Kurz PC přes Orange Academy - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kurz PC přes Orange Academy
Zdravím,
dělal zde někdo kurz PC přes Orange Academy? Je to online forma a s tím ještě zkušenosti nemám. Před pár lety jsem přes tuto agenturu udělala kurz Asistentka, ale prezenčně. To bylo moc fajn. Ale ta online forma - jak to probíhá? Budu vděčná za jakoukoliv informaci. I u jiných agentur klidně.
Děkuji 🍀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sisi 1111 píše: Více
Já jsem u Orange Academy absolvovala online formou kurz online marketingu, lektorka nám ukazovala prezentace a různé ukázky, bylo to i interaktivní, zapojovali jsme se různými cvičeními, povídali jsme si, zodpovídali se dotazy. Lektorka byla moc šikovná, bylo znát, že je profík, taky byla vstřícná a ochotná různě poradit. Byla jsem moc spokojená, vyhovovalo mi, že nemusím cestovat, musela bych dost dojíždět. I když jsem chtěla původně prezenční formu, tak nakonec i ta online verze byla dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Recenze online kurzu přes Orange Academy
Studovala jsem přes Orange Academy rekvalifikační kurz Pracovník grafického studia. Probírali jsme převážně Photoshop. Ke kurzu jsme dostali i trvalou licenci Photoshop Elements.
Kurz probíhal Online i včetně rekvalifikační zkoušky tato forma mě vyhovovala, kdy jsem nemusela nikam dojíždět. Asi to bude podobné jako u té Asistentky, kterou jsi absolvovala prezenčně. ![]()
Kamarádka dělá na UP mám od ní informace jak včera schválí rozpočet tak by měli za se schvalovat rekvalifikační kurzy přes projekt jsemvkurzu.org
Ještě uvažuji rekvalifikačním kurzu Pythonu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Orange academy jsou defakto skoro podvodnici, resp je to navrzeno na tahani penez z UP nebo EU. Pokud chces nejake zaklady pro vlastni zajem tak je to okej ale neni to ani zdaleka dostatecne pro byt zakladni znalosti prace v danem oboru.
Ten kurz pc na office je uplne mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás do kurzu Pracovník grafického studia chodilo 8 co vím tak pouze jedna spolužačka to měla placený přes UP. ![]()
Zaleží co od kurzu člověk očekává. Zkušenosti z kurzu v práci poměrně často využívám a hodně mě to baví, ![]()
Tak se plánuji dále rozvíjet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HornyHippo píše: Více
Vidím, že jedete nějaké speciální negativní tažení proti Orange academy. Pokud jste měla nějaký problém s kurzem, obrátila jste se na Orange academy?
Vaše chování mi přijde hloupé. Že vás to baví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Megg07 píše: Více
Jsem na opačné straně barikády, jsem odborník který často dostává k zaučení lidi co přicházejí Orange Academy, a podobných institucí. A velmi vyjimečně se z toho vyklube člověk, co přežije zkušebku. Takže vím zhruba rozsah toho co je učí. Takže si budu stát za tím že jsou to pro naprosto většinu lidí vyhozené peníze, a jen to tahá prachy z úřadu práce a dotací EU.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisi 1111 dobrý den, mohu mít dotaz, šla jste do kurzu? Já také chtěla online kurz, ale nikde jsem se nedozvěděla, zda tam musím opravdu fyzicky v konkrétním čase být připojená a interagovat (což s dítětem skloubit nejde) a nebo lze kurz absolvovat i ze záznamu
děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quera píše: Více
U rekvalifikačních kurzu se mi zdá, že je povinnost 80% docházka.
Já jsem na většině lekcí byla, na druhou stranu jsme nemuseli mít spuštěné kamery a mohli jsme si pustit i záznamové video ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sasinka98 aha, o to mi jde
že prostě to člověk spustí v reálném čase. Nechá to běžet, ať má tedy účast, ale projet si může záznam a tam se reálně učit
to by asi bylo v pohodě i s dítětem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quera píše: Více
Mě se tedy hodně hodilo, že jsme měli prostor i na dotazy. Hlavně za začátku bylo pochopení základů a orientace v Photoshopu pro mě poměrně náročné. Nikdy jsem před tím s Photoshopem nepracovala. ![]()
Ty první lekce si úplně nedokážu představit, že bych se na ně dívala
jen za záznamu. Ke konci jak jsme se učili pracovat s jednotlivými nástroji to už bych si dokázala představit. ![]()
Vybrala jsem si termín, který probíhal 1× týdně vždy v sobotu, kdy jsem měla většinou zajištěné hlídaní. ![]()
Asi taky zaleží o jaký kurz by se jednalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem do toho dělal já, tak byl problém vybrat i z absolventů vysokých škol, natož pak nějakých rekvalifikantů. U těch vysokoškoláků byly většinou dvě výhody. Věk a možnost „dodělat“ si je k obrazu svému.
Jak je to dnes netuším, ale v nějak moc velký posun nevěřím.
- Citovat
- Upravit
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Přesně.
V té orange academy zaplatíš 44 000 za to aby tě naučili pracovat s office, zejména s excelem… stále se tam učí.. už skoro 30 let že nejlepším způsobem způsobem jak poslat hromadně emaily nebo dopisy je hromadná korespondence ve wordu. To je takový bizár, že to ani není možné. Vím o naši konkurenci kde asistentku vyhodili jenom proto že ten nástroj použila… a oni to stále učí a doporučují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nač se posouvat, když peníze tečou. Smutné je, že většinou z nás všech. Nevlastní to nějaký vekslák z devadesátek? Ten styl by tomu odpovídal.
- Citovat
- Upravit
Dlouho jsem si vybírala rekvalifikační kurz
nakonec jsem si vybrala Orange Academy na základě dobrého hodnocení kamarádky, které absolvovala kurz Personalistiky líbili se mi i pozitivní recenze na Facebooku
https://www.facebook.com/…sro/reviews/
Většina recenzí byla převážně pozitivních samozřejmě, že vždy se nějaký hejtr najde, ale to je v ČR normální. ![]()
To, že působí přes 30 let byla pro mě taky záruka kvality, že to bude společnost která má s kurzy zkušenosti.
Kurz jsem si platila sama. Z 8 studentů, kteří jsme studovali rekvalifikační kurz pracovník grafického studia co vím tak pouze jeden to měl placený přes UP.
Pro absolventy našeho kurzu má Orange Academy na facebooku uzavřenou skupinu, kde se doposud scházíme. Dáváme tam naše grafické výtvory a navzájem si je radíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit