Špinění během ovulace

Anonymní
25.7.15 13:04

Špinění během ovulace

Ahoj holky, před pár dny mi skončila Ms, poslední dny jen hnědé špinění. Ve čtvrtek jsem byla u gynekologa na kontrole, říkal, že mám těsně před ovulací, podle utz.No včera jsem zas špinila hnědě, ale dnes je to jak slabá Ms, červené. Je to normální? Bolí mě i břicho jako při Ms. Děkuji za odpovědi a zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
25.7.15 14:04

Jo, může to být normální, říká se tomu bouřlivá ovulace. Taky jsem to jednu dobu měla, je to způsobené poklesem nějakého hormonu v těle, ale ničemu to nevadí a podel dr. se to ani neléčí, pokud to ženu neobtěžuje. Já jsem s tím normálně otěhotněla a po těhotenství se mi to už nevrátilo, asi se hormony zas srovnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.15 08:50

Holky děkuji. A jak dlouho by to mělo trvat?

• Citovat
  • Upravit
446
22.5.17 22:16

spinni pred ovulaci

Ahojky, tak ja se jdu taky zeptat. minuly tyden jsem ve ctvrtek zacala spinit, a patek to prestalo, jen takovy nahnedly vytok by se dalo rict, zacali me k tomu pobolivat i zada v krizi a trosku jsem ccitila podbrisek, jakmile prestalo spineni tak i podbrisek uz neboli. delam si ovulacni testy ale pozitivni mi to ukazalo az v sobotu. Takze co to spineni znamena? znamena to ze kdyz se spini tak zrovna probiha ovulace, nebo ze teprve bude? sex sme meli v utery a v patek, kdy bylo to spineni. nikdy sem po sexu nekrvacela ani nespinila..moc dekuji za nejake nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
22.5.17 23:57

Ahoj, mám čerstvou zkušenost. Tři měsíce jsem špinila při ovulaci (teda asi ty dva dny před ní). Trvalo to vždycky tak den, až dva. Před těhotenstvím jsem ani nevěděla, že ovuluju a teď si to všechno dost „užívám“. Půl roku po odstavení dcery šílená menzes, silná, trvá 6 - 7 dní a ovulace bolestivá jak prase - pardon. No a k tomu se pak přidalo i to špinění. Tak jsem dva měsíce kapala Gynex a pomohl na vše. Menstruace slabší, bolest a krvácení při ovulaci zmizeli. Teď jsem to flákala a nekapala pravidelně a špinění se opět objevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.5.17 22:49

Ja co sem vysadila ha tak jsem vetsinou ovulaci citila, vzdycky me pichlo na strane, po porodu o ni vubec nevim. tak si delam ty testy. tedkon podruhe. tak uvidm jestli se zadarilo :) gynex jsem brala asi cca mesic, na srovnani hormonu, ale udelalo s emi po nem hrozne akce, tak jsem s tim prestala..no asi sem nemela. az pozdjei mi doslo ze se to telo cistilo..tak mozna nekdy priste ho jeste vyzkousim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
2.1.23 17:45

Ahoj holky, máte prosím některá čerstvou zkušenost? Také mám poslední 4 měsíce špinění během ovulace (možná je to kontryhelem?), ale spíš mě zajímá, je špinění před nebo po ovulce? Děkuji děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí