Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky poraďte, ze včerejška mi zbyly 4 pečené kuřecí stehna a děti by zítra moc moc moc chtěli špagety 😄. Máte někdo tip, jak to spojit? Špagety a kuřecí stehna? Vždy dělám jen s kuřecím prsním nebo mletým, ale stehny tedy ne 🤣
Obrala bych maso ze stehen, přidala pesto, spagety a hotovo, ne?
Nakrájej pár rajčat, orestuj s cibulí na oliváči, po chvíli z toho máš omáčku. Do ní obraná stehna a máš špagety jak vyšitý ![]()
Klidně bych dala stehna a špagety opatlané ve výpeku. Mívali jsme jako děti těstoviny + kuře + třeba špenát.
@Salorka píše:
Holky poraďte, ze včerejška mi zbyly 4 pečené kuřecí stehna a děti by zítra moc moc moc chtěli špagety 😄. Máte někdo tip, jak to spojit? Špagety a kuřecí stehna? Vždy dělám jen s kuřecím prsním nebo mletým, ale stehny tedy ne 🤣
Moje děti by špagety omatlané ve výpeku a natrhané stehno nejedly. Já taky ne
Máme rádi originální boloňské nebo milánské.
Stehna by se u nás ještě v ten den snědla s tortilami a zeleninou.
Ta pečená stehna jdou zamrazit a vytáhnout jindy. Dřív jsem to dělala, teď kobylky stihnou vše ujíst ![]()
Ja bych to teda dohromady nedala. Maso dat do mrazaku a udělat nějakou klasickou verzi špaget.
@Salorka Co přidat drůbeží játra, cibuli, nějaké houby/žampiony a máš z toho takové Maminčino kuře. ![]()
Stehna nakrajet, lehce otestovat, přidat drcená rajčata, česnek. Posypat parmazánem.
@Salorka píše:
Obrat, přidat zeleninu, provařit, česnek, bazalka, lžíce kečupu
![]()
Holky, moc díky všem za tipy! Nakonec stehna půjdou do mrazáku a špagety udělám klasicky, jak jsme zvyklí. Já sama si úplně kombinaci stehen a špaget neumím představit, tak to dělat nebudu 😂
@Salorka píše:
Holky, moc díky všem za tipy! Nakonec stehna půjdou do mrazáku a špagety udělám klasicky, jak jsme zvyklí. Já sama si úplně kombinaci stehen a špaget neumím představit, tak to dělat nebudu 😂
Skoda, tohle je treba moc dobre:https://www.apetitonline.cz/…urecim-masem
Takove svatecnejsi spagety.