Střevní potíže v Egyptě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21848
2.7.14 20:34

Střevní potíže v Egyptě

Zdravím, mám jednoduchý dotaz - kdo jste byli v Egyptě a nepřivezli jste si Faraona? Já z toho mám lufty, furt nevím, jestli jet nebo nejet. Co zmrzliny, led v pití atd.? Nevím, jestli o moc hrotím, ale nerada bych dovču strávila na anclíku :roll: Četla jsem, že v těch lepších hotelech (mám vybranej 5*) maj zmrzliny i pití origo (Algina atd). Brala jste si některá balenou vodu na pokoj? Čištění zubů atd…? Co léky aj.? Díky :oops:

Event. nějakej jinej tip na letní dovču, kde se dá šnorchlovat a není to moře „mrtvý“?

Příspěvek upraven 10.07.14 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2230
2.7.14 20:37

Byla jsem 3× a lehkyho faraonamela jednou-perfektne pomohl antinal, je v egypte volne prodejny v lekarne. njinak ja jedla zmrzliny, ovoce, led v piti atd. Vodu jinou nez balenou v hotelu nemeli, v jednommeli velk barely v takovym tom stojanu co byvaj i u nas treba u dr. Cistila jsem si zuby kohoutkovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.7.14 20:38

@Krkael neznám nikoho, kdo by Faraona neprodělal :think: a to pili balené pití, jedli jen nanuky atd :think: ségra teď objednávala, vím, že cvakala 17 tis za osobu, all in, ale přesně kam, to netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.14 20:38
@spiky01 píše:
Byla jsem 3× a lehkyho faraonamela jednou-perfektne pomohl antinal, je v egypte volne prodejny v lekarne. njinak ja jedla zmrzliny, ovoce, led v piti atd. Vodu jinou nez balenou v hotelu nemeli, v jednommeli velk barely v takovym tom stojanu co byvaj i u nas treba u dr. Cistila jsem si zuby kohoutkovou

Lehkýho faraona = jen spodem? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.14 20:40
@martina.se píše:
@Krkael neznám nikoho, kdo by Faraona neprodělal :think: a to pili balené pití, jedli jen nanuky atd :think: ségra teď objednávala, vím, že cvakala 17 tis za osobu, all in, ale přesně kam, to netuším :think:

No tetka byla se strejcem, ti si to teda řivezli aj dom, spodem, vrchem, pomalu i ušima. Tak jsem říkala, že teda Egypt nikdy. A pak to teda zkusili znova, to už nejeli na pyramidy, a to už pohoda. Bez problému jedinýho. Tož nevím. Mě láká ten podmořskej život :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.7.14 20:40

Já si přivezla Faraona po 7 dnech dovolené domů. Záchodový tanec nastal cca 8 hodin po příletu. Jinak naše léky prý moc nezabírají, osvědčený je místní ANTINAL, bez předpisu v každé lékárně za slušnou cenu. Upřímně si neumím představit, že to někoho chytne na poznávačce, kdy jede kolona autobusů několik hodin a nestaví ( bezpečnostní důvody. Pokud zastaví, na poušti není kam se schovat, kam nenápadně přičapnout. Faraon je jeden z důvodů, proč bych tam už nejela. Exotiku mám dost projetou, jedla jsem na ulici, ale takovou sr. jako z Egypta jsem nikde nezažila( vlastně žádnou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
2.7.14 20:41

Jj, jen spodem a jen heden den, on mi mozna nesed nejskej krem z dortu…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Krkael píše:
No tetka byla se strejcem, ti si to teda řivezli aj dom, spodem, vrchem, pomalu i ušima. Tak jsem říkala, že teda Egypt nikdy. A pak to teda zkusili znova, to už nejeli na pyramidy, a to už pohoda. Bez problému jedinýho. Tož nevím. Mě láká ten podmořskej život :nevim:

Já jen spodem, ale křeče příšerný, několikadenní, vysilující. Nikdy více!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Krkael píše:
No tetka byla se strejcem, ti si to teda řivezli aj dom, spodem, vrchem, pomalu i ušima. Tak jsem říkala, že teda Egypt nikdy. A pak to teda zkusili znova, to už nejeli na pyramidy, a to už pohoda. Bez problému jedinýho. Tož nevím. Mě láká ten podmořskej život :nevim:

ségra taky - pyramidy a spol ji moc neberou, chce šnorchlovat.. minulý týden mi říkala kam to jedou, ovšem já si to nepamatuju. Mi Egypt neláká :oops: :mrgreen: asi aji kvůli té srajdě.. Minulý rok se z ní kámoš léčil pomalu měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
2.7.14 20:43

@Krkael
V Egyptě jsem nikdy žádný střevní problém neměla, mamka s taťkou létájí každý rok -také nikdy nic :nevim:. Vodu teda jen balenou, ale zuby normálně vodou z kohoutku, ovšem v hotelích s 4 a více hvězdičkami. Zmrzliny, limonády s ledem vše v pohodě. Pokud tě něco takového přece jen postihne, dostaneš tam v lékárně léky, které zabírají velmi rychle, naše na to nepůsobí, je to jiný typ infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.14 20:43
@Burj Chalifa píše:
Já si přivezla Faraona po 7 dnech dovolené domů. Záchodový tanec nastal cca 8 hodin po příletu. Jinak naše léky prý moc nezabírají, osvědčený je místní ANTINAL, bez předpisu v každé lékárně za slušnou cenu. Upřímně si neumím představit, že to někoho chytne na poznávačce, kdy jede kolona autobusů několik hodin a nestaví ( bezpečnostní důvody. Pokud zastaví, na poušti není kam se schovat, kam nenápadně přičapnout. Faraon je jeden z důvodů, proč bych tam už nejela. Exotiku mám dost projetou, jedla jsem na ulici, ale takovou sr. jako z Egypta jsem nikde nezažila( vlastně žádnou).

O tom Antinalu jsem už taky četla no… Kurňa já nevííím :roll: :zed: Já bych teda na výlet nejela, chci se vyloženě plácnout na pláž a neřešit nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.7.14 20:44

My byli 4 dospěláci a neměl to nikdo z nás, hotel byl slušný, jedli jsme a pili jsme vše, byli jsme na celodenním výletu a fakt nic nikdo z nás, každé ráno jsme si teda dávali borovičku nebo něco podobného, možná to funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.14 20:45
@martina.se píše:
ségra taky - pyramidy a spol ji moc neberou, chce šnorchlovat.. minulý týden mi říkala kam to jedou, ovšem já si to nepamatuju. Mi Egypt neláká :oops: :mrgreen: asi aji kvůli té srajdě.. Minulý rok se z ní kámoš léčil pomalu měsíc :lol:

Přesně tak.

Příspěvek upraven 10.07.14 v 21:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.7.14 20:46

My jsme s mužem taky měli, ale nic strašnýho, lehli jsme asi jeden den. Průvodkyně nám říkala, že je to často z toho, že turisti hlavně co mají all inclusive splácávají všechno dohromady. Musím říct, že u nás to platilo teda stoprocentně, ty plné stoly nás lákaly teda moc :mrgreen:. Čili moje rada zní, nepřejídat se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.7.14 20:52

Tchán s přítelkyní jeli do Taby a úplně v pohodě. Žádný průjem neměli a navíc se jim tam i dost líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí