Speciální pedagogika předškolního věku v Olomouci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý den
.
Hledám někoho kdo studuje, studoval nebo by chtěl studovat tento obor na UP v Olomouci, ale třeba i na jiné vysoké škole. Zajímalo by mě více info o studiu a přijímačkách, popř. z čeho jste se připravovaly atd. Jsem těd na MD a ráda bych ještě něco dálkově studovala a tento obor mě zaujal.
Děkuji všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Dee29 píše:
Dobrý den.
Hledám někoho kdo studuje, studoval nebo by chtěl studovat tento obor na UP v Olomouci, ale třeba i na jiné vysoké škole. Zajímalo by mě více info o studiu a přijímačkách, popř. z čeho jste se připravovaly atd. Jsem těd na MD a ráda bych ještě něco dálkově studovala a tento obor mě zaujal.Děkuji všem
Letos si na tento obor dávám přihlášku (denní i dálkově)
… Chci být učitelkou v MŠ, takže předpokládám, že tímto oborem získám kvalifikaci. Jinak na něj ještě navazuje Mgr. obor Předškolní pedagogika ![]()
Přijímačky se skládají zTSP (otázky všeobecného přehledu: historie, kultura, umění, psychologie, geografie, ekonomie, matematika, latinské citáty, odborná terminologie, gramatika,…) a testu z pedagogiky a psychologie - budu se učit z maturitních otázek.
http://www.upol.cz/…niho-veku-1/
http://study.upol.cz/plan/17382?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, na specku předškolního věku se chystám ve školním roce 2016/17, ráda bych se zeptala někoho, kdo na této škole studuje dálkově, jaké to je, jak často do školy musí dojíždět, a jestli ke studiu zvládá práci. Budu dojíždět z Prahy.
Díky za odpovědi ![]()
B.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dálková forma - průběh studia
Dobrý den,
najde se prosím někdo, kdo momentálně studuje dálkovou formou? Jak často a ve které dny studium probíhá? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jakou adresu a koho uvést jako adresáta, když chci psát odvolání? Neví někdo? Jedná Univerzitu Palackého Olomouc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V dopise o nepřijetí máš přímo kontakt, kde to odvolání poslat a komu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@msonulka Ale tam je těch adres víc. Nerada bych to poslala jinam. Nevíš prosím tě tu přesnou adresu? Moc bych ti byla vděčná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaarynka píše:
@msonulka Ale tam je těch adres víc. Nerada bych to poslala jinam. Nevíš prosím tě tu přesnou adresu? Moc bych ti byla vděčná.
Takže pedagogická fakulta..odvolání se posílá děkanovi, takže přímo mu. Ale jak říkám, v tom nepřijetí to máš přesně napsané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@msonulka A mám to poslat doporučeně? To asi ne. Když je to na děkonovo jméno. Určitě by byl zvědavý něco pošťačce podepisovat. Nebo to přebírá někdo z oddělení? Netuším jak to chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klaarynka píše:
@msonulka A mám to poslat doporučeně? To asi ne. Když je to na děkonovo jméno. Určitě by byl zvědavý něco pošťačce podepisovat. Nebo to přebírá někdo z oddělení? Netuším jak to chodí.
Já jsem to posílala doporučeně, on to tam někdo převezme a já jsem aspoň měla v ruce lístek, že to opravdu mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@msonulka To je fakt. Myslíš, že nějaká šance je? Je to Specka vychovatelství a o jeden bod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit