3,5letá a zánět močových cest nebo vagíny

Aty
7700
8.1.11 22:17

3,5 letá a zánět moč. cest nebo vagíny

Má 3,5 roku stará dcera. Bohužel vypadá to buď na zánět močových cest nebo vagíny, horečky ani teplotu nemá. K lékaři půjdeme v pondělí. Do té doby musíme vydržet. Na zklidnění - můžu použít nurofen? Pomůže to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1172
8.1.11 22:28

Ahojky, pokud se dostaneš do lékárny, tak pomáhá Lichořeřišnice sirup nebo kapky, bere se pravidelně 3× denně dle dávkování na obalu, myslím kávová lžička. Je to přírodní, můžou to i malé děti a zabírá to. Pak kup brusinkové džusy, můžeš je i trochu ohřát a ať jich vypije hodně. Nurofen zkusit můžeš, bohužel na zánět moč. cest moc nepomáhá, ale nic jiného bez předpisu asi pro tak malé není. Držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.1.11 22:35

díky ))-: kdybych věděla, že má zánět močových cest, tak tu mám sumetrolim, ale dohájeborovýho, nevím. právě, že je možnost i ten zánět dělohy, ve čtvrtek si sama utírala zadeček po kakání (holt velká holka) a samozřejmě špatně ))-: tak si myslím, že se jí tam dostala nějaká ta e-koli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.1.11 22:36

tak se zanetem mocaku mam moc zkusenosti… lepsi nez antibiotika a dalsi prasky je, HODNE pit! a hodne je tak 5 litru denne (me je 19, takze mala asi min :) ) a pak mam jeden super recept: do hrnku hodne teple vody das rozpustit lzicku medu a skorice, neni to zas
tak hrozne a funguje to- aspon me to pomohlo. a pamatuj, zaklad je to piti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.1.11 22:38

díky, no snad do ní dostanu víc jak obvyklé malé množství, teď konečně vysílením usnula, nurofen jsem nakonec tedy dát nemusela, i když kdoví za jak dlouho se probudí, určo zkusím cos napsala vero, protože nic jiného doma nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
8.1.11 22:54

a z čeho tak usuzuješ můžu-li se zeptat? Moje starší si často stěžuje že jí bolí a pálí při čurání, poprvé jsem se fakt vyděsila, páč jsme sledovaný na nefrolii s ledvinama, šupajdila jsem s ní na pohotovost, ale byla jen opruzená, i teda vevnitř. Takže sedací koupele v řapíku a když ji to bolí tak máznout krémem na opruzeniny a je klid. U nás toto min. 1× do měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.1.11 22:59

to byl můj první předpoklad. hodně opruzená, jenže právě v ten čtvrtek se sama utírala po stolici a dost neobratně ))-: a protože takové to pálení máme taky dost často, používáme hypermangan (teď ho nemám), manžel zítra ráno sjede koupit, tak koupu v heřmánku, ale říká, že jí to kouše ve vnitř. že jí to nepálí, ale kouše. Tak i z jejích reakcí mám takový pocit, že tentokrát to asi nebude pálení po čůrání. No musíme přežít do pondělí. nechce se mi s ní na nějakou bezejmenou pohotovost, kde by nám stejně řekli, ať vydržíme do pondělí a pak si zajedeme k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.1.11 23:00

krém na opruzeniny zabral asi na tři minuty )-: ach jo. zatracený víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
8.1.11 23:13

Aty, kdyby se ti podařilo chytit moč nejlépe do zkumavky (koupíš v lékárně) a sjela s ní na pohotovost, tak ti řeknou, a kdyby to byl zánět tak atb dostane hned. Takhle to bude malou asi hodně bolet podle toho co píšeš, chuděra bobek malý, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
8.1.11 23:16

Na ten hermanek bacha, muze zpusobovat alergickou reakci. To spis repik. Pokud je to zanet mocovych cest, tak do pondeli bych asi nevydrzela :-( Pokud je to zanet pochvy, tak na to je opravdu nejlepsi hypermangan, 2-3 malinky zrnicka do lavoru a nechat ji v tom sedet (i kdyz to gyndr. neradi slysi). Ale myslim si, ze pokud by mela zanet pochvy, tak by i nejaky vytok mela. A pohotovost by ti v pripade gyn. problemu byla na nic - u nas ti treba odborne nedokazou pomoct ani na gynde v nemocnici, je treba specializace na detskou gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.1.11 23:19

no to je fakt, výtok nemá, ale ne asi to bude pochva, děsně jí z ní „smrdí“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
8.1.11 23:22

Hm, tak to asi jo :-? Bohuzel mame bohate zkusenosti, takze vim, o cem mluvim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
8.1.11 23:23

radu dík za ty zkumavky, myslela jsem na ně a zase už jsem na ně zapoměla. napsala jsem manželovi rychle do práce, ať je zítra koupí, doufám, že některá ta nonstop lékárna fakt fungovat bude.

inap taky jsme ledvinařky ))-: v pondělí jdeme ke karlovu 2 v praze. máme tam nefrologa a je tam i dětská gynda. no stejně jsme k nefrologovi měli jít teď 19tého, tak si to aspoň odbydeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.1.11 23:26

Přeji, ať se to brzy zlepší. Jak bylo řečeno moooc pít, rozředí se tím ty bakterie a pomůže to je dostat z těla ven. A ten hypermangan mě třeba doporučila gyndařka na prevenci proti mykozám, takže ne všichni zatracují.
Já měla zánět močáku teď a nevydržela bych tu strašnou bolest až do pondělí:(. Poradila bych se zatím v lékárně na nějaké bylinky nebo něco, co smí malá.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
8.1.11 23:27

Jo, to jsou radosti :-? Ty mocovy cesty s tema posevnima zanetama pry muzou dost casto souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí