Střevní potíže v Egyptě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
20.7.19 17:33
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Chystáme se do Egypta a nevíme, jaký lék v případě střevních potíží zvolit. Nechceme konečné rozhodnutí nechávat až do příjezdu. Lidé všeobecně velmi doporučují Antinal, ale docetla jsem se ještě o nějakém léku zvaném Streptoquin. Nemáte zkušenosti? Co byste doporučili? Podotýkám, že ssebou budeme mít 6ti leté dítě, tak aby to mohlo.. Ocenila bych zkušenosti hlavně s tím Streptoquinem, o tom jsem se skoro nic nedočetla.. A poslední věc - když budeme před odjezdem a během pobytu brát Biopron Forte, může se brát případně současně s těmito léky, kdyby se nám objevil Faraon? Předem děkuji za rady..

berte probiotika a budete v pohodě, 2 týdny před a během dovolené, pak se vyhýbat ledovému pití, nepřejídat se a kdyby bylo nejhůř koupíte Antinal, nic jiného nemá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.7.19 17:36

Léky, které proti Faraonovi pomůžou u nás nejsou k sehnání bez předpisu. Takže, buď k lékaři a nebo si je koupit po příletu tam, prodává je každý delegát, platili jsme do 10€.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12590
21.7.19 07:19
@Anonymní píše:
Pokud bude potreba leky vam tam daji. Nemela jsem velky prujem.Ale byla jsem mlada a hloupa a byla jsem dehydrovana. Delagatka to na me poznala na schuzce, kdyz nabizela vylety. Odvezla me na soukromou kliniku.Tam mi dali kapacku a rovnou napsali me i muzi leky kdyby byl prujem horsi. Takze si myslim kdyby byl prujem tak vas tam odvezou a leky vam daji take. Klinika byla soukroma. Sestra hovorila Cesky a vse mi prekledala co rikal doktor.

Presne tak to jsme absolvovali. prujema pak infuze na spukr klinice no uz diky nechci..po prijezdu js ro zase mela, leku nam dali malo a tak mi dr. napsala nejaky nas a ucinkoval tez..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí