Neštovice - hojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
7.1.11 10:28

neštovice-co dál?

Ahojky,prosím poraďte co dávat po odloupnutí neštovic, aby se ranky brzy zahojily.Někdo radil potírat kalciovou mastí, ale malé je teprv 20 měsíců.Natírala jsem párkrát genciánkou, teď občas vykoupu v hypermanganu(mám pocit, že se rychleji odloupávají)Rády bychom brzy zpátky na plavčo,ale nechci dokud to nebude úplně zhojený.Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
7.1.11 10:35

my po zaschnutí mazaly tea tree olejíčkem

Ale s plavčem bych v tomhle počasí a období vyčkala alespoň o dva týdny dýl. Neštovice hrozně oslabí imunitu na několik měsíců a spíš něco lapne…

Prodělaly jsme po Vánocích a holky se v tom tak trošku patlaj právě po neštovkách :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
7.1.11 11:06

Tak já u obou dětí po odloupnutí neštovic nic nedávala.....při výsypu jsem mazala pudrem,v puse a na genitáliích genciánou a ob dva dny koupala v hypermangánu.....malé byli 4roky a mrnousovi 15měsíců,oba jich měli strašně moc,ale průběh pohodový a žádné jizvičky nic naštěstí nezůstalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
7.1.11 11:29

já to blbě možná napsala - dávala jsem jen poté, co se přestaly vysypávat a zaschly, ale do odloupnutí. Jak se to odlouplo tak konec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21484
7.1.11 18:19

já klárku ničím zvláštním nemazala. pravda je, že týden po odeznění neštovic jsme odjeli na dovolenou k moři a tam se jí většina jizviček nádherně zahojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.5.12 01:18

nestovice

dcera ma uz 5 den nestovice vsude se ji krasne hoji ale mezi nohama a na stehynkach ma stale velke cervene fleky strupy si rozskrabala proto se ji udelaly velke fleky pudr nezabira mala ma jeste pliny nevim cim ji to mam mazat aby se ji to konecne zahojilo, stale ji to svedi dekuji za kazdou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
15.5.12 12:15

@KRISTA41 Teď jsem řešila to samé, malou to strašně bolelo a jak měla na noc plínku,tak to měla ráno vždycky hrozné, my jsme měli Tanna Hermal lotio a to pomáhalo a ty velké jsem poťupala genciánkou,líp to drželo,teď už máme všechny strupy pryč,ale pořád má světlé flíčky po těch stroupcích,tak doufám že to vymizí úplně ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
25.2.17 17:25

@KRISTA41 já koupala vy hypermanganu - pár zrníček do vody (světlé růžový roztok) a polévat. To pomáhalo nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí