Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky děvčata
Plánuju ve čtvrtek výlet do Ikei - Na Černý most, pro pár drobností do bytu. Dostanu se tam přímo z metra? Vždycky jsme tam chodívali, skrz nákupní centrum ČM, Kolem kina, a hezky rovně. Jenže od doby, co nějak CČM přestavěli nevím jak to tam vypadá.
A když už sem v tom, co se týče nákupáku, je vchod do globusu i normálně zvenku, pro ty, co tam nepřijeli autem? ![]()
Když Vy des z metra, půjdeš po schodech dolu a tam si najdi Bus IKEA.
Přímo z metra ne, je to stále jak píšeš - skrz nákupní centrum, kolem kina a vedle už je Ikea (anebo od metra ikeáckým autobusem). Akorát když jsem tam šla naposledy, tak jsem nemohla jít kolem kina, ale skrz - ty schody vedle budovy byly uzavřené, asi kvůli opravě či co.
Busem bohužel nemůžu, proto bych se vydala spíše tou pěší cestou..
Já právě vím, že do cčm sme chodili od metra, přes parkoviště a rovnou dovnitř dveřma, ale kamarádka mi říkala, že nějakej vchod dovnitř zrušili, parkoviště tam vůbec není (jakože už jen přímo uvnitř).. Takže ten klasickej vchod směrem k metru - hned po stranách je myslim mekáč a C&A je stále funkční, nezabetonovanej? ![]()
ten je funkční
zrušený je ten boční vedle dm. Jenom musíš projít tou budovou s kinem, protože s těma schodama vedle něco dělají.
ten je funkční
zrušený je ten boční vedle dm. Jenom musíš projít tou budovou s kinem, protože s těma schodama vedle něco dělají.
No paráda.. tak to jsem ráda, že sem v obraze a nebudu se někde potulovat jak bludná ovce. ![]()
Všem mockrát díky