Kurz kvantového léčení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurz kvantového léčení
Ahoj holky,
zkouším to ještě tady-mám prosbu, nebyla jste někdo na semináři kvantového léčení u Dr. Vodrážky v Brně? Přemýšlím o tom, že bych šla v sobotu, popis kurzu i reference se mi celkem líbí + co říkala jedna známá která u nich byla na jiném kurzu, že byla spokojená.
předem mockrát děkuju za jakékoliv zkušenosti a reference ![]()
Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kvantové léčení je relativně nová a u nás ještě neznámá technika léčení, četla jsem o tom dost na internetu, ale nikde jsem neobjevila kurz, kde by se to dalo naučit - proto se tady sháním, jestli nemá někdo zkušenost s tímto lektorem/psychologem - nebyla jste někdo třeba u něj někdy v poradně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja jsem byla minuly rok na kvantovem leceni primo a i v poradne teda (u jeho manzelky) a muzu je doporucit oba:) jsou oba mili a od pohledu vzdelani a kurz byl vedeny opravdu profesionalne na urovni, zadny balast jako jsem predtim trosku cekala, dost mi ty veci pomohly a do ted je vyuzivam (obcas kdyz si vzpomenu
) nejlepsi je jit a uvidis sama
- Citovat
- Upravit
Ahojky já zvažuju jít teď na 5.11. na další termin, můžu poprosit o nějaké reference?? Vodrážkovi znám jen z doslechu od známých co k nim chodí. Děkuju!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvantové opravy, kvantové léčení
Oživuji diskuzi. Byl někdo na přednášce Mirka Vojáčka? Jaký byl dojem a výsledek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit