Kulička v prsu, rakovina?

Anonymní
28.11.24 17:40

kulicka v prsu, rakovina?

Dobry den, uz to je dlouho co jsem si nahmatla kulicku v prsu. Nijak mi nevadila nic. Tak jsem to neresila ted me ale zacala bolet na dotek. Bradavku mam skoro vpacenou. Druhou ani tak ne. Jinak me prso nijak neboli. je mi 18 tak prijde mi to trochu divny ale docela se bojim

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1305
28.11.24 17:43

Jdi k dr, stačí na gyndu. Pošle tě na ultrazvuk, kde to zhodnotí. Může to být jen sval, nebo fibroadenom. To je nezhoubny útvar, je to hodně časté a jen se to sleduje.
Každopádně na vyšetření běž, ať máš klid a jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
28.11.24 17:49

Samozřejmě, že to může být rakovina, vpáčená bradavka je jeden ze signálů. A taky nemusí. Nechápu, proč jsi na sono nešla hned. Fakt ne. I mladý holky umírají na rakovinu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.24 17:50

@liggy ona ta kulicka je v bradavce, takze sval asi ne :think:

• Citovat
  • Upravit
1305
28.11.24 18:01
@Anonymní píše: Více

Zbytečně sama sebe nestresuj. Dojdi k lékaři. Může to být úplně běžný útvar, nebo jen nějaké zduření, zcela neškodné.
Když tam půjdeš, aspoň budeš mít jistotu.
Já si taky před lety nahmatala boulicku a bylo to hrozný. Úplná panika. Bála jsem se to říct manželovi, bála jsem se jít k doktorovi, současně jsem se bála co to je…úplně mě to paralyzovalo. Nakonec jsem k dr. šla. Byl to fibroadenom. Vyndal se a o té doby chodím na sono a jic dalšího už se mi neobjevilo…
Seber odvahu a zítra se objednej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24633
28.11.24 18:05

Jdi k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
28.11.24 19:16

Muze to byt zdurela zlazka, nebo cysta….ale k lekari jdi, bohuzel ted je tech rakovin i mezi mladyma hodne ale tim te nechci strasit! Proste jdi, udelaji sono a budes vedet😊

• Citovat
  • Upravit
1806
28.11.24 21:08

Určitě jdi hned k lékaři. Vyšetří to, vyndá to, pošle to na rozbor a budeš mít jistotu. Nejdůležitější je přijít včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.11.24 08:06

Mám taky kuličku v prsu, už od 16, je mi 33. Každý rok na ultrazvuk. Rakovina to není, je to prej v mladých prsou normální. Bez k doktorovi. Já letěla ihned, měla jsem strach hroznej, když jsem to nahmátla. Ale je to tam naštěstí už víc jak 15 let a úplně stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.11.24 08:07
@Pe.M.1 píše: Více

Nemusí se to nutně vyndavat. Oni na utz vidí, co to je. V 18 to rakovina na 99% nebude. Ale jen cysta, co tam klidně může zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
29.11.24 16:35

@Azeretereza
Ty víš svoje, já vím svoje. Buď ráda, že nemáš moje zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
29.11.24 17:08

Určitě běž k doktorovi co nejdříve. Může to být taky zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí