Střevní chřipka?

1888
10.1.11 20:00

Co to může být?

Ahoj mám takový problém.Měla jsem střevní chřipku a ted nevím jestli jí nedostal malej.Dneska mi asi 9× kakal.Má to fakt jak míchaný vajíčka,ale není to řidký.Nemá plnou plínku někdy jen šprky někdy víc.Hlavně mu odpol.vylezla teplota na 38 tak jsem mu dala ibalgin teplota klesla,ale v šest to bylo zpátky.Hodně mu dávám pít a pije ještě k tomu mlíčko to by neměl být odvodněný že?Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
10.1.11 20:02

Klidne to muzou byt zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
10.1.11 20:04

ono to tak většinou bývá, že ta střevní chřipka postupně ovládne všechny členy domácnosti, sleduj teplotu, hlavně ať pije (předpokládám, že mlíčko myslíš kojení, hlavně nedávat nic s kravským mlékem), pokud máš doma laktobacila pro děti tak tím nic nezkazíš (buď jsou Laktobacílky Swiss nebo Lactobacilus Acidophilus), uvidíš jak bude, když bude pořád 9× denně pokaděný, nebo neklesne ta teplota (nechala bych tomu tak 2-3 dny) asi bych skočila k dětské doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
10.1.11 20:10

dávala bych hodně pít, což děláš správně a nasadila dietku..
dobrý je mrkvovorýž. vývar ORS 20 od HIPPU nebo tak nějak..nebo jen rýžový vývar+odstříkaný mlíko nbo UM.. nevím jak ste na tom s příkrmamama,asi ještě nic moc co? u nás stavěla boruvková přesnídávka,ale to je na to ještě malej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
10.1.11 20:12

http://www.promimino.cz/…proti-prujmu

tak 200, malej by to mohl, je to od 4. měsíce.. to kdyby se vám nějak rozjela, tak menší rada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.1.11 20:13

Na zoubky to asi nevypadá sice slintá,ale to už tak 2měsice.Já nekojím tak mám právě přehled kolik vypije.Jen se bojím,aby jsem něco nezanedbala.Ve čtvrtek nás pustili z nemocnice byli jsme tam ze zánětem průdušek a bojím se,aby jsme tam neskončili znova na kapačce to prý děti při průjmu posílají jenže on snad ani průjem nemá jen víc kaká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.1.11 20:15
Aha a to se dává jak?My právě dnes začali poprvé s příkrmem mrkvičkou
tehulka_janina píše:
http://www.promimino.cz/…proti-prujmutak 200, malej by to mohl, je to od 4. měsíce.. to kdyby se vám nějak rozjela, tak menší rada..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
10.1.11 20:17

je možný, že toho opravdu jenom víc zbaštil a má kadící den, těma laktobacilama nic nezkazíš, když je budeš chtít použít
uvidíš, jak se to bude vyvíjet, pokud by z toho vylezl průjem, tak pozor na to mlíko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
10.1.11 20:21

AAlisek: to je tekuté, takže mu to můžeš zkusit dát buď po lžičce nebo i do lahvičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
10.1.11 20:22

aty lactobacily od Swissu jsou taky dobré, jak píšou holky..nic tím nezkazíš, mají právě i tu schopnost, že utuhují trošku stoličku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.1.11 20:39
No jo jenže on je ještě malej a krom mlíka nic nejí
katek78 píše:
je možný, že toho opravdu jenom víc zbaštil a má kadící den, těma laktobacilama nic nezkazíš, když je budeš chtít použít
uvidíš, jak se to bude vyvíjet, pokud by z toho vylezl průjem, tak pozor na to mlíko :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
10.1.11 20:47

tak to ted záleží na tom, jak na tom jste, uvidíš přes noc a zítra ráno, když jste jenom na mlíku tak se mu holt nevyhnete :wink: , našla jsem článek k průjmu, zkus mrknout, jestli ti k něčemu bude
 http://mimibaby.webnode.cz/…u-a-batolat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
10.1.11 20:48

být tebou rači bych zašla k doktrorce.I kdyby řekla,že to nic,není aspon budeš klidnější,že je vše v púořádku a nic jsi nezanedbala. :-D S těma laktobacilkama teda zkušenost nemám,ale rači bych nic nedávala až po poradě s lékařkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
10.1.11 20:57

Článek jsem přečetla uvidím ráno bojím se,aby jsem něco nezanedbala a asi zběhnu k doktorovi budu opravdu klidnější.Je malinkej tak mu taky jen tak nechci něco dávat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
10.1.11 21:06

pokud takhle kaká,tak by neměl jíst nic tučného a do toho spadá i UM,což je v podstatě plnotučné mléko.
A pije čaj?nějaký fenykl,anýz,kmín-to je na trávení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí