Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@chiquittas je to tak. čivava byl otec
ale Ellie je můj diamant. Krásná fenečka. Jinak ano, je to tím že se mu málo věnujeme. Oba dost pracujeme takže psiska si musí vystačit sami. Ale je to jen a předchodnou dobu, za měsíc končím v práci a budu sedět doma s dítětem takže si pozornosti užije až až
![]()
@chiquittas včera sem si z nudy projížděla pejsky a cetla různé články o tom jací jsou, narazila sem na plemeno Chodsky pes, koukni na něj, nevím jestli by se ti libil, ale jinak sedí na vše co popisujes a musím rict, ze me samotné se hodně vryl do hlavy, takze ja si ho zapisuji ![]()
@catherine100 píše:
@chiquittas však jsem ti o CC psala, jsou uzasni…slintaji, ale dle mých zkušeností je to kus od kusu…měli jsme vylozenyho slintu a Teď další slintne jen při jídleBulmastiff není tolik vhodny na vetsi pohyb, trpí na klouby…Ale mazel uzasny
Máte pravdu
psala. Tak teď jenom, jak se vyjádří přítel. Původně říkal, že výběr psa je čistě moje věc. Teď se snaží to lehce sabotovat a že jsou to prý docela velcí psi do bytu
asi si představuje neřízené tornádo, co bude cupovat polštáře a gauč
![]()
@chiquittas proto bych volila fenu, jsou menší…A neřízená střela jsou moji bisoni, proti nim je corso klidas ![]()