Balet v Porubě pro 7letou

29.1.15 00:47

BALET V PORUBĚ

Prosím doporučte mě balet nebo nějaké tanečky pro 7 letou dívenku v Ostravě-Porubě. Marně sháním a dcerka po tom strašně touží, je pohybově nadaná…já nic nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.1.15 23:18

Prosííím poradí mě někdo? hledám balet nebo tanečky v Porubě pro 7 letou dívku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
29.1.15 23:21

Hodně štěstí já mám pocit že v Ostravě snad nic pořádného není taky jsem hledala pro dcerku taneční ale ne jen tak pro zábavu ale aby tam opravdu dřeli a něco jí to dalo ale všude je to pojato jen jako kroužek bez cíle tak si tady počkám co kdo doporučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.15 23:30

Tak snad nám někdo poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.2.15 11:04

@pavoučnice, spolužačka od syna chodí na balet do lidušky v Porubě, chodí od první třídy (nyní třetí) a moc si to chválí…Teď má chřipku, ale pokud budeš chtít, tak jak přijde do školy, zeptám se kde to přesně je…Jinak jsou taneční školy, je to pod Korunkou - Stanice mladých turistů apod., ale tam myslím přímo balet není :nevim:
Marie
edit: ono taky záleží co od toho chceš, pokud jen ať se „hýbe“ - to je lepší kroužek, protože v těch tanečních školách a baletu to celkem „žerou“ a je to makačka…Dneska najít kroužek, kde to těm dětem nezprotiví je umění :roll:…všude to ženou na výkon a ne aby je to bavilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.15 15:56

MARIEP

Díky za info, bližší informace uvítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie