Solná dýmka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2216
9.1.11 20:47

solná dýmka

ahoj maminky, naše 4 letá holčička byla od září pouze 15× ve školce, jinak byla neustále nemocná, takže jsme nakoupili různé bylinky, ale nic moc nepomohlo. Moje kamarádka mi řekla, že i její dcera byla stále nemocná, tak začali navštěvovat solnou jeskyni a koupili v lékárně solnou dýmku a ono se to hodně zlepšilo. Máme ji týden, takže zatím ještě výsledky nejsou znát, ale já jsem strašně netrpělivá, a potřebuji slyšet ještě jiné maminky, kterým tato metoda pomohla. Moc děkuji za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
9.1.11 23:41

Ahoj,také máme doma solnou dýmku a syn 5,5r poctivě inhaluje. Každý den 2× po 20 minutách, inhaluje už 3.týden a je to znát. Také byl pořád nemocný - rýma,kašel,zvýšená teplota,pořád dokola. 1,5 měsíce mu teklo z nosu i když jinak se cítil dobře. Pak ho začalo bolet ucho, to přešlo ale pořád rýma a uši zalehlé. Já to vidím a hlavně on sám si pochvaluje, jak je to mnohem lepší,uši odlehly, smrká mnohem,mnohem méně. Je to poznat i na hlase, že nehuhňá. Takže za mě :palec:
Jo a pořídila jsem ji po zkušenostech mého bráchy, kterému pomáhá taky - celoroční alergie, mraky posmrkaných kapesníků, teď - dle jeho slov, mu stačí 2 kapesní balíčky papírových na týden. Také hodně trpěl na záněty průdušek od podzimu do jara, inhalu od října poctivě každý den 20 -30 min denně a je zdravej jako řípa :-)
Tak snad nám to vydrží a věřím, že vám pomůže taky.
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
10.1.11 14:37

JÉ Lucapupu, moc děkuji za skvělé zprávy. Tak to bude dohlížet, aby malá poctivě inhalovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.10.12 13:45

Již dost dlouho chraptím (asi 2měsíce) a stále je to stejné, byla jsem na různých vyšetřeních (gastro, dutiny) a vše OK. Doktor mi doporučil 14dní u moře nebo na horách. Pak mi známý řekl o solné jeskyni a o solné dýmce. Tak přemýšlím zkusit tu dýmku. Prý jsou jednou naplněné a pak se dají doplňovat. Která je lepší? A od které firmy koupit? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klára 123
2.1.13 08:44

Sháněli sme tuto dýmku u nás v lékárně před svátky a zrovna ji neměli, jen na objednávku, a protože sme nechtěli čekat tak sme si doma vyrobili vlastní, stačí vzít tubu od velkých rozpustných tablet, uříznout dno, do husté gázoviny zabalit hrubozrnou mořskou sůl a nacpali dovnitř. je dobré dát klidně větší vrstvu, aby dýchání vyžadovalo trochu úsílí, zapojují se tak všechny dýchací svaly, plíce se líp čistí a měla by se i zvýšit kapacita. Po týdnu používání určitě cítím změnu v dýchání, hlavně doufám že to pomůže zbavit se pravidelných zimních viroz a rýmy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA