Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všem
Kupuje Vám váš bývalý manžel dárky k narozeninám, svátku a k Vánocům?
Můj manžel to takto poslední 3roky,,zavedl,, a já nevím ale přijde mi to takové divné nomáme s ex velmi dobré vztahy, vše je o. k. ale…
Dostávám většinou stejný dárek jako jeho bývalá tj:kosmetika-tělové mléko, sprchový gel, deodorant…prostě to koupí dvakrát a rozdělí nás stejně
To samé pro mě a svoji dceru(35let)..nakoupí trička atd. a rozdělí nás, takže máme většinou stejné věci akorát každá má jiné číslo
Ještě má syna ale tomu naštěstí kupuje věci zvlášt'
Mno dle věku jeho dcery, bych řekla, že je o hooodně starší, tudíž se svojí exmanželkou byl asi dlouho ne? Vadilo by mi, že dostávám to samý co ona a ještě ke všemu takový tuctovky, jako sprcháč. Ještě bych chápala, že jí prostě chce udělat radost a se skřípěním zubů bych to tolerovala, ale vážně by mi vadilo dostat to samý.
Jinak jo, je to divný.
Jo aha teď to čtu znova a špatně jsem to pochopila, jsem pochopila, že tvůj současný manžel kupuje dárky svojí exmanželce a to stejné jako tobě ![]()
Příspěvek upraven 28.10.15 v 21:45
@Anonymní píše:
Ahoj všem
Můj manžel to takto poslední 3roky,,zavedl,, a já nevím ale přijde mi to takové divné nomáme s ex velmi dobré vztahy, vše je o. k. ale…
Dostávám většinou stejný dárek jako jeho bývalá tj:kosmetika-tělové mléko, sprchový gel, deodorant…prostě to koupí dvakrát a rozdělí nás stejně
To samé pro mě a svoji dceru(35let)..nakoupí trička atd. a rozdělí nás, takže máme většinou stejné věci akorát každá má jiné číslo
To si piš, že to JE divné. ![]()
Bych řekla, že jestli nečeká, že se dáte opět dohromady…?
@Anonymní píše:
Ahoj všem
ano/ano…
co dostává jeho současná netuším a je mi to jedno, já dostala př stříbrný přívěsek se Swarovski křišťálem jako od Ježíška a já jemu jsem koupila termo rukavice co fungují i na dotykový mobil.. prostě ano, už kvůli dětem si dárky dáme
Že bych ho někde naháněla a kupovala mu něco? určitě ne.Ale můj syn s exsnachou si na narozeniny dárky dávají.
@lleennttiillkkaa píše:
Mno dle věku jeho dcery, bych řekla, že je o hooodně starší, tudíž se svojí exmanželkou byl asi dlouho ne? Vadilo by mi, že dostávám to samý co ona a ještě ke všemu takový tuctovky, jako sprcháč. Ještě bych chápala, že jí prostě chce udělat radost a se skřípěním zubů bych to tolerovala, ale vážně by mi vadilo dostat to samý.
Jinak jo, je to divný.
Ano, je mezi námi 30let věk. rozdíl ale jde mi o to, že jí kupuje stejné věci jako mě
přesně jak píšeš…chápu, že jí chce udělat radost ale dávat skoro to samé ![]()
Letos jsem se ale zabejčila a přála si k narozeninám brzdové destičky
a jelikož ex nemá auto, tak jí dal 500kč ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem
Jestli mají dobré vztahy, tak ať si klidně dárky dávají. Divný mi přijde spíš to, že vámdává stejně věci ![]()
@Anonymní píše:
Ano, je mezi námi 30let věk. rozdíl ale jde mi o to, že jí kupuje stejné věci jako měpřesně jak píšeš…chápu, že jí chce udělat radost ale dávat skoro to samé
Letos jsem se ale zabejčila a přála si k narozeninám brzdové destičky![]()
a jelikož ex nemá auto, tak jí dal 500kč
@Žirafa 69 - anonymní to píše šíleně zmateně. Ale zdá se, že ona je současná manželka uvedeného muže. a je jí divné, že jako současná dostává stejné dárky jako ex-manželka.
jen mi v tom hapruje ještě 35 letá dcera. prtoože s tou taky dostává stejné dárky- tak to aby to daný pán kupoval už třikrát ![]()
Já svému ex dávám, kvůli dětem. Můj partner své ex taky, spíše příležitostně, když si jede pro dítě a ona zrovna něco slavila, tak s prázdnou nešel a popřál. Na vánoce nevím, musím se zeptat, ale stejné věci jako já to určitě nebudou, to mi přijde hodně divný.
@Žirafa 69 píše:
To si piš, že to JE divné.
Bych řekla, že jestli nečeká, že se dáte opět dohromady…?
To doufám, že ne
že snad je spokojený se mnou
štve mě spíš to, že dává stejné dárky a nebo ve stejné finanční relaci
@jdukolem píše:![]()
![]()
pardon ale to mě rozesmálo
Však v pohodě ![]()
Ale hlavně, že to bylo finančně skoro stejně ![]()
Ahoj všem
máme s ex velmi dobré vztahy, vše je o. k. ale… 

Můj manžel to takto poslední 3roky,,zavedl,, a já nevím ale přijde mi to takové divné no