Kurs šití v Praze

528
4.7.05 09:13

Kurs šití v Praze

Přeji hezké letní pondělí :) ! Ráda bych se naučila šít a tak pátrám po nějakém kursu šití v Praze. Jsem úplný začátečník, umím jen entlovat a šít rovně :D . Budu ráda za jakékoli tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
212
4.7.05 10:49

a co takhle samostudium :lol: ?

http://www.kosmas.cz/…opedie-siti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
4.7.05 11:20

Knížka vypadá velice zajímavě, ale já bohužel potřebuji někoho, kdo mi vše ukáže a vysvětlí názorně - u veškerých návodů dříve nebo později (spíše dříve :wink: ) přijde chvíle, kdy prostě nechápu, jak dál :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.7.05 09:04

Ahoj, zkus si podat inzerát, kdo tě naučí šít. Určitě se ti někdo ozve. Já osobně bych do toho šla. (Někoho učit.) Bohužel jsem mimo Prahu. Ahoj Ajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
5.7.05 13:53

No to je super nápad, děkuju moc! Určitě to vyzkouším. Bylo by to pro mě příjemné, protože mám ráda individuální přístup a tak by mi to určitě vyhovovalo víc, než na kursu, kdy by bylo x dalších „studentů“. Ještě jednou díky :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
15.10.11 10:04

Pořád se nemůžu rozhoupat k šití, nechápu základní věci, resp. nedojdu k nim intuitivně…využil jste někdo kurzu šití? Potřebovala bych naučit základy, podle obrázků mi to nejde :cert: Všechno, co jsem našla byly rekvalifikační kurzy..ale já nechci umět ušít svatební šaty, ale spíš oblečky pro dcerku, povlečení a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze