Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
ráda bych si popovídala s budoucími maminkami, které teď vybírají kočárek. My čekáme první miminko, tak by se mi moc hodilo na tohle téma s někým popovídat.
Já přemýšlím o Britaxu Go Big Navy (ten si vybrala i sestřenka tak mám výhody z první ruky). Taky Britax autosedačky prý používá British Royal family ![]()
Teda že je používají oni je mi fuk, ale asi to značí, že to bude dobrá kvalita.
Příspěvek upraven 16.11.17 v 17:20
Záleží jaký si představuješ, tedy spíš, kde s ním budeš jezdit. My jsme měli Cybex městský kočárek a stěžovat jsem si opravdu nemohla, byli jsme s manželem nadšení ale přestěhovali jsme se na vesnici a teď právě hledám něco do terénu, vůbec si taky nevím rady, možná joolz nebo xlander.
Ahoj holky - my bydlíme na okraji Prahy. Tedy ve městě, ale žádné centrum. Máme tady hodně přírody a máme doma psa, takže denně plánuji i s kočárkem chodit venčit (budeme chodit přes travnaté plochy). Navíc jezdíme min. jednou týdně s pesanem do lesa a obecně hodně na výlety do přírody, takže vysloveně městský kočárek by nám určitě nevyhovoval. Ale zase bych ráda čtyřkolku s předními otočnými kolečky a aby šla sportovní sedačka otáčet. Jinak zatím moc o kočárcích nevím. Takže proto jsem založila diskuzi, abych se něco přiučila =). Jaký vybíráte kočárek vy?
@klaryk01 Taky jsme dnes vybrali od baby design akorát řadu dotty, ale podle mě je to stejný akorát je to podle barvy
a jsem moc spokojená kočárek za rozumnou cenu a kupodivu má vše co jsem chtěla já i moje tchyně tudíž je to super kompromis nevěřila jsem vůbec, že takový kočárek na světě existuje
![]()
My mame vybrany espiro next…ale cekam na nejake akce…Tp pulka ledna.Ale nejpozdeji zacatkem prosince objednavam…akce-neakce
Holky a podle čeho jste vybíraly? Těch kočárků je tolik - kdo se v tom má vyznat ![]()
My bydlíme na vesnici a všichni kolem mi radili že když budeme chodit do přírody na procházky a tak že jsou lepší nafukovací kolečka, a Bebetto je dělá se systémem který nepřenáší vibrace z nerovnosti terenu na miminko, ve spodní části korbičky se dají otevřít průduchy tak v létě bude kočárek hezky dýchat, část boudičky se dá rozepnout je tam síťka, mimi čekáme na květen tak jsem koukala aby to bylo i dobře větratelné aby tam prcek nebyl jak v kukani. Sportovní část se dá nasadit po směru i proti směru jízdy a na rám kočárku se dá nacvaknou vajíčko.
@88marie88 Já jsem vybírala, aby se tam dalo nacvaknout vajíčko, aby kolečka byla nafukovací (odpružené), koš aby nebyl uplně malý, protože mi přijde, že je dělají pořád menší
a příjemný bonus bylo to, že u toho byla přebalovací taška, pláštěnka, sítka
(protože přebalovací tašky mě přijdou strašně drahé, když musíš dokupovat) no a jako samozřejmost beru teda nastavitelnou rukojet, centrální brzdu a aspon dvojkombinace plus příjemná věc je pro mě to, že se dá bouda rošířit, aby miminku nesvítilo nebo nefoukalo a boudička se sítkou jak píše @potvurka89 a u našeho jde sundat i koš dole a vyprat ho když se třeba v zimě zašpiní o bláto atd.. ![]()
Holky a kupujete jenom jeden kočárek? Mě ještě napadlo pořídit nějaký vysloveně terénní v bazaru a potom nějaký takový město/lehčí terén, protože asi nenajdu takový, který by byl fajn i na běžné procházky, nějaký ten nákup, ale zároveň i do lesa. I když možná se pletu - dívala jsem se na ten Baby design - vypadá vážně dobře.
@klaryk01 z jakého materiálu jsou strany korbičky kočárku baby design?
@klaryk01 právě že některé kočárky mají korbičku jen látkovou a u té bych se bála kdyby mi někdo ve městě strčil do kočárku aby se nestalo něco mimi proto se mi líbí víc bebetto kde je korbička dělaná napůl z plastu a vršek látka.
@klaryk01 ja jsem právě ze u některých viděla že je korbicka víc z látky, výstužene jsou ale nepřijdou mi tak bytelne, a zname lidi v obchodech jdou často jako slepí ![]()
Příspěvek upraven 21.11.17 v 19:38