Napěňovač mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj,
my tedy máme od Tchiba, elektrický, taková málá rychlovarná konvička. Spokojená jsem moc, šlehá buď studenou nebo teplou pěnu a fakt hustou Stál určitě do tisícovky, přinesl nám ho Ježíšek. Holky si v něm dělají pěnu na kakao.
Mám ale problém, někdy kupujeme farmářské mléko a to se neušlehá. Nevíte, čím by to mohlo být. Když koupím bio mléko v normálním supermarketu, tak se ušlehá, ale už jsem zkoušela 3 mléka z farmářkých obchodů a neušlehalo se ani jedno nebo jen malinko. Neříkejte mi, že mléko ze supermarketu je humus. Nějak mi v tom nehraje to bio mléko???
Díky za nápady,
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem,
něco aktuálního? Ideálně na elektriku, ten na baterky je strašně žere… Ale něco levnějšího. A ten „hrneček“ to funguje prosím jak? To se našlehá ručně?
Díky za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napěňovač mléka z Lídlu
Ahoj, máte někdo napěňovač mléka z Lídlu? Jaký je? Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno! Jaké mléko je vhodné do napěňovače při hubnutí? Změnila jsem stravu, přidala pohyb, ale ráda si 2-3× denně udělám doma nebo v práci latte - což je prostě velký množství. Čím nahradit obyčejné polotučné z obchodu, aby šlo dobře našlehat a bylo dietnější?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Alpro mandlové Barista má cca poloviční kal. hodnotu a našlehat jde dobře. Ale já se třeba nesmířila s tou chutí, chuť kávy všechny rostliné alternativy změní.
Takže já si dělala v redukci prostě menší to lattečko.
- Citovat
- Upravit