Kupujeme psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1894
26.4.17 13:29

@chiquittas je to tak. čivava byl otec :-D ale Ellie je můj diamant. Krásná fenečka. Jinak ano, je to tím že se mu málo věnujeme. Oba dost pracujeme takže psiska si musí vystačit sami. Ale je to jen a předchodnou dobu, za měsíc končím v práci a budu sedět doma s dítětem takže si pozornosti užije až až :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
26.4.17 13:58

@chiquittas včera sem si z nudy projížděla pejsky a cetla různé články o tom jací jsou, narazila sem na plemeno Chodsky pes, koukni na něj, nevím jestli by se ti libil, ale jinak sedí na vše co popisujes a musím rict, ze me samotné se hodně vryl do hlavy, takze ja si ho zapisuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.4.17 21:02
@catherine100 píše:
@chiquittas však jsem ti o CC psala, jsou uzasni…slintaji, ale dle mých zkušeností je to kus od kusu…měli jsme vylozenyho slintu a Teď další slintne jen při jídleBulmastiff není tolik vhodny na vetsi pohyb, trpí na klouby…Ale mazel uzasny

Máte pravdu :) psala. Tak teď jenom, jak se vyjádří přítel. Původně říkal, že výběr psa je čistě moje věc. Teď se snaží to lehce sabotovat a že jsou to prý docela velcí psi do bytu :lol: asi si představuje neřízené tornádo, co bude cupovat polštáře a gauč :lol: :lol: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
26.4.17 21:05

@chiquittas proto bych volila fenu, jsou menší…A neřízená střela jsou moji bisoni, proti nim je corso klidas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný