Kudy tudy do Ikey?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
27.12.11 19:35

kudy tudy do Ikei

Ahojky děvčata :) Plánuju ve čtvrtek výlet do Ikei - Na Černý most, pro pár drobností do bytu. Dostanu se tam přímo z metra? Vždycky jsme tam chodívali, skrz nákupní centrum ČM, Kolem kina, a hezky rovně. Jenže od doby, co nějak CČM přestavěli nevím jak to tam vypadá. 8o A když už sem v tom, co se týče nákupáku, je vchod do globusu i normálně zvenku, pro ty, co tam nepřijeli autem? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35717
27.12.11 19:37

Když Vy des z metra, půjdeš po schodech dolu a tam si najdi Bus IKEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
27.12.11 19:38

Přímo z metra ne, je to stále jak píšeš - skrz nákupní centrum, kolem kina a vedle už je Ikea (anebo od metra ikeáckým autobusem). Akorát když jsem tam šla naposledy, tak jsem nemohla jít kolem kina, ale skrz - ty schody vedle budovy byly uzavřené, asi kvůli opravě či co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.12.11 19:54

Busem bohužel nemůžu, proto bych se vydala spíše tou pěší cestou..

Já právě vím, že do cčm sme chodili od metra, přes parkoviště a rovnou dovnitř dveřma, ale kamarádka mi říkala, že nějakej vchod dovnitř zrušili, parkoviště tam vůbec není (jakože už jen přímo uvnitř).. Takže ten klasickej vchod směrem k metru - hned po stranách je myslim mekáč a C&A je stále funkční, nezabetonovanej? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.12.11 20:11

ten je funkční :palec: zrušený je ten boční vedle dm. Jenom musíš projít tou budovou s kinem, protože s těma schodama vedle něco dělají.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
27.12.11 20:11

ten je funkční :palec: zrušený je ten boční vedle dm. Jenom musíš projít tou budovou s kinem, protože s těma schodama vedle něco dělají.

• Citovat
  • Upravit
157
27.12.11 20:28

No paráda.. tak to jsem ráda, že sem v obraze a nebudu se někde potulovat jak bludná ovce. :lol:
Všem mockrát díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.12.11 21:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie