Kufr na tábor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
878
3.7.14 14:57

kufr na tábor

Dcera 7 let jede na soustředění s gymnastikou na 10 dní a tápu do čeho jí zabalit. Přijde mi nejlepší kufr, jelikož žádný doma nemám tak musím nějaký koupit.Jen netuším jak velký by jí měl stačit. Co jsem koukala dělají se většinou ve 3 velikostech tak nevím jestli ten malý stačí a nebo ten střední.
proto se ptám jak velké zavazadlo mají na tábory a podobné akce vaše stejně staré děti? Asi je blbý dát zavazadel víc, že? Jakože větší starost.
Dík za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
3.7.14 15:00

Tak pokud doma zadny nemate, kup ten vetsi, bude mit na pozdeji, preci jenok s vekem ma clovek v kufru vice veci ;)
Na tabory davam stary kufr od babicky, ale to protoze jezdi do prirody pod stan, tak aby se nejaky,,moderni na koleckach" neznicil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.7.14 15:02

Určitě střední, ty malé sou do letadla bez odbavení a do nich fakt nic moc nedáš. Pokud má mít třeba s sebou alespoň jedny náhradní boty, vem určitě větší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
3.7.14 15:09

Kufr hlavně takový, aby ho unesla. Moc bych na stoprocentní pomoc ostatních nespoléhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
3.7.14 15:11

Na deset dní stačí ten střední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
3.7.14 15:14

Tak na to soustředění toho zas tolik mít nebude, ale pak na školu v přírodě bude mít určitě věcí víc protože se chodí i víc na výlety takže věcí asi bude dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.7.14 15:15

Koupila bych střední, ale za sebe nejradši jsem měla krosnu a využila jsem jí víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.7.14 15:16

@cermonca Kup ten vetsi,.ktery vis ze vyuzije pozdeji i na vice veci. Nebo jestli mate moznost si pujcit od rodiny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
3.7.14 15:18

No unesla, na soustředění jí dovezeme až na místo a i vyzvedneme.No ale pak na škole v přírodě nevím jak to chodí, chci s kolečkama to určitě protože by neunesla ani ten malý, je takový chroust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
3.7.14 15:21

Já ho nechci půjčovat protože se nám později neztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4339
3.7.14 15:35

@cermonca Jezdila jsem na ŠvP jako vedoucí a když dítka kufry neunesla, pomáhali jsme my. Takže se neboj - vždy je tam někdo, kdo je nápomocen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
3.7.14 15:43

Na tábory bacha s moc velkým kufrem. Ten se nevejde pod postel ve stanu a do uličky mezi postele taky ne. Pak je problém, kam s ním :?: M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13725
3.7.14 16:29

Ja bych teda kufr nekupovala, podle me staci obyc. sportovni taska. Ja jsem v zivote kufr nemela a taboru jsem procestovala dost :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.7.14 17:20

@cermonca myslela bych i trochu na budoucnost a i na to aby ho mohl využít i někdo jiný a pořídila ten střední. Jak piíšeš později se vám neztratí. Já ho vyžívám, když mám hodně věcí tak kufr + kabelku, když ne tak strčím do něj i kabelku a tak.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
3.7.14 17:21
@cermonca píše:
No unesla, na soustředění jí dovezeme až na místo a i vyzvedneme.No ale pak na škole v přírodě nevím jak to chodí, chci s kolečkama to určitě protože by neunesla ani ten malý, je takový chroust.

s kolečkama super a chceš skořepinový nebo „látkový“?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix