Kupujete si s ex dárky?

Anonymní
28.10.15 21:37

Kupujete si s ex dárky?

Ahoj všem :kytka:
Kupuje Vám váš bývalý manžel dárky k narozeninám, svátku a k Vánocům?
Můj manžel to takto poslední 3roky,,zavedl,, a já nevím ale přijde mi to takové divné no :nevim: máme s ex velmi dobré vztahy, vše je o. k. ale… :oops:
Dostávám většinou stejný dárek jako jeho bývalá tj:kosmetika-tělové mléko, sprchový gel, deodorant…prostě to koupí dvakrát a rozdělí nás stejně :oops:
To samé pro mě a svoji dceru(35let)..nakoupí trička atd. a rozdělí nás, takže máme většinou stejné věci akorát každá má jiné číslo :roll:
Ještě má syna ale tomu naštěstí kupuje věci zvlášt' :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
28.10.15 21:39

Ne…nekupuje/nekupuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
28.10.15 21:42
@Anonymní píše:
Můj manžel to takto poslední 3roky,,zavedl,, a já nevím ale přijde mi to takové divné no :nevim: máme s ex velmi dobré vztahy, vše je o. k. ale… :oops:
Dostávám většinou stejný dárek jako jeho bývalá tj:kosmetika-tělové mléko, sprchový gel, deodorant…prostě to koupí dvakrát a rozdělí nás stejně :oops:
To samé pro mě a svoji dceru(35let)..nakoupí trička atd. a rozdělí nás, takže máme většinou stejné věci akorát každá má jiné číslo :roll:
Ještě má syna ale tomu naštěstí kupuje věci zvlášt' :)

Mno dle věku jeho dcery, bych řekla, že je o hooodně starší, tudíž se svojí exmanželkou byl asi dlouho ne? Vadilo by mi, že dostávám to samý co ona a ještě ke všemu takový tuctovky, jako sprcháč. Ještě bych chápala, že jí prostě chce udělat radost a se skřípěním zubů bych to tolerovala, ale vážně by mi vadilo dostat to samý.
Jinak jo, je to divný.
Jo aha teď to čtu znova a špatně jsem to pochopila, jsem pochopila, že tvůj současný manžel kupuje dárky svojí exmanželce a to stejné jako tobě :zed:

Příspěvek upraven 28.10.15 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964

Bývalému věci nekupuji, ale jeho rodičům jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40341
@Anonymní píše:

To si piš, že to JE divné. :?
Bych řekla, že jestli nečeká, že se dáte opět dohromady…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.10.15 21:45
@Anonymní píše:

ano/ano…
co dostává jeho současná netuším a je mi to jedno, já dostala př stříbrný přívěsek se Swarovski křišťálem jako od Ježíška a já jemu jsem koupila termo rukavice co fungují i na dotykový mobil.. prostě ano, už kvůli dětem si dárky dáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140245
28.10.15 21:46

Že bych ho někde naháněla a kupovala mu něco? určitě ne.Ale můj syn s exsnachou si na narozeniny dárky dávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.15 21:48
@lleennttiillkkaa píše:
Mno dle věku jeho dcery, bych řekla, že je o hooodně starší, tudíž se svojí exmanželkou byl asi dlouho ne? Vadilo by mi, že dostávám to samý co ona a ještě ke všemu takový tuctovky, jako sprcháč. Ještě bych chápala, že jí prostě chce udělat radost a se skřípěním zubů bych to tolerovala, ale vážně by mi vadilo dostat to samý.
Jinak jo, je to divný.

Ano, je mezi námi 30let věk. rozdíl ale jde mi o to, že jí kupuje stejné věci jako mě :oops: přesně jak píšeš…chápu, že jí chce udělat radost ale dávat skoro to samé :roll:
Letos jsem se ale zabejčila a přála si k narozeninám brzdové destičky :jazyk: :) a jelikož ex nemá auto, tak jí dal 500kč :roll:

• Citovat
  • Upravit
46669
28.10.15 21:48
@Anonymní píše:

Jestli mají dobré vztahy, tak ať si klidně dárky dávají. Divný mi přijde spíš to, že vámdává stejně věci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.10.15 21:50
@Anonymní píše:
Ano, je mezi námi 30let věk. rozdíl ale jde mi o to, že jí kupuje stejné věci jako mě :oops: přesně jak píšeš…chápu, že jí chce udělat radost ale dávat skoro to samé :roll:
Letos jsem se ale zabejčila a přála si k narozeninám brzdové destičky :jazyk: :)a jelikož ex nemá auto, tak jí dal 500kč :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pardon ale to mě rozesmálo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
28.10.15 21:50

@Žirafa 69 - anonymní to píše šíleně zmateně. Ale zdá se, že ona je současná manželka uvedeného muže. a je jí divné, že jako současná dostává stejné dárky jako ex-manželka.

jen mi v tom hapruje ještě 35 letá dcera. prtoože s tou taky dostává stejné dárky- tak to aby to daný pán kupoval už třikrát 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
28.10.15 21:51

Já svému ex dávám, kvůli dětem. Můj partner své ex taky, spíše příležitostně, když si jede pro dítě a ona zrovna něco slavila, tak s prázdnou nešel a popřál. Na vánoce nevím, musím se zeptat, ale stejné věci jako já to určitě nebudou, to mi přijde hodně divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.15 21:51
@Žirafa 69 píše:
To si piš, že to JE divné. :?
Bych řekla, že jestli nečeká, že se dáte opět dohromady…?

To doufám, že ne :oops: že snad je spokojený se mnou :oops: štve mě spíš to, že dává stejné dárky a nebo ve stejné finanční relaci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.15 21:53
@jdukolem píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pardon ale to mě rozesmálo

Však v pohodě :)
Ale hlavně, že to bylo finančně skoro stejně :?

• Citovat
  • Upravit
5549
28.10.15 21:54

Minulé vánoce ještě jo. Tenhle rok už NE :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat