Zkušenosti s doučováním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenosti s doučováním
Krásný den, koukám po něčem, kde bych mohla online učit/doučovat angličtinu.
Zaměřuji se primárně na děti, čtvrtým rokem studuji Childcare na TU Dublin, mám zkušenosti ze školek s vícejazyčnými dětmi, aktuálně pracuji na výzkumu o mnohojazyčném prostředí v raných letech dítěte, jazyky jsou moje vášeň a moc ráda je předávám dál, práce s dětmi mě baví a naplňuje.
Zaregistrovala jsem se na doučuji. eu a teď jsem narazila na Školu Populo.
Napsala jsem na doučuji. eu dva články, abych si profil trochu zviditelnila, ale přijde mi, že bez předplatného je těžké něco najít. Ale možná jen potřebuji počkat, psát dál a něco se objeví. Školu Populo jsem doteď vůbec neznala, ale vypadá zajímavě.
Napadlo mě se zeptat tady, máte někdo s doučuji. eu nebo se Školou Populo zkušenosti, jak z pohledu doučujících tak doučovaných? Budu moc ráda, když je budete sdílet.
Nebo pokud máte zkušenosti ještě odjinud a znáte nějakou jinou platformu nebo web, taky budu vděčná za info. Myslím si, že mám co nabídnout, a teď mě čeká semester s celkem velkým množstvím volného času, tak bych ho chtěla vyplnit něčím, co mě baví
Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Z me zkusenosti - u nas byl pokus o on-line vyuku anglictiny u deti absolutni propadak. Lektorka byla super, chodila pul roku osobne, takze deti ji uz znaly dobre, pak prisel Covid a po pocitaci se to detem uplne zajedlo, i kdyz se snazila. Byly teda 1.stupen a jsou ponekud „hyperaktivnejsi“ (ale nemaji diagnozu, jen jsou hodne zive, energicke).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Online u mých dětí nefungovalo. Neudrží dlouho pozornost, mimo kameru si začnou malovat, s něčím si na stole hrát, odběhnou na záchod a vrátí se po čtvrt hodině…to bych u nich musela sedět a dozorovat. Máme doučko u nás doma a je to hodina koncentrované práce, výsledky jsou vidět.
U starších, hodně motivovaných dětí, které třeba chtějí studovat v zahraničí, si to dovedu představit, ale jinak ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@03tereza zkušenost nemám, ale napadlo me, co zajít do školek a skol v okolí a nabídnout dětem své služby? Já ziju na vesnici a pred 2mi roky se zde nastěhovala lektorka, ktera doma vede lekce AJ, ma hodně klientů a prave některé získala, kdyz dala leták do skolky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvíc se ti vyplatí doučovat soukromě. Na školu populo jsem dříve taky narazila, když jsem nad doučováním přemýšlela. Oni shání pořád a stále. Tenkrát jsem všude četla recenze, že ti většinu vydělaných peněz seberou, takže se to nakonec ani nevyplatí. Nevim, jestli je to pravda, ale mě to tenkrát odradilo a nešla jsem tam
Občas někdo shání doučování v aplikaci hlídačky, kde tě buď lidi osloví nebo je můžeš v okolí hledat sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit