Množství odsátí z nosu - rýma

1318
9.1.11 12:11

Holky,rychle,kolik se dá na jedno odsátí odsát???

Karolínce se včera konečně povolila zadní rýma,od rána jsem odsávala už asi šestkrát,ale pořád jí teče z nosánku,teď při posledním odsátí to byla skoro celá baňka.Není to zelený,není to tuhý…jsem z toho trochu paf,tolik jsem nikdy neodsála a nikdy jí to nešlo tak nějak i pusinkou… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
9.1.11 12:15

Saj dokud to jde, ale dej třeba menší přestávku, aby jí z toho tlaku nebolela hlavička nebo nosánek. Pokud není zelená a žlutá je to dobré, průhledná by měla být.

• Citovat
  • Upravit
1318
9.1.11 12:38

8-o no odsávala jsem jí cca co 10 minut,teď už bych řekla že je to dobrý,nic neslyším…Mě to vyděsilo :oops: bylo toho tolik,že mi to už šlo hadičkou do vysavače.Ale nemá to žádnou barvu.Nevíš prosím jak dlouho takový spuštění zadní rýmy trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
9.1.11 13:11

Petrus máme ted na sebe štěstí, že? NO mám malou starší takže jsem toho spoustu utřela kapesníkem co teklo protože furt líta, ale taky jsem toho vysála moc a trvalo to cca dva tři dny ale snižovalo se to samozřejmě, jo a neodsávej moc často, potom otíká sliznice, malá už ani nemusí pak mít rýmu ale ucpaný nos bude mít od té oteklé sliznice, takže až se rýma přestane tak moc spouštět tak moc neodsávat, já odsávám při hodně velké rýmě tak 4krát denně ty máš ležící miminko takže jednou tolik a pak už jen 2-3krát a pak jen před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
10.1.11 10:34
LadyRebeka píše:
Petrus máme ted na sebe štěstí, že? NO mám malou starší takže jsem toho spoustu utřela kapesníkem co teklo protože furt líta, ale taky jsem toho vysála moc a trvalo to cca dva tři dny ale snižovalo se to samozřejmě, jo a neodsávej moc často, potom otíká sliznice, malá už ani nemusí pak mít rýmu ale ucpaný nos bude mít od té oteklé sliznice, takže až se rýma přestane tak moc spouštět tak moc neodsávat, já odsávám při hodně velké rýmě tak 4krát denně ty máš ležící miminko takže jednou tolik a pak už jen 2-3krát a pak jen před spaním.

Jejda,to jo,nějak se tu teď potkáváme :-) Děkuju moc za radumdneska už je to mnohem lepší,vůbec netuším,kolik se toho v tom malém človíčkovy bere.
Takže když jen slyším,že v nosánku něco bublá,odsávat to nemám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
10.1.11 10:57

Jako klidně odsávej já nevím jak má malá moc velkou tu rýmu, ale říkám, že jsem četla, že pak otíká ta sliznice. Jinak jí vyvyš postýlku nebo jí dej do lehátka prostě at je ve vyvýšené pozici a hodně zvlhčuj vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí