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poštovné mají 90,– platím když peníze pošlu předem na účet a na dobírku myslím že 150,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zvizatinka píše:
Když jsem tu, tak se ještě optám - jak často měníte tu bombičku?? My ji máme od Vánoc a zatím drží
My jsme ji měli od Vánoc a měnili jsme asi před 2 týdny. Ale my máme tu „60l“ a jsou i „80l“. Kterou máte vy?
- Citovat
- Upravit
Já viděla jen jeden typ bombiček. Vydrží nám tak 3-4 měsíce,ale nevím to přesně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ww píše:zvizatinka píše:My jsme ji měli od Vánoc a měnili jsme asi před 2 týdny. Ale my máme tu „60l“ a jsou i „80l“. Kterou máte vy?
Když jsem tu, tak se ještě optám - jak často měníte tu bombičku?? My ji máme od Vánoc a zatím drží
tak to netuším, musím se podívat. Kde to vyměňujete? Normálně třeba v electroworldu a tak??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to napsané na bombičce, já viděla v obchodě 80l a my máme 60l a měnili jsme ji v Electroworldu.
- Citovat
- Upravit
tak mi to nedalo a šla jsem se podívat
máme taky 60tku, počítám, že nám za chvíli dojde
ta výměna stojí 200?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
výměna je za 199 a měníme nejčastěji v Datartu. Vydrží nám tak 3 měsíce, ale nepoužíváme ji denně.
- Citovat
- Upravit
ww píše:zvizatinka píše:My jsme ji měli od Vánoc a měnili jsme asi před 2 týdny. Ale my máme tu „60l“ a jsou i „80l“. Kterou máte vy?
No my jsme měli základní 60L a vydržela nám přes měsíc a to děláme 4-6L denně, balenou vodu vůbec nekupujeme, a teď jsme jí byli měnit a dali nám tu 80L tak uvidím kolik z toho bude teď si dělám čárky kolik přesně L z toho bude
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zvizatinka píše:ww píše:tak to netuším, musím se podívat. Kde to vyměňujete? Normálně třeba v electroworldu a tak??zvizatinka píše:My jsme ji měli od Vánoc a měnili jsme asi před 2 týdny. Ale my máme tu „60l“ a jsou i „80l“. Kterou máte vy?
mrkni se podle toho kde bydlíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit