Kurz kvantového léčení

10
2.2.15 15:36

Kurz kvantového léčení

Ahoj holky,

zkouším to ještě tady-mám prosbu, nebyla jste někdo na semináři kvantového léčení u Dr. Vodrážky v Brně? Přemýšlím o tom, že bych šla v sobotu, popis kurzu i reference se mi celkem líbí + co říkala jedna známá která u nich byla na jiném kurzu, že byla spokojená.

předem mockrát děkuju za jakékoliv zkušenosti a reference :srdce:

Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
2.2.15 16:27

Co je kvantové léčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.2.15 23:27

Kvantové léčení je relativně nová a u nás ještě neznámá technika léčení, četla jsem o tom dost na internetu, ale nikde jsem neobjevila kurz, kde by se to dalo naučit - proto se tady sháním, jestli nemá někdo zkušenost s tímto lektorem/psychologem - nebyla jste někdo třeba u něj někdy v poradně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.2.15 08:09

Holky prosím to jste opravdu nikdo nebyla u nich? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anetka79
5.2.15 08:22

Ahoj ja jsem byla minuly rok na kvantovem leceni primo a i v poradne teda (u jeho manzelky) a muzu je doporucit oba:) jsou oba mili a od pohledu vzdelani a kurz byl vedeny opravdu profesionalne na urovni, zadny balast jako jsem predtim trosku cekala, dost mi ty veci pomohly a do ted je vyuzivam (obcas kdyz si vzpomenu :D ) nejlepsi je jit a uvidis sama

• Citovat
  • Upravit
1
17.9.16 08:04

Ahojky já zvažuju jít teď na 5.11. na další termin, můžu poprosit o nějaké reference?? Vodrážkovi znám jen z doslechu od známých co k nim chodí. Děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
21.9.19 18:10

Kvantové opravy, kvantové léčení

Oživuji diskuzi. Byl někdo na přednášce Mirka Vojáčka? Jaký byl dojem a výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze