Střevní potíže v Egyptě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
2.7.14 22:21
@Krkael píše:
@Burj Chalifa koukam pres mobil takze namatkou. Ale to si delas prel ze zanzibaar za 30 tis??!

Zanzík jsem měla last minut po Novém roce( před 2 lety) z tuzemska od Eso travel za nějakých 19 tisíc!!!Ale to byla výjimka.

A co tady, Indonésie, koukni na hotýlek ve skále v Selangu:www.acquatravel.cz
Tam si i zašnorchluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
3.7.14 20:05

@střepina Jj Tabu jsem taky zmiňovala, tam je to prý opravdu úplně v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.7.14 11:06

@mončatka az na to, ze do Taby se uz nejaky patek neleta a v dohledne době létat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
4.7.14 20:12

@Courtney Aha :mrgreen: No já na cestování moc nejsem a o cestách do Egypta už vůbec nic nevím. Navíc tchán tam byl asi před třemi lety. V každém případě průjem neměl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.14 20:24
@mončatka píše:
@Courtney Aha :mrgreen: No já na cestování moc nejsem a o cestách do Egypta už vůbec nic nevím. Navíc tchán tam byl asi před třemi lety. V každém případě průjem neměl :mrgreen:

ne každý se pochlubí, že měl sra…u :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
4.7.14 20:31

@Burj Chalifa To je taky pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.7.14 20:33

Díky díky díky všem :lol: Už jsme se rozhodli, Egypt to nevyhrál, jedem dál :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.14 20:36
@Krkael píše:
Díky díky díky všem :lol: Už jsme se rozhodli, Egypt to nevyhrál, jedem dál :dance:

paráda, rozumní jste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.7.14 20:39
@Burj Chalifa píše:
paráda, rozumní jste

Jo, snad nebudem litovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
4.7.14 20:41

Projeli jsem Egypt od severu postupně k jihu, různými dopravními prostředky, stravovali jsme se různě a nikdy nás nic nechytlo, takže informace, že faraon postihne v Egyptě každého :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.14 16:23

Egypt je moje oblíbená destinace (právě kvůli moři, rádi šnorchlujeme). Faraona jsme měli pouze poprvé, kdy jsme byli nezkušení. Teď před každou cestou do Egypta užíváme probiotika (týden před DV), pak celou dobu na dovolené, pak ještě týden po příletu domů. Jíme tam všechno, ale žádné střevní problémy nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.7.16 21:46
@Krkael píše:
Jo, snad nebudem litovat :jazyk:

A kam jste nakonec jeli? :lol:

Hledám info o Egyptě, tak jsem narazila na tuhle diskusi ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.19 15:18

Dobrý den, prosím o radu. Chystáme se do Egypta a nevíme, jaký lék v případě střevních potíží zvolit. Nechceme konečné rozhodnutí nechávat až do příjezdu. Lidé všeobecně velmi doporučují Antinal, ale docetla jsem se ještě o nějakém léku zvaném Streptoquin. Nemáte zkušenosti? Co byste doporučili? Podotýkám, že ssebou budeme mít 6ti leté dítě, tak aby to mohlo.. Ocenila bych zkušenosti hlavně s tím Streptoquinem, o tom jsem se skoro nic nedočetla.. A poslední věc - když budeme před odjezdem a během pobytu brát Biopron Forte, může se brát případně současně s těmito léky, kdyby se nám objevil Faraon? Předem děkuji za rady..

• Citovat
  • Upravit
14751
20.7.19 16:12
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Chystáme se do Egypta a nevíme, jaký lék v případě střevních potíží zvolit. Nechceme konečné rozhodnutí nechávat až do příjezdu. Lidé všeobecně velmi doporučují Antinal, ale docetla jsem se ještě o nějakém léku zvaném Streptoquin. Nemáte zkušenosti? Co byste doporučili? Podotýkám, že ssebou budeme mít 6ti leté dítě, tak aby to mohlo.. Ocenila bych zkušenosti hlavně s tím Streptoquinem, o tom jsem se skoro nic nedočetla.. A poslední věc - když budeme před odjezdem a během pobytu brát Biopron Forte, může se brát případně současně s těmito léky, kdyby se nám objevil Faraon? Předem děkuji za rady..

A co se zeptat vašeho lékaře a pro dítě pediatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.19 17:12

Pokud bude potreba leky vam tam daji. Nemela jsem velky prujem.Ale byla jsem mlada a hloupa a byla jsem dehydrovana. Delagatka to na me poznala na schuzce, kdyz nabizela vylety. Odvezla me na soukromou kliniku.Tam mi dali kapacku a rovnou napsali me i muzi leky kdyby byl prujem horsi. Takze si myslim kdyby byl prujem tak vas tam odvezou a leky vam daji take. Klinika byla soukroma. Sestra hovorila Cesky a vse mi prekledala co rikal doktor.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix