Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím,
už delší dobu si na pohmat nahmatám jakoby kuličky pod kůží.. na celém břiše, na stehnech, nebolí, normálně o nich nevím, ale řeším, zda to je v pořádku? Je jich hodně vedle sebe, jsou malé ( sem tam nějaká větší) - takhle to nahmatám, když rukou přejíždím po kůži pomalu, když rychle, přijde mi to hrbolatý.
Třeba to je běžná věc, ale mě to zaráží, přítel to tak nemá ![]()
Tukové polštářky jsou mrchy…jo, jo, jsou to ony. A přítel je chlap, v tom se lišíme, strukturou podkoží ![]()
Nikdy bych nevěřila, že mě potěší fakt, že mám na sobě tuk
Děkuju, uklidnila jsi mě ![]()
@Cuarentena Ta se u mě najde taky
, ale myslím, že tohle budou ty zmiňovaný polštářky, hodně jsem zhubla a cvičím, tak jsem je začala nahmatávat a nevěděla, s čím mám tu čest, dřív byly schovaný ![]()
Pardon, ale tohle me rozesmalo jako uz dlouho nic ![]()
Tehle kulicek mam asi milion!
Sahni si na spodni stranu paze. Je tam tenci kuze. Tam si je na pohmat moooc uzijes ![]()
Jo a kdyz bys sla na liposukci, muzes si ty zlutobily hnusny kulaty tukovy bunky i prohlidnout ![]()
@Berenikee To jsem ráda
Jojo, už o tom čtu, fuj
Já bych to asi ani nijak neřešila, ale přítel: "Co to je?? Tam máš ňáky boule
" Vypadal, jak kdybych umírala a vyděsil mě
![]()
To jsou tukové bulky
můj přítel jich má plno na nohách
a jdou i dost vidět… a znám už dva lidi co s tím byly na operaci
pořád hustím do mojeho at si znovu zajde k doktorovi a at ho někde pošle na vyšetření…já teda nic takového nemám… teda zatím. jo a slyšela jsem že to může být z rohlíků ( ale vážně jsem to jen někde slyšela )
@ChZuzka Ty jo..no jestli jsou tak velký, že jsou až vidět, to bych asi taky hnala k doktoru, já je vnímám právě jen na pohmat.. Jinak já zrovna rohlíky nejím, ale myslím, že je v mým případě pachatelem čokoláda, pokud jsou to ty tukové polštářky ![]()
No v čokoládě je taky dost tuků… no pořád do něj hustím ale on mě v tomhle neposlouchá i moje mamka mu to začala mluvit. jinak oni nejsou velké jsou takové malé ale má svalnaté nohy tak to jde vidět ![]()
@ChZuzka Tak to nevím, já sama jsem zjistila, co tam mám, až teď.. Ale je fakt, že přítel je sportovec a nic takového na těle nemá ![]()
@LadyPet píše:
Zdravím,
už delší dobu si na pohmat nahmatám jakoby kuličky pod kůží.. na celém břiše, na stehnech, nebolí, normálně o nich nevím, ale řeším, zda to je v pořádku? Je jich hodně vedle sebe, jsou malé ( sem tam nějaká větší) - takhle to nahmatám, když rukou přejíždím po kůži pomalu, když rychle, přijde mi to hrbolatý.
Třeba to je běžná věc, ale mě to zaráží, přítel to tak nemá
celulitida? ![]()
@LadyPet píše:
@Cuarentena Ta se u mě najde taky, ale myslím, že tohle budou ty zmiňovaný polštářky, hodně jsem zhubla a cvičím, tak jsem je začala nahmatávat a nevěděla, s čím mám tu čest, dřív byly schovaný
Já teda nevím, co si představuješ pod pojmem celulitida, ale podle mě je to právě to nerovnoměrné rozložení tuku pod kůží - hrbolky a důlky a tak. ![]()
Tukové bulky. Taky mě to čeká, mamka jich má všude spostu, hlavně na břiše a zádech, já zatím jen jednu. Trochu pomůže být štíhlá, je jich pak méně, nebo jsou menší až maličké. Nerovnoměrné rozvrstvení tuku, říkal doktor, většinou dědičné. Ale taky jsem byla ráda, když mi řekli, že je to jen tuková bulka, a ne jiná
.