Kuchyňský robot RONIC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Chvála na servis RONICU 25
Ulomil se mi z mísy kousek plastu, který zapadá do těla robotu, tím pádem se mi mašina zastavovala. Zavolala jsem do servisu RONIC, a do 2 dnů jsem měla novou mísu doma. Mohu jen chválit a děkovat. Robot bude zase sloužit dál. Mají jen kvalitní výrobky.
- Citovat
- Upravit
Protože jsem dnes řešil u dědy pokažený robot Ronic Partner (asi ho přetížil tak praskly plastové zoubky v převodovce), tak jsem se nakonec dostal i na toto fórum takže sem taky přidám něco užitečného pro ostatní.
- servis pro ČR je zde : ***
- náhradní díly jsou nabízeny zde : ***
- menší recenze je zde : http://ekonomika.idnes.cz/…5-/test.aspx?…
Příspěvek upraven administrátorem 17.12.2013 10:06 - odkazy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ronic je fenomen.
Máme jej přes 25let. Podlehli jsme předváděcí akci za 5000,–. Během té doby jsem manželce koupil Bosch, německá dokonalost, na kterém dělám těsto a podobné věci. Domníval jsem se, že Ronic půjde do penze. Nešel. Má své místo vedle Bosche přesto, že je nevzhledný. Nedávno jsem koupil strojek podobný Ronicovi, podstatně levnější se stejným nožem, skleněnou miskou a hezký vzhled. Vydržel měsíc, šel do krabice a Ronic na své místo vedle Bosche. Teď kupuji novou misku a nůž pro Ronica, zaslouží si. Miska má ulomený kousek plastu. Ten vtip je v dokonalém motoru, rychlosti použití a údržbě a pracovní schopnosti. Používáme jen misku. Sám jsem z toho překvapený, ale manželka ho nedá. Hezký den, Lotr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme ronic 25 original 17 let. Každoročně krouhá 45kg zelí,12 kg mrkve, 12 kg celeru, děláme na něm pomazánky, meleme maso, těsta na vánoce, je to nejspolehlivější kuchyňský robot jaký jsme měli (Za kvalitu se platí)(Motory v tomto přístroji jsou nezmaři jen tak se nerozbijí). Mohu jen doporučit, jen ta cena je trochu vysoká.