Střevní potíže v Egyptě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
2.7.14 21:44
@Krkael píše:
Hele a „jenom“ se ser_e nebo je to dost i o blití?

Někdo horem i dolem, k tomu strašné křeče ve střevech. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
2.7.14 21:46

@Krkael hele 100 lidí,100 zkušeností…
já byla v pohodě, chlap byl v pohodě…ale vedle na pokoji je to chytlo fest…
jinak já šnorchlovala jak píšeš prdelí nahoře a už to byl zážitek…
pak jsem teda vlezla do ponorky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.14 21:46

Nečetla jsem celou diskusi, ale tazatelku ujišťuju, že jsem měla faraona pokaždé z 5ti cest do různých oblastí (Sharm, Safaga, Hurghada) a hotelů. Zbavila jsem se toho tak 5. den po příjezdu domů, to se zase tělo pročistilo:-). Ale neměla jsem to tak krizové, prostě jen jednou denně (většinou po snídani) průjem. Zaberou ty tablety koupené za pár korun u nich, přivezli jsme si je i do ČR, jsou fakt účinné. Minimálně se nic nezhorší, prostě jednou denně Tě to protáhne a dobrý. Spolužačka egyptoložka kdysi říkala, že to má prostě každý, musí si zvyknout na jinou stravu. NEvyhneš se tomu, protože nejde o pití vody bez ledu, ale i zelenina byla v něčem omytá, v bazéně Ti taky půjde voda na rty, apod.
HOrší je, když je někomu zle i od žaludku, ale to se nám nikdy nestalo - manžel doktor doporučil citlivější spolucestující snad 12 tablet živočišného uhlí najednou (smí se tuším 16, je to i v letáku), těmi bych se raději také zásobila.
Ale nenechala bych se faraonem odradit, většina lidí je v pohodě. Šnorchlování jako v Egyptě podle mě jinde poblíž takové není, právě kvůli tomu stojí za to tam jet.
Příp. za 30tis/osobu můžu doporučit i exotiku z Německa, je to za půl ceny oproti ČR, pokud využiješ Student Agency jako my, tak Tě dopraví i na letiště v Německu zdarma svými busy, prostě pohoda!

• Citovat
  • Upravit
36504
2.7.14 21:48
@Anonymní píše:
Nečetla jsem celou diskusi, ale tazatelku ujišťuju, že jsem měla faraona pokaždé z 5ti cest do různých oblastí (Sharm, Safaga, Hurghada) a hotelů. Zbavila jsem se toho tak 5. den po příjezdu domů, to se zase tělo pročistilo:-). Ale neměla jsem to tak krizové, prostě jen jednou denně (většinou po snídani) průjem. Zaberou ty tablety koupené za pár korun u nich, přivezli jsme si je i do ČR, jsou fakt účinné. Minimálně se nic nezhorší, prostě jednou denně Tě to protáhne a dobrý. Spolužačka egyptoložka kdysi říkala, že to má prostě každý, musí si zvyknout na jinou stravu. NEvyhneš se tomu, protože nejde o pití vody bez ledu, ale i zelenina byla v něčem omytá, v bazéně Ti taky půjde voda na rty, apod.
HOrší je, když je někomu zle i od žaludku, ale to se nám nikdy nestalo - manžel doktor doporučil citlivější spolucestující snad 12 tablet živočišného uhlí najednou (smí se tuším 16, je to i v letáku), těmi bych se raději také zásobila.
Ale nenechala bych se faraonem odradit, většina lidí je v pohodě. Šnorchlování jako v Egyptě podle mě jinde poblíž takové není, právě kvůli tomu stojí za to tam jet.
Příp. za 30tis/osobu můžu doporučit i exotiku z Německa, je to za půl ceny oproti ČR, pokud využiješ Student Agency jako my, tak Tě dopraví i na letiště v Německu zdarma svými busy, prostě pohoda!

jasně, exotika z Německa, ceny úžasné. To bych se na zadělaný Egypt vyflákla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
2.7.14 21:51

Naše famílie nikdy faraona neměla, ale my máme kachní žaludky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
2.7.14 21:54

Do egypta bych nejela, ja bych se zak bala, ze bych si to neuzila.. plus teda ja ty muslimsky zeme nemusim, nesedi mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.7.14 21:55
@Anonymní píše:

Student úžasný! Mimochodem, já měla srajdu i na Zanzibaru a že nás bylo. O kousek dál v Keni zase naopak zácpa. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
2.7.14 21:55

Byla jsem v Egyptě už aspoň 10× a nikdy nic. Loni jsem tam byla těhotná a úplně v poho. Kolikrát mají lidi sra…jen z toho že plácají pátý přes deváty a to by se člověk pos… kdekoli. Asi nejrizikovejsi je syrová zelenina a ovoce které se neloupe. Led dělají z balené vody a zmrzlina super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.14 22:00

Kua holky jedna napise to a ja uz su rozhodla nejet, dalsi dve neco jinyho a zas me to hloda na opacnou stranu :cert: mi teda davate :-P anonymni @Burj Chalifa muzete mi napsat o te exo z nemecka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.7.14 22:04
@Krkael píše:
Kua holky jedna napise to a ja uz su rozhodla nejet, dalsi dve neco jinyho a zas me to hloda na opacnou stranu :cert: mi teda davate :-P anonymni @Burj Chalifa muzete mi napsat o te exo z nemecka? :think:

jednou Keňa, jednou jižní Thajsko, obojí přes studenta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.14 22:07

@Burj Chalifa stejne furt nevim co myslis… jak jako pres studenta? Jako to studentagency? Jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
2.7.14 22:07

Letame do Eg pravidelne i s detmi, nikdo z nas nemel nikdy sebemenší problém. Ale neletame v lete!!! Jak uz bylo psáno, vetsinou si to turisti způsobují sami, plne talíře, ledové nápoje, horko a samozřejmě jidlo na které nejsou jejich zažívací trakty zvyklé - jiné koreni, mořské plody apod. Jedine co dodrzujeme tak nepijeme ani si necistime zuby vodou z kohoutku.
Nemusis se bát, ze v říjnu bude zima, my letame v prosinci a je to jak naše léto. Spoustu informaci najdeš na Orbionu, zrovna stránky o Eg žiji a přispívají tam i domorodci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.7.14 22:10
@Krkael píše:
@Burj Chalifa stejne furt nevim co myslis… jak jako pres studenta? Jako to studentagency? Jak to funguje?

na jejich stránkách máš exotické destinace. Vybereš si, zaplatíš v Revoluční, dostaneš všechny papíry na cestu a frčíš do Německa na letiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
2.7.14 22:13

Kolegyně z práce toho procestovala hodně a říkala, že pokud se jede to Taby, doufám, že to dobře píšu, tak tam je to v pohodě, tam je dobrá voda, ale v Hurkádě je vod z nilu a tam mají lidi z toho střevní potíže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.7.14 22:14
:dance:

Příspěvek upraven 10.07.14 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...