Balet v Porubě pro 7letou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
BALET V PORUBĚ
Prosím doporučte mě balet nebo nějaké tanečky pro 7 letou dívenku v Ostravě-Porubě. Marně sháním a dcerka po tom strašně touží, je pohybově nadaná…já nic nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prosííím poradí mě někdo? hledám balet nebo tanečky v Porubě pro 7 letou dívku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně štěstí já mám pocit že v Ostravě snad nic pořádného není taky jsem hledala pro dcerku taneční ale ne jen tak pro zábavu ale aby tam opravdu dřeli a něco jí to dalo ale všude je to pojato jen jako kroužek bez cíle tak si tady počkám co kdo doporučí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavoučnice, spolužačka od syna chodí na balet do lidušky v Porubě, chodí od první třídy (nyní třetí) a moc si to chválí…Teď má chřipku, ale pokud budeš chtít, tak jak přijde do školy, zeptám se kde to přesně je…Jinak jsou taneční školy, je to pod Korunkou - Stanice mladých turistů apod., ale tam myslím přímo balet není ![]()
Marie
edit: ono taky záleží co od toho chceš, pokud jen ať se „hýbe“ - to je lepší kroužek, protože v těch tanečních školách a baletu to celkem „žerou“ a je to makačka…Dneska najít kroužek, kde to těm dětem nezprotiví je umění
…všude to ženou na výkon a ne aby je to bavilo
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit