Nejede někdo do Bulharska?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
30.6.14 11:43

Nejede někdo do Bulharska?

Ahojte všechni. Chci se jen optat, ikdyž vím, že by to byla velká náhoda. Nejede někdo v termínu 14. - 25. 7. 2014 do Bulharska, hotel Trakia - Slunečné pobřeží? :)
Letím s manželem a s dcerou 21 měsíců, můžem se potkat!!

Příspěvek upraven 30.06.14 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krakatice88
30.6.14 11:48

Když nenapíšeš, z jakého důvodu se ptáš, myslím, že se ti nikdo hlásit nebude :)

• Citovat
  • Upravit
32
30.6.14 12:00

Díky za upozornění. Já to rychle napsala a šla za dcerou - volala mě :O)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.14 12:01

@Daniel-la jedeme,ale do jiného místa…Bulharsko je the best :D

• Citovat
  • Upravit
32
30.6.14 12:13

Tak si to užijte! Bude to naše 1. dovča s malou tak snad dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.6.14 12:58

@Daniel-la v hotelu jsme před par rokama byli a bylo to super. Zkus se zeptat na Orbion.cz, tam chodi hodne dobolenkaru :) krasnou dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.6.14 14:03

Dovolenkaru, pardon za preklep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.7.14 10:00

@Daniel-la my jedeme v začátek osmého, ale do Primorska a autem. Přeji pěknou dovolenou, užijte si to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
7.7.14 18:53

@pvmr Ahojky,můžu se optat na info ohledně cesty autem? Jezdíte tak nebo jedete poprvé? Strašně mě to láká, ale pořád mám trošku strach. Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.7.14 19:03

@vercadr jedeme po druhé, poprvé jsme byli ale před pěti lety :) Pojedeme přes Slovensko, Maďarsko a Srbsko. Po pravdě je to takové dobrodružství na 24hodin :) Největší obavy byly a budeme mít ze Srbska, tenkrát u hranic seděly malé děti a žebrali, na semaforech nesmíš chytnout červenou, protože jsou hned u tebe myči oken. Je fajn, když řídí oba, protože pro jednoho je to fakt makačka, tenkrát jsme jeli opravdu 22 hodin, a to jsme dělali jen krátké přestávky. Od minulého roku je otevřená dálnice Sofije-Burgas, tak to je prý o hodně kratší a rychlejší. Předtím jsme neměli ani žádné ubytování zamluvené, jeli jsme na pasblint a v pohodě jsme ubytování sehnali, letos máme zaplaceno předem i s polopenzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
7.7.14 19:13

@pvmr Díky,já už to plánuji několik let, ale pořád to nějak nevychází. Teď mám trošku strach kvůli malé má 3roky. Ač je na cestování zvyklá tak nevím, nevím. Loni cestu absolvoval známej a přijel spokojenej. Ubytování za pár korun a cesta, že nebyla taky hrozná. Tak furt nevím jestli dobrodružství nebo klasika Chorvatsko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.7.14 19:18

@vercadr my byli minulý rok v Chorvatsku a řekli jsme si, že to chce změnu :) Sice mám taky malinko obavy, náš menší je pěkný ďábel :cert: ale nějak se to zvládne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
7.7.14 19:24

@pvmr A jedete ještě z někým třeba 2auta a taky s dětma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.7.14 19:28

@vercadr mají jet, ale jestli pojedou to je ještě ve hvězdách, jinak mají taky děti 13 a 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
7.7.14 19:33

@pvmr Tak já byla už rozhodnutá pro Chorvatsko, ale teď jsem zase načnutá:)Chlap to nechává na mě, ten je pro každou špatnost:):)Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí