Kulička v pochvě

2917
25.7.15 17:56

kulička v pochvě

Zdravím, mám takový dotaz na Vás ženy, kamarádka se mi svěřila s takovým nevímm zdali problémem, či jen jestli to tak je, chtěla po mě radu, zda je to normálně, já jí bohužel nedokázala odpovědět, tak se tu ptám vás, začnu takle, kamarádka není žádná náctka (patnáCTKA, osumNÁCTKA..)je jí 20 let, a prý když si zajela do pochvy prstem, tak ucítila prý takovou no kuličku prostě, nevím jak to popsat řekla mi kuličku, na oman né bolestivou ale když jakože trošku zatlačila tak jí cítila, prý jestli nevím co to je? No abych pravdu řekla nikdy jsem se s tím takle nepotkala, nevím. Ale musím říct že mi to leží docela dosti v hlavě aby s ní něco třeba, nebylo ale zároven nechci dělat ukvapené závěry a panickou hruzu, z nečeho co tam možná patří a ani se o tom třeba neví, omlouvám se za sivný sloh, ale jsem z toho docela špatná, a nevím kde se na to jinak zeptat, tak se ptám vás tady, nevíte některá co to je ta „kulička“ v pochvě? ptala jsem se a není to třeba jako u pochvy? né to je to v pochvě uvnitř, asi cca 3-4cm (tohle mi bylo odpovězeno),děkuji za názory, prosím hlavně tu nějak nerejpejte ptám se opravdu jen ze strachu, děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6875
25.7.15 17:58

Zajdi si na gyndu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.15 17:58

Těžko říct, co by to bylo, musela by na gyndu. Ale třeba vřídek - třeba ta kulička může znamenat chlamydie nebo bradavice. Ale to jsou pouze spekulace.

• Citovat
  • Upravit
4535
25.7.15 18:00

Nebo bobek v konečníku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
25.7.15 18:00

@onajeblond
A co takhle děložní čípek?!?!?!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.7.15 18:01
@Anix píše:
@onajeblond

No jistěěě :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
25.7.15 18:03
@Anix píše:
@onajeblond

Opravdu, já nejsem gynekolog, nějak mě právě tyto věci moc nezatěžovaly, ale docela jsem s evyděsila, takže je to v pořádku teda jo? :-D Mě pak napadla ještě, taková nevím blbost, panenská blána, ale to mi už nesedělo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Otakar Z.
25.7.15 18:06

To je celé vtip, že?

• Citovat
  • Upravit
4535
25.7.15 18:06

@onajeblond a co chceš slyšet? Nahmatala sis bouličku/kuličku, tak běž k doktorovi, tady ti nikdo neřekne, co to může být. V dnešní době není nic radno podceňovat. Nebo si prostuduj učebnice biologie, pokud nepoznáš čípek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.7.15 18:10
@Otakar Z. píše:
To je celé vtip, že?

Tak to samozřejmě být nemusí… někdo holt své tělo objevuje až ve dvaceti. Né všichni začnou objevovat dřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
25.7.15 18:14
@JayLee píše:
@onajeblond a nepouzívala nejaky eroticky pomucky třebas venusiny kulicky? Ze by ji tam zustalo něco z toho :think: :nevim:

To já opravdu nevím, říkám že jsem z toho uplně mimo, jsem slyšela poprvé, tak právě vubec nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.15 18:23

Me napadl ze cipek :D jako a pokud to neni cipek tak na co ceka? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
25.7.15 18:30
@Ondrášovka.N píše:
Me napadl ze cipek :D jako a pokud to neni cipek tak na co ceka? :zed:

No asi jo, má stejnou gynekoložku, jako já a ta už by varovara hned, kdyby něco, je výborná, takže si to bude, mě to vubec nenapadlo, nikdy jsem s etakle nezkoumala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.7.15 18:35
@onajeblond píše:
No asi jo, má stejnou gynekoložku, jako já a ta už by varovara hned, kdyby něco, je výborná, takže si to bude, mě to vubec nenapadlo, nikdy jsem s etakle nezkoumala :-D

Budete asi blond obe, ze? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2917
25.7.15 18:37
@Ondrášovka.N píše:
Budete asi blond obe, ze? :kytka:

jj, ona je taky blond :-D jo to bude tím asi :-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit