Kuří oko

QQQQ
11.1.11 20:18

Kuří oko

Synovi se asi před měsícem začalo tvořit kuří oko-ztvrdlá kůže uprostřed černá na polštářku na noze. Nikdy jsem to neměla takže vůbec nevím co s tím dělat. Tak jsem dala na radu lékarnice a koupila náplast. 3 dny ji měl nalepenou, potom se to oko mělo sloupnout a nic… Tak se zítra chystáme na kožní. Co ho tam čeká? Bude ho to bolet? Je děsná cíťa (no jo-chlap :mrgreen: ) tak se bojím hysterické scény :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
11.1.11 20:38

to se vydloubava :) klidne i normos doba nuzkama :) ono to po aplikaci te naplasti odumre a jde to vyrypnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.11 20:47

ono je víc možností. Někdo to vypaluje kapalným dusíkem, někdo dá mastičky. Já vydloubávání nemám důvěru, protože tam můžou zůstat kořínky a nikdy se neví jestli to skutečně odumřelo všechno. Takže se často čeká až to vypadne samo.
A máčeli jste to hodně? a oškrabovali mrtvou kůžičku?

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
11.1.11 21:49

Ty brďo, na to nemám žaludek… Když mu na to šáhnu, stěžuje si, že ho to bolí a ještě do toho rýpat :roll: Sám si odloupal rozmočenou kůži kolem a vydrbal to černé a potom brečel. A všimla jsem si, že se mu vedle dělá druhé, je to zatím jen ztvrdlá kůže. Asi půjdeme radši na to kožní. A nevíte proč se to tvoří?

• Citovat
  • Upravit
1906
11.1.11 22:58

To bych řekla že není kuří oko, ale bradavice. Kuří oko je otlak, který se dělá například tam, kde tlačí bota. Ale bradavice je virová, může se jich udělat víc, a hlavně je nakažlivá. Na kožním mu jí nejspíš vypálí dusíkem, nebo mu dají leptací vodičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.12.20 18:41

Kuří oko

Dobrý večer, mám dotaz, je to kuří oko?
Mám koupit náplast na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
21.12.20 18:45

@Ištar mně to přijde spíš jako bradavice. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
21.12.20 18:45
@Ištar píše:
Dobrý večer, mám dotaz, je to kuří oko?
Mám koupit náplast na to.

Není to spíš bradavice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.12.20 19:09

Bradavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
21.12.20 19:34

@Ištar To je bradavice, jsou videt i „korinky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.12.20 19:47

Bradavice. To černé jsou kořínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
21.12.20 19:57

Je to kuří oko, nedávno jsem řešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.12.20 21:06

@Ju21na a jak se to léčí? Jelikož je to na neobvyklém místě a mohlo by mu to vadit při chůzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
22.12.20 05:44
@Ištar píše:
@Ju21na a jak se to léčí? Jelikož je to na neobvyklém místě a mohlo by mu to vadit při chůzi

V létě vlaštovičníkem 😊 a teď, v zimě si dojdi pro něco do lékárny. My používali Duofilm. Bradavici jsem večer, po koupání, oblepila náplasti, aby roztok nepřišel na zdravou kůži, roztokem jsem bradavici potřela a prelepila náplasti. Necháš do rána. Další den před aplikací trošku bradavici obrousíš, já použila pemzu, a opět naneseš roztok. Takto opakuješ do doby, než sama odpadne. Je to běh na dlouhou trať, synovi trvalo určitě měsíc, než zmizela. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí