Kurz kreslení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17154
16.3.13 00:13

Peníze za drahé kurzy kreslení bych nevyhazovala, pokud se chceš zlepšit, napůjčovala bych si knížky v knihovně a načetla si nějaké rady, ale jinak to chce hlavně kreslit, kreslit a kreslit, každý den nebo prostě co nejčastěji - chce to jen cvik… má zkušenost z přijímaček na VŠ učitelství - na jedné škole po nás chtěli nakreslit zmuchlaný papír a na druhé jsme měli za úkol 2 obrázky, zadání si pamatuju do dnes, protože jsme z toho nikdo nebyl moudrý :lol: první měl být na téma „co do výtvarné výchovy patří“ a druhý „co do výtvarné výchovy nepatří“ já vždycky kreslila ráda, ale o umění jsem toho moc nevěděla, takže mi celá vykreslená ruka byla k ničemu, tady se ocenila, nejspíš podle hodnocení, nejvíc kreativita, kamarádka pro kterou byla VV utrpení nakonec získala víc bodů než já :lol: jeden papír měla nějaký zažloutlý, podepsala to s tím, že za ní dílo vytvořil sám čas a na druhý papír si sedla a obkreslila si svůj zadek… já tam celou dobu kreslila jak vzteklá a měla míň bodů - takže vyhodit ještě tisíce za kurz, tak si asi trhám vlasy :mrgreen: na tyhle školy bych tu výtvarku fakt neřešila, kreslení reálných věcí po nás chtěli fakt minimálně za celé studium, šlo především o kreativitu a vést výtvarnou výchovu tak aby děti bavila, všechny děti né jen ty nadané a tak často přistupovali i k nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 07:39

No na výtvarce mně bavily jen akty:-D, a obličeje, jinak vše ostatní jsem si mohla malovat doma a předtím fakt kolikrát stačí se trošku zakousnout do technik atd. Někdy tak člověk zvládne vícn ež ve skupině, ale zase jiné věci nejdou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí