Kuličky po těle pod kůží

3973
24.4.14 21:38

Kuličky po těle pod kůží

Zdravím,
už delší dobu si na pohmat nahmatám jakoby kuličky pod kůží.. na celém břiše, na stehnech, nebolí, normálně o nich nevím, ale řeším, zda to je v pořádku? Je jich hodně vedle sebe, jsou malé ( sem tam nějaká větší) - takhle to nahmatám, když rukou přejíždím po kůži pomalu, když rychle, přijde mi to hrbolatý.
Třeba to je běžná věc, ale mě to zaráží, přítel to tak nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
24.4.14 21:41

Tukové polštářky jsou mrchy…jo, jo, jsou to ony. A přítel je chlap, v tom se lišíme, strukturou podkoží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
24.4.14 21:43

Nikdy bych nevěřila, že mě potěší fakt, že mám na sobě tuk :mrgreen: Děkuju, uklidnila jsi mě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
24.4.14 21:44

Manzel jich ma po tele taky par, na brise, stehne, i pazi.

• Citovat
  • Upravit
8071
24.4.14 21:46

Já bych řekla, že je to celulitida. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
24.4.14 21:48

@Cuarentena Ta se u mě najde taky :mrgreen:, ale myslím, že tohle budou ty zmiňovaný polštářky, hodně jsem zhubla a cvičím, tak jsem je začala nahmatávat a nevěděla, s čím mám tu čest, dřív byly schovaný :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
24.4.14 21:50

Pardon, ale tohle me rozesmalo jako uz dlouho nic :mrgreen:
Tehle kulicek mam asi milion!
Sahni si na spodni stranu paze. Je tam tenci kuze. Tam si je na pohmat moooc uzijes ;)
Jo a kdyz bys sla na liposukci, muzes si ty zlutobily hnusny kulaty tukovy bunky i prohlidnout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
24.4.14 21:55

@Berenikee To jsem ráda :lol: Jojo, už o tom čtu, fuj :mrgreen: Já bych to asi ani nijak neřešila, ale přítel: "Co to je?? Tam máš ňáky boule 8o " Vypadal, jak kdybych umírala a vyděsil mě :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
24.4.14 21:56

To jsou tukové bulky :-( můj přítel jich má plno na nohách :-( a jdou i dost vidět… a znám už dva lidi co s tím byly na operaci :-( pořád hustím do mojeho at si znovu zajde k doktorovi a at ho někde pošle na vyšetření…já teda nic takového nemám… teda zatím. jo a slyšela jsem že to může být z rohlíků ( ale vážně jsem to jen někde slyšela )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
24.4.14 22:00

@ChZuzka Ty jo..no jestli jsou tak velký, že jsou až vidět, to bych asi taky hnala k doktoru, já je vnímám právě jen na pohmat.. Jinak já zrovna rohlíky nejím, ale myslím, že je v mým případě pachatelem čokoláda, pokud jsou to ty tukové polštářky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
24.4.14 22:06

No v čokoládě je taky dost tuků… no pořád do něj hustím ale on mě v tomhle neposlouchá i moje mamka mu to začala mluvit. jinak oni nejsou velké jsou takové malé ale má svalnaté nohy tak to jde vidět :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
24.4.14 22:13

@ChZuzka Tak to nevím, já sama jsem zjistila, co tam mám, až teď.. Ale je fakt, že přítel je sportovec a nic takového na těle nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.4.14 22:18
@LadyPet píše:
Zdravím,
už delší dobu si na pohmat nahmatám jakoby kuličky pod kůží.. na celém břiše, na stehnech, nebolí, normálně o nich nevím, ale řeším, zda to je v pořádku? Je jich hodně vedle sebe, jsou malé ( sem tam nějaká větší) - takhle to nahmatám, když rukou přejíždím po kůži pomalu, když rychle, přijde mi to hrbolatý.
Třeba to je běžná věc, ale mě to zaráží, přítel to tak nemá :nevim:

celulitida? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
24.4.14 22:39
@LadyPet píše:
@Cuarentena Ta se u mě najde taky :mrgreen:, ale myslím, že tohle budou ty zmiňovaný polštářky, hodně jsem zhubla a cvičím, tak jsem je začala nahmatávat a nevěděla, s čím mám tu čest, dřív byly schovaný :oops:

Já teda nevím, co si představuješ pod pojmem celulitida, ale podle mě je to právě to nerovnoměrné rozložení tuku pod kůží - hrbolky a důlky a tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
24.4.14 22:55

Tukové bulky. Taky mě to čeká, mamka jich má všude spostu, hlavně na břiše a zádech, já zatím jen jednu. Trochu pomůže být štíhlá, je jich pak méně, nebo jsou menší až maličké. Nerovnoměrné rozvrstvení tuku, říkal doktor, většinou dědičné. Ale taky jsem byla ráda, když mi řekli, že je to jen tuková bulka, a ne jiná :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí