Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte všechni. Chci se jen optat, ikdyž vím, že by to byla velká náhoda. Nejede někdo v termínu 14. - 25. 7. 2014 do Bulharska, hotel Trakia - Slunečné pobřeží? ![]()
Letím s manželem a s dcerou 21 měsíců, můžem se potkat!!
Příspěvek upraven 30.06.14 v 11:59
Když nenapíšeš, z jakého důvodu se ptáš, myslím, že se ti nikdo hlásit nebude ![]()
Díky za upozornění. Já to rychle napsala a šla za dcerou - volala mě
)
Tak si to užijte! Bude to naše 1. dovča s malou tak snad dobrý!
@Daniel-la v hotelu jsme před par rokama byli a bylo to super. Zkus se zeptat na Orbion.cz, tam chodi hodne dobolenkaru
krasnou dovolenou
@Daniel-la my jedeme v začátek osmého, ale do Primorska a autem. Přeji pěknou dovolenou, užijte si to ![]()
@pvmr Ahojky,můžu se optat na info ohledně cesty autem? Jezdíte tak nebo jedete poprvé? Strašně mě to láká, ale pořád mám trošku strach. Díky za info
@vercadr jedeme po druhé, poprvé jsme byli ale před pěti lety
Pojedeme přes Slovensko, Maďarsko a Srbsko. Po pravdě je to takové dobrodružství na 24hodin
Největší obavy byly a budeme mít ze Srbska, tenkrát u hranic seděly malé děti a žebrali, na semaforech nesmíš chytnout červenou, protože jsou hned u tebe myči oken. Je fajn, když řídí oba, protože pro jednoho je to fakt makačka, tenkrát jsme jeli opravdu 22 hodin, a to jsme dělali jen krátké přestávky. Od minulého roku je otevřená dálnice Sofije-Burgas, tak to je prý o hodně kratší a rychlejší. Předtím jsme neměli ani žádné ubytování zamluvené, jeli jsme na pasblint a v pohodě jsme ubytování sehnali, letos máme zaplaceno předem i s polopenzí.
@pvmr Díky,já už to plánuji několik let, ale pořád to nějak nevychází. Teď mám trošku strach kvůli malé má 3roky. Ač je na cestování zvyklá tak nevím, nevím. Loni cestu absolvoval známej a přijel spokojenej. Ubytování za pár korun a cesta, že nebyla taky hrozná. Tak furt nevím jestli dobrodružství nebo klasika Chorvatsko:)
@vercadr my byli minulý rok v Chorvatsku a řekli jsme si, že to chce změnu
Sice mám taky malinko obavy, náš menší je pěkný ďábel
ale nějak se to zvládne ![]()
@vercadr mají jet, ale jestli pojedou to je ještě ve hvězdách, jinak mají taky děti 13 a 3 roky
@pvmr Tak já byla už rozhodnutá pro Chorvatsko, ale teď jsem zase načnutá:)Chlap to nechává na mě, ten je pro každou špatnost:):)Díky za info